Látványos Dragon Age 2 trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél már csak az új Gothicot várom jobban.
én nem csak a baldurs gate-es vonalat tartom rpg-nek. Ezt IS erpégének nevezik, na úgy helyes
az adnd-t nem annyira szívleltem egyébként sem soha.
az adnd-t nem annyira szívleltem egyébként sem soha.
így van bástya <#smile>#smile>
Igen ezt nevezik RPG-nek, tudtad?
Amiket leírtál az akciójátékba való. Ez RPG, ahol taktikázni kell. Egyébként lehet hátulról és nézni a karaktereket, egyáltalán nem muszáj izometrikus nézetre váltani, valamint nem körökre osztott, ahogy a 2. rész sem lesz az.
Minden egyes szóval teljes mértékben egyetértek
Kövezzetek meg,de a õsidõk óta kibaszásnak tartom,amit már a japán Square-k elkezdtek vagy 15 éve..brutál renderelt videókkal csinálni elõzetest meg átvezetõt,aztán a játék meg lesz felülnézetes/izometrikus/kattintva haladós körökre osztott bizbasz,amiben fele sincs annak a mozis odabaszós hangulatnak,mint egy ilyen látványmoziban...ez volt a bajom a Witcher 1.-el is,elõzetesben tetõkön meg akrobatika...aztán semmi ilyen..mondom ezt amellett,hogy szeretem ezeket a játékokat...
már az elsõnek is fasza volt a rélere, aztán meg kár, hogy a játék egyáltalán nem olyan volt, még csak nem is hasonlított...
itt is kemény harcot láthatunk, szép mozdulatokkal. a játék meg majd:
pause, 1-es skill ide, 2es skill oda, neked egy poti, mehet, pause, 3-as skill oda, tõled emg a 7-es...
itt is kemény harcot láthatunk, szép mozdulatokkal. a játék meg majd:
pause, 1-es skill ide, 2es skill oda, neked egy poti, mehet, pause, 3-as skill oda, tõled emg a 7-es...
Ez kicseszett látványos lett. Nagyon bejött.
(epikus, ááááááá)
(epikus, ááááááá)
Huh, ez nagyon epikus lett.
ez a logo vmi kurvajól sikerült.
ért vki 3dmaxhez?😄
ért vki 3dmaxhez?😄
Férfi vagy nõ.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni