4
A program használata, tippek.....
  • Marvi
    Köszi a gyors válaszokat....Akkor eltüntetem azt a vacakot. Komolyan mondom, mikor megprobáltam vele visszaálitó lemezt létrehozni, előjött a kék képernyő pfn_list_corrupt hibaüzenettel. A memóriát teszteltem nem nulla hiba több órás futás után memtest86-on, tehát csak valami illesztőprogram a ludas, ami ugye HP. Akkor viszont az lesz hogy szerzek egy tiszta win7 telepitőt, miután leturtam a teljes gépet, eltüntettem a recovery particiot, aktiválom a laposhoz kapott kóddal és kész. Felesleges a sok HP driver, mert ahogy láttam, mindent tökéletes visznek a WIN7 driverek:D. Linuxot én a laposra nem akarok, mivel olyan célokat szolgál, amikre sajnos a linuxnak nincs támogatottsága. Asztali gépen használok Ubuntut:D
  • laci 700
    Nekem is HP laptopom van (Pavilion dv5) Vista-val. Szerintem rossz megoldás ez a recovery partíció. Egyszer telepítettem vele újra a Windowst, de nagyon lassú volt. Egyszerűbb lenne ha adnának, egy Win telepítőt és Driver CD-t. Minden esetre felkerült a Vista mellé egy ubuntu linux is! :D Nem fagy és gyors!
  • Mr. Perfect
    Nem lehet. Az a partició arra való, hogy az eredeti gyári állapotba állítsd vissza a gépet ahogy vetted,vagyis a sok hülye HP programmal és driverrel együtt.
  • Marvi
    Vettem egy HP Compaq 615 notebook-ot és járt hozzá win7 is. A rendszerre telepitve volt a fent emlitett program, valamint egy particio, amin az adatok vannak tárolva. A kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e valahogy csinálni, hogy a particion levő rendszert lecseréljem a most feltelpitett rendszerre, ami tökéletesen müködik? Csak mert az alap telepitett rendszer fagy, és nyügös, szerintem a sok felesleges hp driver miatt, mivel mióta leszedtem őket semmi baj a géppel.....