6
  • winnie
    #6
    "Szerencse h nem néztem meg moziban."

    az hol szerencse, hogy így is, úgyis elment rá két órád? oké, a pénzt buktad volna, de ha vártál volna pár napot a megnézésével, olvashattad volna itt is, hogy sz-r, minek hatására nem nézed meg. és nyertél volna két órát. vagy megnéztél volna egy jó filmet.

    komolyan nem értem.

    nem kell rohanni. a film megvár. ha ilyenek a vélemények egy filmről, kár megnézni.
  • Novotsik
    #5
    ritka szar film volt... Szerencse h nem néztem meg moziban.
  • pixx
    #4
    Szerintem is ritka szar film volt...de ez az én véleményem...
  • winnie
    #3
    "A Salt is ugyan az a 13 éves zsebbe recskázó értelmi szintre kalibrált förtelem, mint a Wanted."

    ennyire nem jött be, vagy te is?
  • Ender Wiggin #2
    Jolie szar színész, a filmjei még annyit sem érnek már rég. A Salt is ugyan az a 13 éves zsebbe recskázó értelmi szintre kalibrált förtelem, mint a Wanted.
  • PrisonMan
    #1
    "A nagy kérdés természetesen a pénz, hiszen egy ilyen drága filmnek nem elég csak Amerikában jól teljesítenie. S a Salt ügynök hiába szerepelt hazájában jobban, mint mondjuk a nagyot bukó Perzsia hercege, a játékadaptáció nemzetközileg sikernek bizonyult, s majdnem 250 millió dollárt hozott."

    Cikkíró: Szekeres Viktor Ez az utolsó bekezdés már csak azért kellett, hogy meglegyen a kötelező szó/betűszám, mi?

    - Salt (Költségvetés: 110 millió dollár) Amerikában most hétvégén lépte át a 100 milliós határt -ez érdekli a stúdiókat!- és nemzetközi szinten is valószínűleg meglesz a 100 millió dollár
    - Prince of Persia (Költségvetés: 200 millió dollár) Amerikában 90 millió dollárt ért el. Költésének felét sem hozta vissza a mozipénztáraknál. Azért csak a mozipénztáraknál, mert a gyártó ennek az összegnek csak kb 55%-át látja. Marketing és egyéb költségről nem is beszéltünk még. Na és akkor erre jönne rá 238 milliós nemzetközi bevétel, de ennek a stúdió még az 55%-nál is kisebb részét látja.