8
-
#8 Ezaaaaaz! Vér és belek mindenütt! Panem et circenses! -
#7 kifejezetten hangulatos tudott lenni az első részben, amikor több helyszínen sem kellett harcolni, persze első végigjátszáskor állandóan azt vártam, hogy mikor toppan elém valami ocsmányság...remélem a folytatásban SEM kell mindenhol csak amputálni :) -
#6 Nem azzal volt a gond hogy nehéz volt legyapni a sok szörnyet hanem azzal hogy hentelés volt tőle a játékmenet,sokkal hangulatosabb a kevés de kemény szörny...
A készítők régóta azzal kérkednek hogy milyen jó lesz mert többszöröse lesz az első résznek a szörnymennyiség...Innentől kezdve nem látom át mitől lesz ez hüdejó,a videókból is csak a hentelés jön le semmi más. -
kissssss #5 igen ezt én is alá írom hogy néha már sok volt a szőrnyike de többnyire vagy én bénáztam az ilyen helyzetekbe vagy csak szimplán szartak játék készítők az egyensúlyra kevés cuc/löszer legfőképpen a játék vége felé volt már sok az ellenfélből.
de szerintem most még fölösleges messzemenő következtetéseket le vonni, az ilyen bemutató videóknál többnyire hent/akció szoktak mutatni hogy minél több embernek be induljon a nyáltermelése.
majd meg látjuk mi sül ki belőle viszont ezektől a gyerekszörnyektől ki rázott a hideg nem túl sok játékba pakolnak kölköket legfőképpen nem horrorba.
:-DD fogadni mernék már most egy tízesbe hogy németeknél és az ausztráloknál már készülnek a játék fogadására. -
#4 Érdekes a gond csak az hogy az első résznél is azért sírt a többség mert itt ott sok volt már a szörny,és para helyett hentbe ment a játék. Itt azzal kérkedtek alapból a készítők hogy dejó lesz mert több szörny lesz. A videókból totál kijön hogy a legtöbb jelenet sima hentelés.
Játszottam az elsővel és mainapig top horror nálam,de a második ahogy elnézem nem lesz az. Átmentek agyatlan hentelésbe,jócskán alul fogja múlni az eső részt a hangulat.
-
#3 Én attól félek, hogy a (szinte) teljesen egyedül vagyunk érzés fog elveszni. Reméljük nem. Mindig félek ha egy nagyon jó játéknak/filmnek készítenek további részeket, hogy elcseszik. -
kissssss #2 akkor vázolj fel egy új tervet kérlek szépen a játékmenet és harc változtatásával kapcsolatban.
ha meg túl kevés szőrnyike lesz akkor meg ezért fogtok sírni na meg azért hogy túl könnyű :-D
de ha játszottál volna az első résszel akkor már tudnád hogy egy ütősebb fegyverrel egy egész csoportot el lehet intézni, had ne kezdjem el sorolni a fegyverek listáját. :)
-
#1 Ez mind szép és jó a baj csak az hogy az első rész legnagyobb ibáját vették át főleg SŐT még fokozták is--> túl sok ellenfél!
Az összes videóból lejön hogy a játék átment teljesen egy szobáról szobára történő előremenős hentelésbe. szoba 5 szörny gyilok,tovább...Új szoba 8 szörny tovább...