Unchated Waters Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello
Szeretném kicsit feldobni a forum ezen részét szerintem egész korrekt játék sok érdekességgel és tanitó jeleggel.
Csak ajánlani tudom mindenkinek
Szeretném kicsit feldobni a forum ezen részét szerintem egész korrekt játék sok érdekességgel és tanitó jeleggel.
Csak ajánlani tudom mindenkinek
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Már kijött a végsõ verzió? Nem akartam negyon belefolyni a dolgokba bétában.
A játék nem Koreabol hanem Japánbol származik, most zárult a closed beta.
Amiröl Lonni irt h a tutorial hosszu... így van, de legalább megismerhetjük a játékot. De nem kötelezö, néhány alap küldi után mindenki arra megy amerre akar, illetve csinálja amit tud. De ahogy a valo életben, ugy itt is érdemes lesz az iskolákat végigjárni.
A harcrendszer nem a legjobb, föleg nem a közelharc, de nem tünik grindelösnek a játék.
Városok.
Ahogy a fenti linken látszik nem fog unatkozni senki.
Grafika megfelö. Angol tudás, idö és megszállottság szükséges hozzá.
Wikia
Hivatalos oldal.
Tegnap az egész napomat a játékben töltöttem. Rosszul írtam az elsõ hozzászólásomban nem 3 hanem 5 éve jött ki a játék távolkeleten, ezért viszonylag bugmentesen megy a játék.
A tutorial nagyon hosszú, még mindig nem végeztem vele, 3. küldinél már agyamra ment a tanácsadó akivel megyek, de érdemes végigvinni, mert jó rewardokat ad.
A tutorial nagyon hosszú, még mindig nem végeztem vele, 3. küldinél már agyamra ment a tanácsadó akivel megyek, de érdemes végigvinni, mert jó rewardokat ad.
ÉS milyen nagy keresletû folytatás.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://global.netmarble.com/uwo/main.asp
Beta aug. 25.-tõl.
3 éve már megy a játék Korea-ban, ottani szerveren már játszott valaki vele?
Beta aug. 25.-tõl.
3 éve már megy a játék Korea-ban, ottani szerveren már játszott valaki vele?