Nem bérelhetõ az id Tech 5 motorja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azért nem ugyanannyi grafikus munka egy hordót egy hengerbõl meg egy 100x100-as textúrából összerakni, mint egy kidolgozott, horpadt, peremes cuccot modellezni Xezer poligonból meg 1024-es textúrákkal... "
hát nem, fõleg a jelenlegi gagyi/bughalmaz/hiányos 3d eszközökkel.
De összes modellel nem kell megszorozni, mert 1 modell többször is elõfordul a játékban, úgy hogy inkább az összes különbözõ modellel kell megszorozni.
hát nem, fõleg a jelenlegi gagyi/bughalmaz/hiányos 3d eszközökkel.
De összes modellel nem kell megszorozni, mert 1 modell többször is elõfordul a játékban, úgy hogy inkább az összes különbözõ modellel kell megszorozni.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ne legyél már hülye! Minél durvább dolgokra képes egy grafikus motor, annál több idõt vesz igénybe megtölteni tartalommal a játékot.
Azért nem ugyanannyi grafikus munka egy hordót egy hengerbõl meg egy 100x100-as textúrából összerakni, mint egy kidolgozott, horpadt, peremes cuccot modellezni Xezer poligonból meg 1024-es textúrákkal... És akkor ez csak egy szájbarakott hordó volt a példa kedvéért, szorozd meg a játékban szereplõ összes modellel meg pályával.
Azért nem ugyanannyi grafikus munka egy hordót egy hengerbõl meg egy 100x100-as textúrából összerakni, mint egy kidolgozott, horpadt, peremes cuccot modellezni Xezer poligonból meg 1024-es textúrákkal... És akkor ez csak egy szájbarakott hordó volt a példa kedvéért, szorozd meg a játékban szereplõ összes modellel meg pályával.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Játsz mást, annyi jó game van még :)
videók alapján szerintem nem akkora nagy eresztés, hogy megérje rá ennyit várni
minél tovább húzzák, annál nagyobbat fognak vele bukni
minél tovább húzzák, annál nagyobbat fognak vele bukni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De bakker, mi a franc tart még 1 évig???
Optimálázással bajlódnak??? Vagy mi??? Ha már egy iphonon-on is elfut 40-60 fps-sel??? Nem nagyon értem mit húzzák már ezt a játékot....
Örültem volna, ha legalább Decemberre megérkezik, de neeeem, várjak még egy egész évet!!!!!!!!! -.-"
Optimálázással bajlódnak??? Vagy mi??? Ha már egy iphonon-on is elfut 40-60 fps-sel??? Nem nagyon értem mit húzzák már ezt a játékot....
Örültem volna, ha legalább Decemberre megérkezik, de neeeem, várjak még egy egész évet!!!!!!!!! -.-"
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
"Doom 4 bejelentés elmaradt, az id szinte szóra sem méltatta a kultikus FPS következõ részét"
Azért, ha láttad az élõ közvetítést, halhattad, hogy azért a Doom 4 készül, John Carmack többször említette, hogy volt lent a Doom 4 csapatánál, és hogy készül az MI is hozzá, azaz valószínûleg hamarosan, pár hónapon belül szerintem arról is lesz bejelentés.
Azért, ha láttad az élõ közvetítést, halhattad, hogy azért a Doom 4 készül, John Carmack többször említette, hogy volt lent a Doom 4 csapatánál, és hogy készül az MI is hozzá, azaz valószínûleg hamarosan, pár hónapon belül szerintem arról is lesz bejelentés.
Tudjátok melyik a legmorcosabb állat?
A haragszok rája!
Még 1 évet várni ?!?!?!?! :(
A haragszok rája!
Még 1 évet várni ?!?!?!?! :(