X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd meghívják Vásáry Andrét és majd õ megmutatja

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha annyira lesz opera mint múltkor rock akkor nem kell nagyon beszarni 😄
jujj<#idiota>
Holnap Opera Klasszikusokat fognak énekelni.

mit énekelnek holnap?
természetesen ez csak egy tipp, ha mégis õ esne ki az csak a véletlen mûve.

Holnap kiesik a béna lány, illetve bocsánat, a sánta lány.

muri - someone like you vs eredeti

bakker az eredetit hallva a hideg is kirázott de enikõ elõadásában tök semleges maradtam (már ha alapjárati ellenszenv esetén lehet semlegesnek maradni😄
Baricz:
háttér (színpadi show, keverés, táncosok, stb): klisé tüzes kellékek, de nem is volt olyan szar: 60%
dalválasztás: Vikidál Gyula - Csak a szívemet teszem eléd. Nem neki való ez sem: 20%
ének: eleje jó, gombóc a torokban, felére elfáradt, lassú rész katasztrófa: 40%
elõadás: nekem korrekt, bár ez megint nem õ: 70%
kinézet: kopott farmer, póló, fekete (bõrkabát), karkötõ, láncok. A sztájliszt kap ezért pénzt?: 30%
hitelesség: kertévés szinten ez egy jó középszernek elmegy. Klubban nem fizetnék érte: 70%

Rocktenors:
háttér: 3 kielégitetlen fazona didibárban! Nem engedik õket haza a csajaikhoz? A zenekari logók meggyalázásáért mínusz jár. A keverés szar, csak az ordibálásuk hallatszik: 40%
dalválasztás: Rolling Stones – Satisfaction. Eléggé 1 énekeses téma: 20%
ének: sajnos ez összképileg megint gyenge. Néha valakinek sikerült ráfeküdnie egy erõteljesebb hangra: 25%
elõadás: ez a mûfaj nem 3 énekesre van kitalálva. Megerõszakolták a számot (eleve gyenge volt az átdolgozás koncepció). A kakasok a baromfiudvarban körtánc külön mókás volt. Összességében a buliban magát viccesre ivó társaság különprodukciójának tûnt: 20%
kinézet: kötelezõ farmer+láncok, karkötõk és pólók megvannak, itt-ott a bõrdzseki is: 30%
hitelesség: Feró szerint rockparódia volt. Az: 30%

Alexa:
háttér: a szélgép jó volt: 30%
dalválasztás: Evanesence – My Immortal. Neki való, szemlesütõs, alvós: 90%
ének: eleje unalmas, de korrekt. Ahol ki kellett volna nyílnia, ott botladozott: 60%
elõadás: Alexától olyat még nem láttunk: 10%
kinézet: üdítõ, hogy nem akarták rockribancnak öltöztetni, de nem értem a cirtomsárga hogy megy ehhez a számhoz?: 80%
hitelesség: ez nem volt rock, semmilyen szinten: 0%

Tarány:
háttér: a tévé mindent megtett, hogy szar legyen a produkció: 20%
dalválasztás: Foo Fighters – Best of You. Igazi, kiéneklem nektek a lelkem dal: 100%
ének: amikor kiengedi, akkor igazi rockhang. Bejött: 90%
elõadás: a manírok nagyon betanultnak tûntek, de fejlõdik: 50%
kinézet: frakk (???) De nagyon rossz!: 10%
hitelesség: a hang abszolút hozta, a többi nem: 80%

Ikrek:
háttér: gitárral billegõ modellfiú. Gáááz!: 10%
dalválasztás: LGT – Õ még csak most 14. Blues (boogie), rock'n'roll.: 50%
ének: lassan javulnak, de még mindig sulis szint: 40%
elõadás: ebben is érezhetõ javulás: 60%
kinézet: Apu biztos örült a TV elõtt, hogy folyamatosan a férfi szavazók ösztöneire hajtanak velük: 30%
hitelesség: fogalmuk sincs a rockról, ez is paródia: 0%

Kocsis:
háttér: tüzes (?) híd, vetítve. Köszi RTL!: 10%
dalválasztás: RHCP – Under the Bridge. A csapat egyik „nem rock” slágere: 30%
ének: eddigi leggyengébbje, az áradós részek borzasztók voltak. erõtlen: 40%
elõadás: bizonytalan és elveszett volt. hiába rugdalt kicsit, semmi energia nem jött: 30%
kinézet: semmilyen (bõrkabát, lánc itt is): 20%
hitelesség: nem erõltetném ezt a mûfajt: 20%

Kováts Vera:
háttér: A két dobosnak legalább látszatra volt valami köze a hangszerhez. Respect: 60%
dalválasztás: AC/DC – Highway to Hell. Nemááááá: 0%
ének: hiányzott az éle. Pont olyan volt, ahogy a 16 éves, gimnazista kiscsaj tolná: 30%
elõadás: kakasléptek, „pisilni kell” csavarás, és pár díva mozdulat: 40%
kinézet: Mad Max szerkó, kicsit félrecsúszott: 40%
hitelesség: újabb rockparódiát láttunk: 20%

Kováts Vera:
háttér: A két dobosnak legalább látszatra volt valami köze a hangszerhez. Respect: 60%
dalválasztás: AC/DC – Highway to Hell. Nemááááá: 0%
ének: hiányzott az éle. Pont olyan volt, ahogy a 16 éves, gimnazista kiscsaj tolná: 30%
elõadás: kakasléptek, pisilni kell csavarás és pár díva mozdulat: 40%
kinézet: Mad Max szerkó, kicsit félrecsúszott: 40%
hitelesség: újabb rockparódiát láttunk: 20%

Apollók:
háttér: keverés ismét a szokott gyenge színvonalon. Magukra maradtak a rossz ordibálásukkal: 30%
dalválasztás: Bikini – Mielõtt elmegyek. Rocknak rock, csak nehogy valami modern is legyen. Mi?: 40%
ének: nem érzem õket zenekarnak, csak egymás mellett éneklõ szépfiúknak. Nincs egyben hangilag a csapat: 30%
elõadás: ahol nem voltak megkoreografálva, ott nem volt probléma: 50%
kinézet: kopott farmerek, póló, bõrdzseki és láncok? Öltöztetõ szabin van?: 30%
hitelesség: házibuliban a TV elõtt karaokézó, 2 redbullt és 1 búzasört elfogyasztott társaságnak tûnt: 10%

Muri Enikõ:
háttér: az operatõrnek egy plusz pont, keverés a szokás szar: 60%
dalválasztás: Pink – You, and your hand. Kétségtelen, hogy vannak rock(os) dalai az hölgynek, szóval szódával: 50%
ének: a hang most háttérbe szorult, és nem volt benne dög, pimaszság: 40%
elõadás: klisé hegyek, de jól állt neki. Táncosokra nem is emlékszem. Egyedül vitte: 90%
kinézet: szakadt luvnya. A dögöt a mozgás és a ruha hozta. Bejött: 80%
hitelesség: jól el tudta adni, kivéve hangilag: 50%

Lil C:
háttér: görögtûz, szélgép, táncos ribi: 60%
dalválasztás: Michael Jackson – Give In To Me. Nem hittem, hogy még egy MJ-t be mernek vállalni: 10%
ének: jó volt, kár, hogy mást nem tud: 70%
elõadás: érezhetõ színpadi rutin. Minden jól begyakorolva. Bugyibizsergetõ pólótépés: 70%
kinézet: Jackson kópia: 20%
hitelesség: Jól felmondta a leckét, csak nem ez volt a feladva mára: 0%

Kiesõ dalok:
Ikrek: tényleg egyre jobban énekelnek, ez már majdnem 50%
Rocktenors: ha Queen „operát” kell énekelni, egész jók. Rockban nem: 70%

sziasztok az idén is van klubkoncert és ha igen akkor az helyileg hol van és mikor kezdõdik?

HöfEE
Szerintem is hamiskás, de még így is a legjobb 5 között van.

Hamis bizony. Bár még most volt a legjobb, részben azért mert a többség gyengén szerepelt.

RatBaG
vera hamis? lol
mikor a többiek erõlködnek, tisztára görcsösek, abból a kiscsajból akkor is olyan könnyen jön a hang... legutóbb is õ volt az egyik legjobb.

Per Aspera Ad Inferi.

Lakatos Yvette... õ is 16 éves volt, és mennyivel jobban énekelt, mint Kováts Vera. Szegény Verácskának mindenki elnézi, hogy mennyire hamis, mert még fiatal, azt hallgassuk meg Yvettet. Vagy Szirota Dzsenifert.

RatBaG
ennyi idõsen két gyerekkel, egyedülálló anyaként megnézném te mennyire lennél komoly az õ helyében. és rohadtul nem néz ki 30nak...

btw engem mindig lakatos yvettre emlékeztet, ahányszor meglátom. csak õ egy zsírmalac kategóriával fentebb volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Én Bagosi Alexát nem nagyon bírom, na nem azért mert olyan rossz a hangja, hanem maga a nõ antipatikus. Eleve 30-nak néz ki, holott 20 körül van, ha jól tudom, és kicsit nekem olyan mesterkélt ez a "komolysága" vagy én nem is tudom... Nem bírom igazán.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ja ez kissé idegesítõ pedig alapjáraton bírom a csajt...bár tegnap eléggé hamis volt az Evanescene szám...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
hát igen,de sajnos a marketing szempontok felûlmúlják a szakmaiságot,ezért lesz még versenyben jópár körig Bagosi Alexa,neki gyerekei vannak,ráadásul igen fiatalon,minden egyes beharangozónál amikor róla van szó,a gyerekei elõtérben vannak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kongy
mindig hamisan énekeltek, a kezdetektõl fogva, botrány, hogy eddig jutottak, Gyurcsík Tibor meg az elsõ adásban kiesett, pedig az ikreknél jobb, sõt, az ikreknél még Demes Tamás is jobb volt...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bakkerman
megérdemelten estek ki mopszék,bár tnap jók voltak,de összeségében szarok,a rock tenors-nak szvsz adott még 1 kört a zsûri,szerintem lassan õk kiesnek. Tegnap kurvanagy pozitív csalódás volt Tarány,Lil C,és Muri Enikõ,szerintem magukhoz képest kurvajók voltak,Kováts Vera is tetszett. Gyengének éreztem Bariczot,Kocsit Tibit,és Bagosit. Az Apollo olyan szokásos volt,se nem kurvajó,de nem is gyenge,olyan átlag

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tegnapi nap sorrendje:

1. Tarány Tamás
2. LilC
3. Muri Enikõ
4. Kováts Vera
5. Ikrek
6. Apollo23
7. Kocsis Tibor
8. Rocktenors
9. Baricz Gergõ
10. Bagosi Alexa

Az Ikrek 5. helyébõl is következik, hogy nem volt egy erõs este a tegnapi (sem).

Enikõt dugnám

teljesen megváltozott és ez tetszik

dugnám... még mindig... nem... most jobban
Zeraa
nah gyerünk másik szobába <#vigyor2>

Zeraa
<#nyes> jó döntés volt xD

Panzermeyer
Geszti úgy döntött, ahogy én is döntöttem volna. Hiába voltak a lányok ma jók, sajnos többször okoztak már csalódást. Jó választás volt bent tartani a Rock Tenorst. Viszont ezentúl olyan nótákat kellene nekik adni, akikre rá vannak hangolódva, amikben otthon vannak. Metallica, Queen, meg ki tudja még. Jól adták elõ a párbajdalt, de én is inkább a Princes of the Universt választottam volna.

mov ah,4ch int 21h end

Victor1103
na hazaküldték a mopszokat 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

wesker24
Én is igy vagyok vele voltak az ikreknél sokkal rosszabbak de hát nincs mit tenni !
tavaly a Summers sisters is ugyanekkor mentek el

Jajj kiestek az ikrek..francba,pedig egész jók voltak.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

de mi az , hogy nem sok különbség a kettõ között???
kurva sok a különbség..
legalábbis hangilag sok ,külsõre persze ,hogy oltári nagy!

na jó döntés. fasza.
Shiwo
Geszti is megemberelte magát és mert dönteni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

helyes a Tenorsnak maradni kell még

ja, de tényleg nincs igazság, ha az Ikrek maradnak

TDC Geronimo
Lehet rocktenors azért kap mindig kevés szavazatot, mert akarják õket a názõk 2* hallani mindig <#idiota>

Most is kurva jók meg legutóbb is a párbajban

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hegylakó betétdala..
a princes of the universe jobb lenne 😄D
na jól választottak talán😊

Shiwo
hát, ha a génjeire hallgat, akkor a csajok maradnak, azokat még tudja bámulni 😊

ha a fülére meg eszére, akkor a Rock Tenors (jobbak meg a csajok szavaznak inkább...)

geszti mindig a lányok ellen volt , még ha nem is mondta ki de éreztette már nem egyszer , szóval sztem egyértelmû ,hogy õk esnek ki...
Afe
A szakadt harisnyás jánykának egy hangyafaxnyival jobb, erõsebb a hangja.

Elsõ párbajozók

Garbage day?!

Panzermeyer
Teljesen egyetértek. Az ilyen szavazásnak az ég világon semmi értelme.

Rock Tenors... most mutassatok valami olyat, mint amikor elõször voltatok párbajozni. Ez a mostani nóta nem volt valami jó választás.

mov ah,4ch int 21h end

Norbi1990
Remélem Rocktenors megint elõad vmi durva dalt amivel egyértelmûen bejut 😊
Shiwo
a fene se tudja...

reálisabb lenne tán egy olyan verseny, ahol nem kieséses, hanem helyezéstõl függõen pontozásos lenne a dolog... és addig nem lehetne szavazni, míg le nem ment minden elõadás

múltkor Lil C majdnem kiesett most miér nem?

és megint eljátsszák a drámát...egy mentoráltnak 2 ugyanolyan embere marad...mi ez, ha nem manipuláció?😊

Shiwo
a sok agyatlan 14 év körüli csaj, akinek apuci fizeti a telefonszámlát ?

legratyibb adás volt a mai? ennél rosszabb felhozatalt se tudnak kitalálni 😄
ez vicc komolyan mondom ki a tököm tolja az Apollot és Lil C-t?:S

Geszti ezt kurvára megérdemelted
Amúgy Rocktenors menjen tovább szerintem egyértelmûen

Garbage day?!

ha a rocktenors kiesik akkor nem tudom mit fogok csinálni de ez számomra elképzelhetetlen!
tenors 2. párbaja bakker 😄DD

no geszti vajon fog dönteni és valakit hazaküld úgy mint a keresztes vagy õ nem fog dönteni ha arra kerül a sor?
.D😄 azért nem így is jobb valamennyiüknél