183
\'Dead

Action-RPG a spore alkotóitól
  • Doom 4
    És multi, vagy co-op rész nincs benne? Még nem szedtem le majd csak holnap sztem....
  • Jeffjohnson
    mármint utolsó pályán amit én nyomtam még messze a vége eddig asszem 24 pálya van és 3 nehézségi szint amiket unlockolni lehet ha végigtolod.
  • Jeffjohnson
    A játék tipikus hack and slash a pályák "nyomvonala" meglehetősen kicsi legalábbis azoknak amit én láttam. Fokozatosan nehezednek utolsó pályán már volt 1-2 egész izgalmas hent. Bal klikkel mész és támadsz jobb klikkel egy helyben állva támadsz.
    Van minden karinak asszem 2 alap 1 group skillje +2 group skill a többitől. 3 fős csapatot viszel amiből mindig 1 kari aktív gombnyomásra lehet váltani.
    Jól eltalált szép játék igazi hiánypótló.
  • XenHai
    Mázlisták én ne kaptam :S
  • Jeffjohnson
    Lol én is kaptam kulcsot :) megérte 3 e-mail címről reggelni. A játék baromi jó.
  • Jeffjohnson
    Gratula!
    Majd számolj be milyen a játék nagyon érdekelne. Szokott olyan is lenni, hogy akik már bejutottak meg tudnak hívni újabb embereket (buddy key vagy valami hasonló) na ha ilyet sikerülne szerezned és nincs kinek adni én szívesen elfogadnék 1-et :).
  • Doom 4
    Hali! Én ma nyertem egy beta kulcsot FB-n :) holnap próbálom is ki játékot remélhetőleg :P
  • zsozso29
    Na megy a Béta! csak az a baj nincs kulcsom. :DDD
  • Jeffjohnson
    Jó játéknak ígérkezik.
  • pxxl
  • pxxl

• DarkSector
    engem engedett asszem csak név meg e-mail kellett megadni.
    de hogy mikor indul nemtudom.
  • XenHai
    Csak nem nem enged fel iratkozni?
  • DarkSector
    DarkSpore beta iratkozz fel!
  • STREEX
    Új gameplay trailer
  • Carlos
  • shaba23 #7
    Már csak az RPG és az MMORPG fogalmát kellene tisztáznod magadban:)
  • Looooser
    az mmo-t nem mondhatjuk rá a coop mód nem kötelező mód...
  • Metalmilitiakid
    A váltható szereplő, a folyosó szerű pályák, squad ozás. Szerintem túlzottan nem hasonlít, mondjuk azt rá hogy egy RPG vagy MMORPG és kész.
  • Rip
    Szerintem meg teljesen Diablo-s.
    Második video 4. percétől teljesen olyan, csak high-techebb.
  • Carlos
    szerintem nagyot bukott a Spore dolog...
  • Metalmilitiakid
    Megnéztem, hát szerintem nem sok köze van a diablóhoz felépítésben bár ennyiből még nem könnyű megmondani, de az alap felállás nem olyan.
  • STREEX
    Az EA bemutatta a Maxis készülőben levő új játékát, a PC exkluzív Darksporet. Az online akció-szerepjáték 2011 februárjában érkezik. A sötétebb hangulatú Spore spin-off egy pörgős harcrendszerrel megáldott sci-fi, melyben célunk a csúf gonosz Darkspore hordák legyőzése galaxis szerte.

Lesz benne egyedül játszható kampány és 4 személyes co-op mód is. A lenti videó közepétől láthattok egy kis gameplay bemutatót is, igazából egy Diablo szerű hack&slash-sel van dolgunk. A fejlesztők magas újrajátszhatósági faktorral, rengeteg loottal (ez hajtja a játékot) és mindenféle fejlesztésekkel kecsegtetnek. 3 karakterosztály közül választhatunk, ezeket akár a pályák közben is cserélgethetjük, attól függően, hogy az adott szituációhoz melyik hős illik a legjobban . "Végtelen számú lehetőségünk lesz a hősünk fejlesztésére és testreszabására, a különböző bolygókról összegyűjtött részek variálásával."

+videók