Hölgyek a jövő internetes vásárlói

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor inkább maradok a jelenben.
De azt tudod hogy a jövõ pinája a segg ugye?

Nem pontos a jelzõ, mert ezekben is egyre több a buzi. Szóval a nõi ízlésvilág/gondolkodásmód nem feltétlenül puncihoz kötött.

A puncit szeretjük, a buta,gagyi dolgokat meg nem.
...Akkor ez is elpuncisodik mint az autóipar, zeneipar, filmipar meg a foci?
Egyetértek. Nemcsak elveszik a pénzünket, de még ki is vannak akadva, ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy õk csettintenek. Amúgy meg betegek, mert a shopping láz megbetegít (persze csak ha túlzásba viszik).
Még 1 példa hogy a nõket egy -30% os kedvezménnyel át lehet baszni, mikor alapból is ugyan ennyi volt az ára

Akkor utálod anyádat is?

Máshogy gondolkodnak (ha éppen teszik 😊)) ), és ezt kõkeményen kihasználják a boltok. Amíg nem a saját pénzeddel csinálják, ne aggódj. Persze engem ettõl még bosszant.

DE ahogy nézem az aláírásodat, neked sem a legolcsóbb cuccaid vannak. Szóval ...
Akkor te nem heterosexualis vagy? 😊
Utálom a nõket.

LZ forever

"érzelmeket kiváltó termékbemutatókat, amelyeken már nem is az árak szerepelnek kiemelt helyeken, hanem a százalékban kifejezett kedvezmény mértéke, a hölgyek igényeinek megfelelõen. "
Szerintem meg úgy könnyebb átbaszni az embert, ha nem írod oda az árat. Ennyi.
Én pl. rühellem az ilyen oldalakat.

Amúgy szerintem nagy általánosságban (kivételek persze vannak) a nõk jobban fogékonyabbak a reklámra és könnyebben rávehetõk a vásárlásra. Meg persze alapból jobban szeretnek vásárolgatni. Ezért fordultak a boltok is a nõi gondolkodásmód felé. Ha egyszerûen akarok fogalmazni, azt mondom, jobban lehúzhatók.