12
-
penbutter #12 Nálam, ha kertévét nézek, egyértelmű a döntés. Az X-faktort már így, hogy nem is kezdődött el, már sokkal színvonalasabb műsornak tartom, mint a megasztárt.Meg ott van az is, hogy muszáj nekik nagyon jót alkotniuk, hisz alapból külföldi műsor, és aki kitalálta, most nem jut eszembe a csóka neve, de elég szigorú arc, més próul járna az rtl, ha nem lesz elég színvonalas. A műsorvezetők meg hát..hmhmhm. Tilla-liptai párostól már a hideg is kiráz, Balázst nagyon csípem, Ördög Nórika inkább ne nyissa ki a száját. De azt ugye nem teheti meg egy műsorvezető :) -
bippo #11 Szerintem a 2 csatorna versengését most (is) a néző szívja meg. Aki szereti a műfajt (énekes tehetségkutató műsor) - sallangmentesen (csak produkció+értékelés) engem is érdekel a dolog -, annak most muszáj lesz választania, mert csak egyet tud megnézni. Ahelyett, hogy láthatná mindkettőt.
Az az egyetlen pozitívum, hogy a netre legalább fel szoktak tenni egy csomó műsort utólag (talán most is így lesz). Amelyik nem kerül fel, azt kell élőben nézni, a másikat meg pár nap késéssel online. -
#10 Néztél te egyéltalán balázs shót? ott igenis foglalkozott velük, de Te meg itt vagy a Jani, oszt osztod azt az észt. Hihetetlen! Undorító! Nézzed magadat akkor tükörbe. Látom megjelennek a légy után a férgek is. -
ldavid #9 nem érsz vele szart se, ha nincs nielsenes mérőd -
hajnaltores #8 Igen, tudjuk, senki nem nézi egyik kereskedelmi csatornát se, nem kell leírni újra meg újra, meg , hogy szenny mindkettő...köszönjük a kommenteket, ezzel le is zártam a témát, reakciók nem érdekelnek, köszi... -
CaptainRumi #7 Mi meg szúrjunk ki mindkettővel: Ne nézzük egyiket se... -
zseko #6 Nagy ívben lesajnálom mindkét műsort, tuti nem fogom nézni mint ahogy eddig sem tettem. -
Aldo Moro #5 Sebestyén, kihaénnemnagyképűvagyokleszarokmindenkit Balázs? Akkor meg se nézem. -
bobi64 #4 KAKIBÓL VÁRAT ÉPÍTENI, SEJ EZT MÉG A KER.TV-K SEM TUDJÁK! Annyira felizgattam magam a híren, hogy most be kell vegyek valamit. Valami normálisat. Megnézek egy filmet reklám nélkül! Egy jó filmet! Pl. a Tanút! Jéé, már nyugodt is vagyok. -
Wolf017 #3 Eddig se néztem Megasztárt, ezután sem fogok...és hasonló az érdeklődési szintem az X-Faktorral is -
#2 Arról meg nem is beszélve, hogy a héten a tv2 aljas módon becsapta a nézőit a 15 éves számítógépzsenijével... -
zoltanszon #1 Az RTL a TV2-vel csatazik, nekem meg marad a DVD lejatszo.
Az emberek nem azert fogjak nezni ezt a ket ratyit, mert olyan jo, hanem azert, mert nincs mas.