9
  • kalapos01
    LOL. Hol van neked itt kiírva, hogy spoiler? Nem is adják még itthon a filmet. Vagy csak én vagyok IQ-lájt és nem látok semmit?
  • tommygear
    viktor megint gratulálok az értelmes spoilerekkel teli cikkedhez, csak így tovább te ********
  • FefeeX
    Egyedül Chuck Norris éli túl na :) Bocs, hogy elspoilereztem :P
  • Gathavor
    Gyenge ja... A Te érved sem sokkal erősebb. Ha az az egy ember meghalna egy Commando vagy Delta Force szintű filmben, hogy menne tovább a történet?

Sorolj nekem legalább 5 olyan R-kategóriás Amerikai akciót vagy horrort akár, ahol a teljes team megmarad a film végére. Én egyet tudok fejből, de az szarfilm tehát inkább hagyjuk...

Nem hiszem, hogy akárki másban is felmerült, hogy mindannyian túléljék, valahogy illúzióromboló lenne, nemigaz? Milyen lett volna, ha a John Rambóban, a Ragadozóban vagy a (ragadozókban), vagy akármelyik másik hasonló kategóriájú filmben minden kommandós hazamegy? Szar.
  • Wolfman017
    Most soroljak fel neked 5 tucat filmet ahol egy egész banda túléli a filmet? Inkább felsorolhatnék olyat ahol 1 ember maga intézi el egész kibaszott Oroszországot vagy az amerikai nemzetbiztonságot meg az FBI-t és CIA-t és túléli, és legalább 2000 golyó suhan el a főhős mellett, viszont ő mindenkit 1 lövéssel leszed és olyan menő, hogy minden robbanásnál úgy marad a haja karcolás nélkül megússza, és akkor sem fordul vissza még ha a Fehér Házat is döntötte össze. Na most akkor miről beszélünk? Be kell látnod elég gyenge érv amit felhoztál.
  • Gathavor
    nah azért gondolkodjál már egy kicsit! Féltucat ember egy hadsereg ellen, gondolhattad, hogy nem élik mind túl. Milyen akciófilm az, ahol a teljes banda hazamegy a gyilok után és boldogan él, míg új balhé nem lesz?
  • bmw
    Jo a zene .:))
  • Wolfman017
    Legalább kiemelhetted volna, hogy SPOILER veszély és háttérszínűre változtatod a szöveget. De nem, ahhoz már túl sok meló lenne, vagy nem vagy tekintettel az olvasókra (akik esetleg még nem látták a filmet), nem tudom.
  • Wolfman017
    Köszönöm szépen Viktorka, hogy elspoilerezted a film végét, hogy a fél csapat meghal és csak pár túlélő lesz. Már majdnem tudom a film végét. De hát mit is lehet várni tőled, hogy baszódjál meg te tehetségtelen gyökér....