Visszatér a magyarok kedvenc vetélkedője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL "Gáspár Gyõzõ próbára teszi a lexikális tudását" jaj ez fájt... hiába szeretik sokan csak azért nézik mert ostoba... a széfet én meg majd csak onnantól hogyha normál emberek kerülnek majd képernyõre.
A hétvégén olvastam, hogy Balázs saját esti show-t akar majd beindítani. Na, majd akkor hogy fel fog pezsdülni a fórum 😊
Jah...
Celebek...Iiiistenem...Pff.
Celebek...Iiiistenem...Pff.
Srácok, én sem kedvelem ezt a Balázs gyereket-ahogy leveszem a kommunikációtokból legalábbis, inkább vele van bajotok, gondotok, ami persze nem is baj, sõt, én személyesen nem egyszer találkoztam vele, más hírességeken keresztül (akik ismik), és mit ne mondjak, olyan az életben is, amilyennek a tévében is tûnik...a legtöbbünknek 😄-, és persze a Széf nem miatta jó, vagy rossz, ezt se feledjük el.
Én kedvelem a mûsort.(Mondjuk igen ritkán néztem, sõt, igazából csak párszor néztem a Széfet.A húgom hívta rá a figyelmemet anno.).A Széfbõl is meglehet sokmindent tudni a világról, tudományról, történelemrõl, földrajzról és még sok minden másról is, hasonlóan a Legyen Ön is milliomoshoz.Ez tény.
Igaz viszont, hogy a Legyen Ön is milliomos sokkal jobb, élvezetesebb, érdekesebb (volt Vágóval, egészen pontosan), mint a Széf, de attól még jó az utóbbi is.Vagy helyette.Embere válogatja. :-)
Amúgy csak ritkán nézek tévét.Már évek óta. (Akkor is fõleg a Hír TV-t és az Echo Tv-t.)
Tetsuo: ;-) (Jobbik, Szebb jövõt!)
Vagyis zárójel nélkül:
Hajrá Jobbik!Szebb jövõt! :-):-):-)
Én kedvelem a mûsort.(Mondjuk igen ritkán néztem, sõt, igazából csak párszor néztem a Széfet.A húgom hívta rá a figyelmemet anno.).A Széfbõl is meglehet sokmindent tudni a világról, tudományról, történelemrõl, földrajzról és még sok minden másról is, hasonlóan a Legyen Ön is milliomoshoz.Ez tény.
Igaz viszont, hogy a Legyen Ön is milliomos sokkal jobb, élvezetesebb, érdekesebb (volt Vágóval, egészen pontosan), mint a Széf, de attól még jó az utóbbi is.Vagy helyette.Embere válogatja. :-)
Amúgy csak ritkán nézek tévét.Már évek óta. (Akkor is fõleg a Hír TV-t és az Echo Tv-t.)
Tetsuo: ;-) (Jobbik, Szebb jövõt!)
Vagyis zárójel nélkül:
Hajrá Jobbik!Szebb jövõt! :-):-):-)
"Gáspár Gyõzõ is próbára teszi lexikális tudását"
😄😄😄😄😄
😄😄😄😄😄
Nézzétek, mert kell Balázskánák kell a nézettség, hogy legyen mibõl fizetni a kis 140 milliós, 2008 év háza díjat nyert házát!
játék határok nélkül?
ezt most komolyan gondoltátok? meg is érdemlitek amekkora idióták vagytok.
ftw-for the win
löim-legyen ön is milliomos
jhn-lsd fent
kicsit te is használhatnád az agyad.
ezt most komolyan gondoltátok? meg is érdemlitek amekkora idióták vagytok.
ftw-for the win
löim-legyen ön is milliomos
jhn-lsd fent
kicsit te is használhatnád az agyad.
Pszt.
FTW, LÖIM, JHN? Mik ezek? Ne basszatok már fel, hogy derogál kiírni a rendes nevét a mûsornak. Akkor amirõl fent szó van, az az SZ?
És azt ki találta ki, hogy ez a tróger mûsor a magyarok kedvence. Mónikát is sokat nézik, mégsem kedvenc. Legalábbis magára valamit adó embernek nem. Már kezdtem azt hinni, hogy a Legyen ön is milliomos jön vissza Vágóval, de csak ez a retek.
szintén 😞(((
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Széf? LOL
Nálam a TOP2 a LÖIM és a JHN. Persze, LÖIM alatt a _régi_ Vágó-s változatot értem, nem azt a bohócosat...
Nálam a TOP2 a LÖIM és a JHN. Persze, LÖIM alatt a _régi_ Vágó-s változatot értem, nem azt a bohócosat...
A heavy cost. I pay it gladly.
Szerencsekerék FTW! Széf? miafa... Kinek a kedvence ez a rakás sz*r?
JHN sem volt annyira rossz. Jobb mint a mai hulladékok.
JHN sem volt annyira rossz. Jobb mint a mai hulladékok.
JHN? Az az idióta sorversenyes hülyeség? Az vetélkedõ? Nem sok értelme van ilyesmit nézni, hiszen tornaórán részt is lehet venni benne. Aki szaladgáló kisgyerekeket akar nézni, annak ott a Nagy vagy a TV2-n. Ott legalább nem azon lehet izgulni, hogy egy portugál kisgyerek legyõzi a zambiait, hanem, hogy egy nyergesújfalui egy ceglédit.
Játték határok nélkül, a pofám leszakad. <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Játték határok nélkül, a pofám leszakad. <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Nemtom nektek mi nem tetszik benne de sztem nagyon jó kis vetélkedõ ez, igaz azért pl. a legyen ön is milliomos szintjét nem éri el...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
itt örülök h újra lesz játék határok nélkül, erre ezt a sz@rt kell látnom. kinek volt ez a kedvence? az idióta szerkesztõnek?
Igen, az legalább érdekes volt.
énis :/
óóó már azt hittem >Játék határok nélkül< lesz 😞