Segédrendszer járművezetőknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szerintem amugy a kihangosító pont ugyanolyan mintha kézben tartanád. annyi különbséggel hogy olyankor egy kezed foglalt."
Mi van?
Mi van?
Nem kell autóban telefonálni. Vagy csak lámpánál.
Egyébkét discoveryn, vagy valamelyik hasonlón volt egy mûsor errõl. És hiába hogy nézi az utat a fickó, vagy még az irdatlan nagy figyelmet egyébként megfogó tárgyat az út szélén, nem fogta fel a látottakat. csak nézett de nem látott. Szerintem amugy a kihangosító pont ugyanolyan mintha kézben tartanád. annyi különbséggel hogy olyankor egy kezed foglalt.
Egyébkét discoveryn, vagy valamelyik hasonlón volt egy mûsor errõl. És hiába hogy nézi az utat a fickó, vagy még az irdatlan nagy figyelmet egyébként megfogó tárgyat az út szélén, nem fogta fel a látottakat. csak nézett de nem látott. Szerintem amugy a kihangosító pont ugyanolyan mintha kézben tartanád. annyi különbséggel hogy olyankor egy kezed foglalt.
hajrá, fijjug!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
talán megkéne magyarázni az idiotáknak kényelmesebb a kihangosito mint a kezében tartani azt a szart...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz