Dungeons - a Dungeon Keeper 3?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Igen. Semmi köze a DK-hoz. Jobbára egy unalmas ötlettelen valami... :(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

up

elérhetõ a neten
kiprobálta valaki?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Julius Caesar
DK2 tényleg nagyon hangulatos játék volt. Szerettem, de kitolni nem tudtam, vhol mindig elakadtam.

Mindenesetre nekem nincs bent a top 5-ben.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Fenrir
Jah, a Duke Nukem végén is a folytatásról :)

DK2 a kedvenc játékom volt hosszú ideig, egy próbát megér ez is a nosztalgia miatt.

A halál csupán a kezdet...

Az elsõtõl nekem megfájdult a fejem, elszoktam már a pixelrengetegtõl. Ráadásul, mivel elõször a másodikkal játszottam, az elsõ túl gagyi volt, így nem élveztem annyira. A kettesben viszont semmi kivetnivaló nincs, van egy két elem, amit lehetne kiegészíteni, de amúgy úgy tökéletes, ahogy van...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

hm pedig a DK2 CD-jén volt egy teaser a 3-ról

ProGabe
ezt mintha én írtam volna :)

nálam a DK2 minden idõk legjobb játéka. na jó, inkább úgy írom, hogy a 2 DK, hisz' már az elsõ rész is fantasztikus volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nálam a DK2 minden idõk legjobb játéka. Ha csak megközelítõleg olyan jó ez is, akkor elégedett leszek.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Teppik Amon
Egyik kedvenc játékom a Dungeon Keeper 2! Muhahahahaha ]:>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok