8
-
Aldo Moro #8 Elsőre nem esett le ki ez a Sam gyerek, de most már megvan. Korunk legnagyobb sztárjai közé sorolni, azért kicsit erős. Volt két filmje, az egyiket agyonreklámozták és nem ő miatta hozott annyit, amennyit, a másik szerintem nem volt akkora durranás, mint amekkora lehetett volna. Szerintem a legjobb Drakula feldolgozás, amiben Frank Langella és Lawrence Olivier szerepelt. -
Zsolt1980 #7 Carvillnek igaza van amúgy.
Más, de szorosan véve ide tartozik.
A nagyköltségvetés kérdése.
A Penge:Szentháromság esetében ugye egy 68 millió dolláros költségvetésről van/volt szó.Ez horrorfilmnél, és még horror-akciófilmnél is kifejezetten nagy költségvetésnek számít.
De gondolom a hírben szereplő majdan készülő film esetében, a filmek tekintetében (vagyis MINDEN filmhez képest) való nagyköltségvetésről lehet (majd) szó, azaz alighanem egy 80-100 milliós lesz a kerete a filmnek.
Ha minden igaz.(Vagy még a fentieken túl is nagyobb.Majd elválik az.)
Egyébként úgy tudom, hogy már 2006-ban be lett jelentve a film előkészülete (megvan az a Fango (is, amúgy! :-) ) melyben hírt kaptunk róla anno), de már leállították a projektet.Én legalábbis úgy tudtam.Ezek szerint mégsem.Hajrá! :-) -
#6 A Drakula 2000-nél szarabb filmet régen láttam... -
carville #5 Viktor védelmében
Mint ahogy te is utalsz a másodhegedű szerepre, amit akár negyedhegedűsnek is nevezhetünk, ott maximum főszereplőnek lehetne titulálni (de még annak se mondható), nem pedig főHŐSnek, ami a legmagasabb szerepet jelöli (még akkor is ha anti-hősről van szó).
Egyébként biztosra veszem, hogy ezeken túl is tucatszámra lehetne nevezni filmeket, amikben feltűnik egy Dracula nevű ipse. -
Zsolt1980 #4 CooperD:olvasd el újra a szöveget!Közvetlenül a felsorolás elején van a Holló!Jobban kellene figyelni olvasásnál...
Sugarman:úgy néz ki, hogy LESZ a korunk egyik legnagyobb sztárja, egészen pontosan, dehát vannak egyesek, akik szeretnek túlozni... :D
Nebojsa (neked-is-gyanús egy nickneved van...):hát ja! -
sugarman #3 Azzal azért vitatkoznék, hogy korunk egyik legnagyobb sztárja lenne, de hát jó, sok filmben játszik... -
CooperD #2 Alex Proyas inkább a Hollóval (The Crow) futott be, és az is sajnálatos, hogy ez a filmje meg sincs említve a felsorolásban... -
Nebojsa #1 Khm... A Penge 3-ban kivel is kergetőzött Wesley S. Nipes (57-es utas/adócsaló)?