Hölgyek a jövő internetes vásárlói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor inkább maradok a jelenben.
De azt tudod hogy a jövõ pinája a segg ugye?
Nem pontos a jelzõ, mert ezekben is egyre több a buzi. Szóval a nõi ízlésvilág/gondolkodásmód nem feltétlenül puncihoz kötött.
A puncit szeretjük, a buta,gagyi dolgokat meg nem.
A puncit szeretjük, a buta,gagyi dolgokat meg nem.
...Akkor ez is elpuncisodik mint az autóipar, zeneipar, filmipar meg a foci?
Egyetértek. Nemcsak elveszik a pénzünket, de még ki is vannak akadva, ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy õk csettintenek. Amúgy meg betegek, mert a shopping láz megbetegít (persze csak ha túlzásba viszik).
Még 1 példa hogy a nõket egy -30% os kedvezménnyel át lehet baszni, mikor alapból is ugyan ennyi volt az ára
Akkor utálod anyádat is?
Máshogy gondolkodnak (ha éppen teszik 😊)) ), és ezt kõkeményen kihasználják a boltok. Amíg nem a saját pénzeddel csinálják, ne aggódj. Persze engem ettõl még bosszant.
DE ahogy nézem az aláírásodat, neked sem a legolcsóbb cuccaid vannak. Szóval ...
DE ahogy nézem az aláírásodat, neked sem a legolcsóbb cuccaid vannak. Szóval ...
Akkor te nem heterosexualis vagy? 😊
Utálom a nõket.
LZ forever
"érzelmeket kiváltó termékbemutatókat, amelyeken már nem is az árak szerepelnek kiemelt helyeken, hanem a százalékban kifejezett kedvezmény mértéke, a hölgyek igényeinek megfelelõen. "
Szerintem meg úgy könnyebb átbaszni az embert, ha nem írod oda az árat. Ennyi.
Én pl. rühellem az ilyen oldalakat.
Amúgy szerintem nagy általánosságban (kivételek persze vannak) a nõk jobban fogékonyabbak a reklámra és könnyebben rávehetõk a vásárlásra. Meg persze alapból jobban szeretnek vásárolgatni. Ezért fordultak a boltok is a nõi gondolkodásmód felé. Ha egyszerûen akarok fogalmazni, azt mondom, jobban lehúzhatók.
Szerintem meg úgy könnyebb átbaszni az embert, ha nem írod oda az árat. Ennyi.
Én pl. rühellem az ilyen oldalakat.
Amúgy szerintem nagy általánosságban (kivételek persze vannak) a nõk jobban fogékonyabbak a reklámra és könnyebben rávehetõk a vásárlásra. Meg persze alapból jobban szeretnek vásárolgatni. Ezért fordultak a boltok is a nõi gondolkodásmód felé. Ha egyszerûen akarok fogalmazni, azt mondom, jobban lehúzhatók.