2091
Bioshock: Infinite
-
#251 Exclusive Beast of America Trailer -
#250 -
mester1987 #249 Mondasz valamit, majd jobban utánanézek...:) -
#248 A Columbia név ismerős, ugye az űrsiló is. De szerintem van ennek régebbi eredete is, gondolom. Levine semmit nem csinál vagy hozz létre a játékban ok nélkül.
Egyébként IMDb-n olvastam, hogy az első BS is volt tervezve az égbe, a föld alá, de még a Holdra is. Végül maradt az Art Deco vízalatti világ. Azt hiszem azért, mert ha pl. egy sci-fi erában került volna nem lett volna különbség a többi FPS között. Az égi város ötlete nem első vagy új ötlet. Az érdekes benne, hogy 1912-be helyezte mindezt Levine. -
mester1987 #247 Nem tudja valaki, hogy ez az égi világ/égi élet ötlet honnan származik?
Mintha már láttam volna egy mesében vagy filmben, vagy tényleg eredeti az ötlet?
Várom a kommenteket. -
mester1987 #246 Kisebb információk -
#245 #238 -
#244 Szerintem meg jó hír. Több idő a fejlesztésre. -
Ulthane #243 Ez kurva rossz hír.
:( -
#242 ...Vagy ebbe is lesz multi. =) -
mester1987 #241 1 várt címmel kevesebb. -
#240 És az E3-on sem lesz ott
úgy tűnik, hogy ezek beszartak a nagy nevektől... -
#239 -
#238 BioShock Infinite Delayed to 2013
K. anyjukat!
This fall's much-anticipated BioShock Infinite will now be released in February 26, 2013, publisher Take Two announced this morning. -
mester1987 #237 Óz, a csodák csodája. :D -
#236 :D -
#235 heavy hitlert olvastam. -
#234 Újabb Heavy Hitter: a Szirén! -
mester1987 #233 Nem lesz semmi. -
#232 Ismét új ellenfelet mutattak be: Boys of Silence! -
#231 Itt az új Heavy Hitters videó, főszerepben a Handyman! -
mester1987 #230 Hmmh...vajon idén megérkezik?! Nyárról most halasztották őszre ígyis -
#229 Halihó! 2K Games leárazás van a Steam-en, a BioShock-ok is olcsóbbak + SteamWorks cím lesz az Infinite! -
#228 A cikk videóval és pár képpel kiegészítve. Hamarosan feliratos verzió is jön! (: -
#227 Új ellenféltípus: a [URL=http://bioshock.web4.hu/cikk/bioshock-infinite-ellenfelek-a-motorizalt-hazafi]"Motorizált Hazafi"[/URL] -
#226 Halihó!
ITT találjátok a nyereményjáték győzteseinek nevét, mindenkinek köszönjük szépen a részvételt, tartsatok velünk legközelebb is! (: -
#225 Már csak 18 like-ra van szükség!!! -
#224 Sajnos itt kicsi az esély a nyerésre. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy sokkal több ember érdekelt a nyereményjátékban mint a másik "50 likeolosban" az 50 ember ugye! -
#223 Nem baj, addig még megveszem a Minerva's Den DLC- a 2-höz, hogy teljes legyen. Meg ott a könyv is, amit ha a Nagy Lánc is úgy akarja megnyerek. :) -
mester1987 #222 Ezt is faszán elcsúsztatták, ahhoz képest, hogy nyárra lett volna -
#221 Miért éltem abban a tudatban, hogy ez még az első félévben jön? :( -
#220 Van megjelenési dátum: 2012. október 19 -
#219 zsír, a könyvet viszont már megrendeltem és kifizettem :(( -
#218 Nos, megkezdődött a nyereményjáték John Shirley: Rapture című regényeiért. Részletekért kattanjatok IDE. Hajrá mindenkinek! (: -
#217 Sziasztok! Talán érdekelhet Titeket, hogy nálunk is van három kisorsolásra váró BioShock: Rapture című regény, John Shirley tollából. A magyar fordítást (és a példányokat) Popovics Ferinek köszönhetjük. Szóval nemsokára nyereményjáték lesz, részletek HAMAROSAN! (: -
#216 "Természetesen a könyvet csak a megjelenést követően tudjuk postázni."
Ez vicces nézve azt hogy mennyire nem likeolják a népek :(
Meg ahogy nézem vannak dislikeok is mert nézem egyik nap végre 60 like van 2 nap múlva már csak 59.
De legalább 4db regény van nagyobb az esély a nyerésre!Hajrá mindenki nyomjátok a LIKE-ot!!! -
#215 Hát.. akár hoy is, hülye lennék nem like it-elni. -
#214 A kiadó jóvoltából négy (!) regény kerül kisorsolásra a Tetszik/Like gombra kattintók között!!!
Nyerd meg a BioShock regényt! -
mester1987 #213 Unreal Engine, csak nem a 4 hanem a 3. Ennyi. -
#212 És mi köze a bioshockhoz?