2012-ben jön a megújult BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kerub
Ha a vízivárosban játszodik akkor azért bõrlehúzás, ha a levegõben akkor meg azért bõrlehuzás, ha az ûrben akkor azért, ha egy vulkánban akkor meg azért...

Btw az alapján amit a trailerben láttem ez NEM art-deco hanem szecessziós stílus. Ami pont arra a korra volt jellemzõ amikor játszódik <#eljen><#crazya><#hamm>

Szerintem.

Murder3
Ha okosak akkor igen kreatívan és jó történettel összekapcsolhatnák a részeket.
mindenesetre remélem ennek a játékmenete merõbe eltér a bioshock-féle unalmas játékmenetétõl.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Seth
"Bespin art deco-ban, 1912 -ben? hihetõ ez????
"

Nem, de miért kéne annak lennie. Ez egy alternatív világ, vagy tudsz ilyen repülõ plázáról a század elejérõl ?

PSN ID.: Beegabor

ööö agyon drasztikusan NEM (!) lett irracionális
Utánna jön a bio4, ami a föld alatt van, aztán a bio5 ami már az ûrben. Természetesen azt is art deco stilusban, lehetõleg náci titkos procjekt keretében épitették.
A bioshock egyik ütõképes kártyája az volt, nagyon drasztikusan lett irracionális. Bespin art deco-ban, 1912 -ben? hihetõ ez????

Újabb bõr lehúzása egy kiváló játékról.
Most már teljesen új ötlet után kéne nézni.
vixo
Kicsit meglepõdtem,amikor a gametrailersen láttam,h van ilyen trailer,elsõre azt hittem vmi dlc a 2.részhez és amikor láttam,h teljesen új rész még jobban csodálkoztam és tényleg ott van az elsõ rész hangulata!!! Jó lesz ez!!!

Kerub
A fõ dizájnert Kevin Levine-nek hívják és nem ment õ sehová, csupán nem dolgozott a Bioshock 2-n. Ez viszont megint az õ keze alatt készül.

Engem kicsit megijesztett a gondolat a lebegõ városról mivel féltem hogy ez ilyen "már mindent kiaknáztunk a vízi városban, keressünk új helyszínt" rókabõr lesz. Miután megnéztem a videót, minden kétségem elszált! Hamisítatlan Bioshock hangulat. Kátságtelenül kötelezõ + kedvenc lesz <#vigyor4>

Szerintem.

hdo
Nekem a Bioshock 2 ugyanúgy tetszett, mint az elsõ rész. A vége miatt még jobban.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

miután a fõ designer az elsõ rész után elment, hát....

Hangulatos 😊

www.killersurprise.hu

IMYke2.0.0.0
Engem mindenképp érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát, ha tudja hozni azt a Hangulatot, amit az elsõ rész produkált, mindenképpen érdekelni fog. *-*