11
  • ICDAcademy
    #11
    International Conference: A World Without Walls 2010 (Berlin, 6th - 10th November 2010)
     
    The Institute for Cultural Diplomacy is currently accepting applications to its international conference “A World without Walls 2010”. The conference will explore the potential for cultural diplomacy and soft power in building peace and supporting reconciliation in different regions of the world and will consist of lectures and seminars held by leading figures from international politics, academia, international development, and civil society, as well as debates and panel discussions. The event is scheduled parallel to the historic international celebrations taking place in Berlin during the month of November, and on the evening of Tuesday, 9th November, participants will have the unique opportunity to celebrate the 21st Anniversary of the fall of the Berlin Wall on the streets of Berlin.
     
    The speakers during the Seminar will include leading figures and experts from international politics, academia, the diplomatic community, civil society and the private sector, from across the world. These speakers will include:
     
    *Anatoliy Zlenko; Former Foreign Minister of Ukraine
    *President Dr. Emil Constantinescu; ICD Board Member, Former President of Romania
    *Prof. Dr. Fawaz A. Gerges; Professor of Middle Eastern Politics and International Relations at the London School of Economics and Political Science
    *Jack McConnell; ICD Advisory Board Member, Former First Minister of Scotland
    *HE Lt. Jerry John Rawlings; Former President of Ghana
    *Prof. Dr. Joris Voorhoeve; Former Defense Minister of Holland and Professor of International Security Studies at Nederlandse Defensie Academie
    *Dr. Miomir Zuzul; Former Foreign Minister of Croatia, Former Croatian Ambassador to the United States
     
    Further details about the program can be found under: www.world-without-walls.org. For enquiries contact [email protected]
  • kissssss
    #10
    nah elég nagy kár hogy papírok és még néhány kacat gyűjtögetésével próbálják élvezetesebbé tenni a játékot, szerencsére már találtam egy balekot aki meg vette tőlem igazi pénz kidobás volt.
  • Zoliz
    #9
    Kár, hogy nincs PC-re, mert biztos letölteném az intenetről.
  • gyuri12
    #8
    Körülbelül 5 perce játszottam ki,normálon. A generáció egyik legjobb játéka,de: Nem túlélőhorror,nem ijesztget,és igazából nem volt sosem nyomasztó hangulata. Nagyon jó történettel rendelkező,nagyon szép "megyek és lövök". Na majd nightmare fokozaton...
  • Seth
    #7
    Nálam nem volt gond az újrajátszással.3x vittem végig mire minden papírt,termoszt összeszedtem.
  • NEXUS6
    #6
    Sajna még nem játszottam a játékkal.

    Jó sok demót megnéztem én is a kiadásig, és drukkoltam, hogy valami tényleg korszakost alkossanak, és az eladások is jók legyenek. Mert amit a játék motorja tud az nagyon brutál.
    Azonban pl. egy onlájn FPS valszeg jobban meg tudta volna mutatni a képességeit, mint egy sima túlélő horror. Nem akartak egy tucat FPS-t csinálni ezért egy másik jól be(le)járatott kategóriát választottak. Tisztelem az alkotók döntést, de ez talán nem a legoptimálisabb volt.
  • kissssss
    #5
    lehet hogy jó meg látványos de az újrajátszhatósági faktora erősen a nulla közelében tanyázik ez pedig igen nagy gyengesége a játéknak.
  • Loverman
    #4
    A mellőzés meg a törlés nem ugyanaz.
  • vg
    #3
    Nem rosszindulatból, de a cikkíró 100%, hogy nem játszott a játékkal, csak fordított valami cikket valahonnan. Abban a bizonyos New York-i lakásban kétszer is megfordulunk a játék során. Amúgy a játék nagyon jó, izgalmas, látványos, aki tudja próbálja ki, vagy ha nincs más megoldás nézze végig youtube-on a végigjátszást HD-ben!
  • signs
    #2
    Bár gondolom én értettem félre, mert itt arról van szó, mi lett volna ha sandbox játékot csinálnak.
  • signs
    #1
    "A Remedy szerint "volt egy New York-i lakásunk, ahova szintén eljuthattunk. Eme apartman kidolgozására rengeted időt és energiát fordítottunk és épp ezért volt nagyon fájdalmas a mellőzése.""

    Mellőzése? Én tök úgy emlékszem, hogy ez benne volt. Vagy rosszul emlékszem?