2091
Bioshock: Infinite
-
#171 Akkor már ezt is tudom. :) -
#170 Oké. -
gosumofo #169 akkor jelent meg a system shock 2 -
mester1987 #168 Egy különleges játékkal lesz dolgunk, mitn 2007-ben úgy hiszem :) -
#167 Akkor szard össze magad nyugodtan.
MÁS
Engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy örömhírt: most már a BioShock Centrumon is van fórum! (: Ja és nyereményjáték is, a mai napon, úgyhogy érdemes ellátogatni hozzánk (: -
#166 Húúú de izgulok, mindjárt összeszarom magam.
De most komolyan... nem nagy cucc. Amúgy miért 1999 a neve? -
#165 Az Irrational Games pár órája jelentette be az [URL=http://bioshock.web4.hu/cikk/breaking-bioshock-infinite-itt-az-1999-mode]"1999 Mode"[/URL]-ot! -
#164 Szerintem perfekt! -
#163 Ennyire jó lesz? Ha sokat emelik a brightness/contrast szinte pacás lesz a kép. -
#162 Szerintem a kettes számú jó lenne, ha Elizabeth-en világosítanál egy kicsit. -
#161 2. -
#160 Banner 1 -
#159 Úgy értem nem tudom mi igaz Levine állításából. Tényleg így gondolja-e vagy direkt lett ilyen. Egyébként a kornak megfelelő ruházat, kinézet és ideál.
De hamár feléledt a topic és Elizabeth a téma. Pár terv a bannernek:
Banner 1
Banner 2 -
#158 Nem én találtam ki, ha erre gondolsz (: -
#157 Nem tudom mi igaz ebből, de az előző játék torz karakterei után jó lesz, ha végre egy-kettő néz ki valahogy. -
#156 Így is van rendjén, előbb fejezze be a gémet számunkra, aztán tits. -
#155 hazudik -
#154 Levine: Nem a csöcs a lényeg! -
#153 Úgy legyen!
Addig is itt egy kis olvasnivaló arról, miért az Infinite 2012 egyik legjobban várt játéka: lássuk. -
#152 Ritka az olyan, hogy a játékkal kapcsolatos ünnepnapton jönne ki egy játék. Majd meglátjuk hamarosan. -
#151 Ámberek! A Zinterneten egyre több helyen bukkan fel a BioShock Infinite-tel kapcsolatban a június 1-i megjelenés. Ti mit gondoltok erről?
Ha tippelnem kéne, én július 4-et (Függetlenség Napja), vagy május 1-et (az 1893-as Chicagói Világkiállítás megnyitója) mondanám. És Ti? (: -
#150 Szerencsére tartom a kapcsolatot a fordító úriemberrel, úgyhogy nem lesznek csúnya elfordítások, biztos lehetsz benne (: -
#149 Én akkor is maradok az angol kiadásnál. Lehet olcsóbban megtudom szerezni és félek a magyar fordítástól. Félek mi lesz a Rapture, Big Daddy, Splcier, plasmid, Little Sister és hasonlók fordítása. -
#148 Zsír.Megy a polcra a többi game-ből készült könyv mellé!!! -
#147 Nem pont Infinite-s hír, de gondoltam talán érdekelhet Titeket is (:
Hazánkban is megjelenik a BioShock: Rapture c. regény! -
#146 Köszi az oldalakat! (: -
#145 A csaj énekli aki szinkronizálja Elizabeth-et :) -
#144 1907-es dal, így már oké. Csak az előadás módja... modern hatást kelt, számomra. -
-
#142 Az előző hozzászólásom kuka, itt a VGA 2011-es trailer plusz információkkal ellátott változata, természetesen lefordítva: BSC - VGA 2011 Trailer. -
#141 No, kitettük mi is, és loptam pár képet az előzetesből, lessétek meg őket (: BioShock Centrum - VGA 2011 Trailer.
Galvatron, a szám címe: Will The Circle Be Unbroken, itt egy jútyúbos link. Ez egy '72-es album és szám címe a Nitty Gritty Dirt Band-től, hogy miért ezt énekli Elizabeth, az totális rejtély - egyelőre (: -
#140 Mastigias, mi a dal címe és mikori? Te biztos tudod. :)
Nem illik a ...képbe. Ahogy a Beyond the Sea az 1 előzetesibe. -
Ulthane #139 BioShock Infinite VGA 2011 trailer -
#138 Sziasztok! Ismét egy új, hosszabb hangvételű cikket ajánlok figyelmetekbe, melyben Ken Levine mond egy-két érdekességet a Songbird-ről. Az interjút az IGN.com készítette, mi pedig lefordítottuk Nektek, kellemes olvasgatást!
Ken Levine interjú magyarul: a Songbird titkai -
#137 Elkészültünk a Behind Booker and Elizabeth - 2. rész fordításával, kellemes szórakozást! (: -
#136 Sziasztok! Itt egy hosszabb hangvételű (lefordított) interjú Ken Levine-nel, a BioShock Infinite és az eredeti BioShock közti különbségekről, hasonlóságokról. Kellemes olvasgatást! (:
Ken Levine interjú -
#135 The People Behind Booker and Elizabeth Part 2 -
#134 Íme: Behind Booker and Elizabeth - 1. rész, magyar felirattal! Kellemes szórakozást hozzá! (: -
#133 Nem sokára jön a feliratos verzió! (: -
#132 Behind Booker and Liz Part 1 HD