X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

muri enikõ essen ki!!!!
de félek nem fog 😞
sõt..

swc meg sokáig eljut mert a veca is jól szerepelt a CS.SZ.-ben most meg a swc is így fog 😄
de a lényeg muri essen ki
Totti5
Megnéztem a tegnap adást. Szinte mindenki nagyon jó volt. Jól választottak számokat, s akik ide bekerültek mindegyiküknek szép hangja van. Vannak kiemelkedõk most is, de csak lehelletnyivel. Nyilván a kérdés hogy kibõl lehet sztárt csinálni, ki tud 10 féle stílusban jól színpadra állni az élõ mûsorban, ki bírja el a nyomást... csak a Rocktenorokat sajnálnám hogy ha nem kerülnének be, a többiek random is jöhetnek felõlem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
eladható emberek--->még több sms,tinik stb...--->nagyobb bevétel--->nagyobb prémium a mentoroknak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hungary27
Amúgy nem értem miért sztáralkatot keresnek és miért olyat amivel a mentorok nyernek?
HöfEE
Szerintem az elején kiderül ki a 12, majd szépen sorban mindenkit végigvesznek, bemutatják õket ki is a 12 énekes aki az élõ showba megy.

mai adás mit is fog tartalmazni?
az házban lakók eddigi produkcióit illetve a mûsor végén megmondják ki az aki ott lesz az élõ showban?
bakkerman
de evés téren még mindig van hova fejlõdnie

Wolf Kati annyira szimpatikus egy nõ<#szeret>
bakkerman
valakinek nincs meg kikockázva a kép,amikor nézi geszti a csapatokat? apollonak muszáj továbbmennie,csípem õket

bakkerman
jól mondta a férje Ildikónak,Lil C ígyis-úgyis befog futni mostmár itthon,csak nem mind1,hogy az RTL tud így bevételhez jutni(kurva nagyhoz),vagy nem. ezért fogják berakni a 12-be

Attelee
A Lil C-nek én is szurkoltam h essen ki,de õt cserélte be a végén a Békési roma gyerekre.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

lol a Lil C-t továbbjuttatták a Jacko stílus miatt? pedig ott mondták milyen gyenge volt...pff és kiesett a Tamás a mélyhangú? pedig õ volt a legjobb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha ez igy van akkor eleg nagy baj....Egyedul Gergo aki er innen valamit 😄

Attelee
én kikockáztam a felvett adást,és a Keresztes Ildikónál az alsó sorba kerültek a következõk: Attila, Lil C , Gergõ. Remélem õk a továbbjutók.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

<#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bemutatóban úgy láttam Tarány Tomi sírt. Lehet nem került be? meg az Oltyán Attila is elszomorodott amikor meghallotta az ítéletet õ se került be mi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azt gondolják a mozgásáról, hogy az. Gyanús be kell valljam fõleg az a farmer és öv, amit ráadtak:S:S pfújj..., de ennek ellenére jó hangja van a Gergõnek...

tviktor91
Nem,ha valaki egy adásban kétszer sírja el magát 18 évesen az a buzi.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Milyen buzi? mirol dumaltok? Ha vkinek van hangja az mar homar?

érdekes lesz majd a jövõhét.

Srácok közül az a mély hangú Tamás és a Barna Gergõ voltak a legjobbak.

remélem Oltyán is bejut, csupa jót mondtak róla

tviktor91
Ellepték a buzik az xfaktort.

zzeN
szimplán sírós köcsög

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ki ez a homár?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Afe
na jön az ideggyenge gyászhuszár görgõ😊

Afe
juj ez de szar.
mér nem valami régi rock balladát nyom ez a f@x?

Ez a csávó egyre szimpibb.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Sztem ezt a számot a Fehér Zoltán jobban elnyomta.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Zeraa
juuuj ez a kedvencem xD

adam46
de unalmas már ez a szám -.- amit ez a Tamás gyerek énekel
következõ aki a top3ba van nálam
szerintem meg ez kurva gáz volt amit csinált!
alig volt tiszta éneke
zzeN
Azt mondta Keresztesi h vibrátor?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lili ha továbbmegy akkor se fog magyarul énekelni????? :S
am a normál hangján lehet nem is lenne olyan rossz
annyira élnék ott...
annyira mások ezek az emberek mint az itteni magyarok...
nem tudom elmondani h miért de öröm õket nézni és hallgatni ahogy beszélnek..

ez fos

A jo szekely gyerek jol megicsnalta 😊

Zeraa
hát ez most naon nem sikerült

jól nyomja ez az erdélyi srác...

OMG de szar :S
Zeraa
<#vigyor2><#nyes><#nevetes2>

Majd mindjárt én egy péklapáttal!

tviktor91
Nyugi ez EsGÉ.😛

mikor oldták fel a bannodat?

sztem az Oltyán nagy egyéniség😊 rock számokra jó lesz a csávó...hélium hangút sajnos be fogják választani...

Zeraa
vegyél vissza xD

a hosszúhajú sztem jó....a nigga tényleg gyenge

tviktor91
Kezdheted is-

A most kovetkezo kategoria eleg fura. Mit keres ott az idegbeteg hosszuhaju es a nigger hangtalan gyerek?

Zeraa
pfffffffffff

tviktor91
Ki kell már csapnom..ki csapja ki nekem?😞