10
A legújabb magyar fejlesztésű autós játék
-
#10 na szép.... -
#9 Sokunk várta az új, magyar fejlesztésű autóversenyzős játékot, mely tényleg a játékosok ízlésére készült volna.
Sajnos igen. Múlt idő, és az a bizonyos "volna" segédige. Ugyanis azt kell mondjam, ebből a Gearbox játékból nem lesz semmi. Nagyon jól indult, hétköznapi autók, egész jó grafika. Vagy mégsem?
Merészebb pillanataimban azt is el tudom képzelni, hogy a játék fejlesztése sosem kezdődött el, ugyanis a mai napig nem láttunk belőle semmit, ami bizonyítaná a létezését. Én többször kértem képeket az illetékestől, (nem szeretném megnevezni, talán úgyis tudjátok kire gondolok) azonban az sosem érkezett meg, pedig állítólag már háromszor el lett küldve a mail nekem is, és Greg-nek is. Érdekes, ha más ügyben írt mailt, az megjött. De a cikkek és képek soha. A határidőknél egyiket sem sikerült tartani, és azokból is csak azért lett valami, mert én egyfolytában utánakérdeztem, mailben sürgettem a dolgokat. Az, hogy 40-50 nevet egy hónapos késéssel sem tudunk kiírni a "siralomház" kategóriába esik. Sajnos nincs rá jobb szó. Borzasztóan csalódott vagyok az egész ügyet illetően. Már csak azért is, mert nem a megfelelő ember kér Tőletek bocsánatot az egész miatt, de valakinek kell. Mert így illik.
És hogy miért pont most írom le ezeket? Azért, mert elérkezett az a pillanat, amikor túlléptük a jó ízlés határát. Nem kell több kamu, több ígérgetés. Ahogy a mondás tarja, szegény az az ember, aki még ígérgetni sem tud. Hát ígéret az volt bőven. Csak ahogy egy másik mondás tartja; az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Igazából sorolhatnánk a bölcsességeket napestig, de a tényeken nem változtatunk. A Gearboxból nem lesz semmi. Miáltal hetek óta nem látom msn-en az illetőt, és az e-mailemre se kaptam választ, elérkezettnek láttam az időt, hogy hivatalosan is véget vessek az egész ügynek. Tanultunk belőle, legközelebb kétszer is meggondoljuk, milyen projecteket támogatunk a StreetRace-en.
Zárható a topik -
#8 :) -
#7 Nem tudom.. nekem ez gyanús...
- 2010-ben indultak, kis cég, 8 hónap alatt NFS:U grafikához hasonlítható játékot igérnek 21(!) autóval
- "Datebase" - programozó nem írja ezt el:)
Persze majd két hét múlva kiderül minden. -
#6 AZ �RLAPOT TOV�BB�TOTTUK!
K�SZ�NJ�K, HOGY KIT�LT�TTE!
na mindegy, meglátjuk :) -
#5 szegény határvidékiek akik a gamestarból értesülnek az ilyen hírekről
alljuk körbe és nevessük ki őket. -
ASR Godfather #4 még videókat, és képeket nem közöltek a fejlesztők, de gondolom a béta után sok minden ki fog derülni. Amint lesznek képek a játékról beteszem. -
#3 "a játék futtatásához folyamatos internetkapcsolatra lesz szükségünk"
sok embernek nem fog ez tetszeni :| -
#2 kép, link, videó?
így szöveggel jónak hangzik. -
ASR Godfather #1 Újabb magyar fejlesztésű autós játék van készülőben, erről kaptunk most a fejlesztőktől néhány információt.
Kis késéssel, de megindítanánk a Béta jelentkezést a GearBox nevű játékunkra. Ez a StreetRace által kiadott játék project neve. A cím tehát még nem végleges.
A jelentkezéshez csupán egy űrlapot kell kitöltened, melyben általános információkat kérdezünk, semmi komoly. : )
A béta teszt menete a következő: augusztus 18-tól 28-ig lehet jelentkezni, az űrlap kitöltésével. Fontos, hogy létező adatokat adj meg, (név, email cím) mert erre küldünk maximum 2 munkanapon belül egy értesítést, hogy a jelentkezés beérkezett.
Augusztus 30-án kihirdetjük annak a pár embernek a nevét aki sikeresen pályázott a béta tesztre.
A GearBox védelemmel lett ellátva a csalások elkerülése végett, a játék futtatásához folyamatos internetkapcsolatra lesz szükségünk.
Részletesebben a bejutottakat informáljuk.
A játék letöltésének napja szeptember 2-a.
Teljes verzió megjelenése: az eredetileg szeptemberre tervezett játék leghamarabb csak október közepe tájékán kerül kiadásra.
Az okok pedig a következőek: a béta tesztről kapott visszajelzéseket feldolgozzuk, és hibákat/javaslatokat megpróbáljuk beépíteni a játékba, illetve tesztelőinknek kiadjuk véglegesnek szánt verziót, a hibák bugok ellenőrzésére.
Mit kell tudni a GearBox-ról?
A béta játékban 21 darab autó került beépítésre. Sajnos mivel „mini” fejlesztő csapat vagyunk ezért a licenszekre nem volt pénzünk. A játékba beépítésre került egy Datebase Editor melynek a lényege, hogy a Lentley nevű autó márkát átírhatjátok, arra amire szeretnétek.
Térkép: a teljes játék térképek kb felét tudtuk a mostani verzióba beépíteni.
Érdemes megjegyezni, hogy a GearBox grafikáját egy Need for Speed Undergroundéhoz tudnám hasonlítani.
Minden további kérdésre örömmel válaszolunk.
E-mail elérhetőségünk: [email protected]
Jelentkezni a bétára pedig az alábbi címen tudtok:
http://blackops.ath.cx/beta.html