Érkezik Kobra, az űrkalóz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen. :-)
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
"sci-fi..ûrkalóz..komolynak érezted a napóleoni kosztümös dolgot?"
:-DDDD
Te meg ezt az egész hírt?
Az egész arról szólt, hogy egy rendezõ gyerekkorában látott egy rajzfilmet, amibõl most filmet készít.
Hát kurva informatív volt az egész. :-D
:-DDDD
Te meg ezt az egész hírt?
Az egész arról szólt, hogy egy rendezõ gyerekkorában látott egy rajzfilmet, amibõl most filmet készít.
Hát kurva informatív volt az egész. :-D
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
"Baz+! A fhasszé' kell spoilerezni?"
Jó, de azt el sem mondtam, hogy a Whoopy Goldberg lesz az anyja. :-D
Jó, de azt el sem mondtam, hogy a Whoopy Goldberg lesz az anyja. :-D
te komolyan vetted a hozzászólását ? o.O
sci-fi..ûrkalóz..komolynak érezted a napóleoni kosztümös dolgot?
Ez lesz az a Napóleon korabeli kosztümös film, aminek csak a végén derül ki, hogy a Bruce Willis alakította karakter a gyilkos?
Ez jó volt <#taps>#taps>
Én..Szekeres H.N.É.Viktor,aki vagyok...azaz Szekeres Hozzá Nem Értõ Viktor fogadom,egy cikket se fogok leírni úgy,hogy megtudjon belõle bárki is bármit😊
De jó, h egy szó sincs arról, mirõl szól a képregény, illetve az animációs sorozat.