Folytatódhat a Salt ügynök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szerencse h nem néztem meg moziban."
az hol szerencse, hogy így is, úgyis elment rá két órád? oké, a pénzt buktad volna, de ha vártál volna pár napot a megnézésével, olvashattad volna itt is, hogy sz-r, minek hatására nem nézed meg. és nyertél volna két órát. vagy megnéztél volna egy jó filmet.
komolyan nem értem.
nem kell rohanni. a film megvár. ha ilyenek a vélemények egy filmrõl, kár megnézni.
az hol szerencse, hogy így is, úgyis elment rá két órád? oké, a pénzt buktad volna, de ha vártál volna pár napot a megnézésével, olvashattad volna itt is, hogy sz-r, minek hatására nem nézed meg. és nyertél volna két órát. vagy megnéztél volna egy jó filmet.
komolyan nem értem.
nem kell rohanni. a film megvár. ha ilyenek a vélemények egy filmrõl, kár megnézni.
ritka szar film volt... Szerencse h nem néztem meg moziban.
Szerintem is ritka szar film volt...de ez az én véleményem...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
"A Salt is ugyan az a 13 éves zsebbe recskázó értelmi szintre kalibrált förtelem, mint a Wanted."
ennyire nem jött be, vagy te is?
ennyire nem jött be, vagy te is?
Jolie szar színész, a filmjei még annyit sem érnek már rég. A Salt is ugyan az a 13 éves zsebbe recskázó értelmi szintre kalibrált förtelem, mint a Wanted.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"A nagy kérdés természetesen a pénz, hiszen egy ilyen drága filmnek nem elég csak Amerikában jól teljesítenie. S a Salt ügynök hiába szerepelt hazájában jobban, mint mondjuk a nagyot bukó Perzsia hercege, a játékadaptáció nemzetközileg sikernek bizonyult, s majdnem 250 millió dollárt hozott."
Cikkíró: Szekeres Viktor <#wow3>#wow3> Ez az utolsó bekezdés már csak azért kellett, hogy meglegyen a kötelezõ szó/betûszám, mi?
- Salt (Költségvetés: 110 millió dollár) Amerikában most hétvégén lépte át a 100 milliós határt -ez érdekli a stúdiókat!- és nemzetközi szinten is valószínûleg meglesz a 100 millió dollár
- Prince of Persia (Költségvetés: 200 millió dollár) Amerikában 90 millió dollárt ért el. Költésének felét sem hozta vissza a mozipénztáraknál. Azért csak a mozipénztáraknál, mert a gyártó ennek az összegnek csak kb 55%-át látja. Marketing és egyéb költségrõl nem is beszéltünk még. Na és akkor erre jönne rá 238 milliós nemzetközi bevétel, de ennek a stúdió még az 55%-nál is kisebb részét látja.
Cikkíró: Szekeres Viktor <#wow3>#wow3> Ez az utolsó bekezdés már csak azért kellett, hogy meglegyen a kötelezõ szó/betûszám, mi?
- Salt (Költségvetés: 110 millió dollár) Amerikában most hétvégén lépte át a 100 milliós határt -ez érdekli a stúdiókat!- és nemzetközi szinten is valószínûleg meglesz a 100 millió dollár
- Prince of Persia (Költségvetés: 200 millió dollár) Amerikában 90 millió dollárt ért el. Költésének felét sem hozta vissza a mozipénztáraknál. Azért csak a mozipénztáraknál, mert a gyártó ennek az összegnek csak kb 55%-át látja. Marketing és egyéb költségrõl nem is beszéltünk még. Na és akkor erre jönne rá 238 milliós nemzetközi bevétel, de ennek a stúdió még az 55%-nál is kisebb részét látja.