A StarCraft 2 a legkeresettebb a kalózok körében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg amit nagy kevesen ismernek pedig a harc rendszere baromi jó a Battle Realms.2001-ben az év RTS-se let.
hmmm ha az SC2 szar akkor melyik RTS a jó? mutassatok akár 1-et is amelyik jobb és nem Blizzard gém?!
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez mérhetetlen, mert regisztrációs torrent siteok ahonnan gyak mindenki húzza azok nem szerepelnek benne. Több tizezres letöltés volt belõle csak magyarországon.
"Narumon: attól, hogy a többi drága szórakozási formához hasonlítod és a külföldöt veszed alapon( hibásan , mivel a külföld= eu, amerika, afrika, ázsia, ausztrália, nem csak a néhány gazdag ország)"
NEm én hasonlítom, hanem el kell fogadni, hogy egy kiadó ebben gondolkodik (logikusan). Nem azzal kalkulál, hogy basszus Indiában nem fogunk sokat eladni mert nem 250Ft-ért adjuk darabját. A számítógépes játék ha a világ egészéhez nézed akkor bizony úri huncutság. A világnak abban a felében ahol sokan "tengõdnek" ott sokszor gép és infrastruktúra sincs egy ilyen játék futtatásához tehát nem az lesz a fõ gondjuk hogy mennyibe kerül egy starcraft, és a kiadó sem velük kalkulál.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mo. legnagyobb torrentoldalán 10598-an töltötték le. Dawn of war 1-2+kiegek 11408 letöltés. Segítek a SC2 2 hete jött ki a DoW meg 2004.2005.2006.2008.2009. 5 játék. Csinálhatsz errõl diagrammokat, statisztikákat, majd légyszi postold az eredményt.
Megint mirõl beszélsz? Bukás? Mit értesz te ezekhez, hogy mikortól bukás? Vannak statisztikáid?
Akinek meg kell a játék az meg tudja venni. a Blizzard játékok mindig 60 dolláron indulnak az, hogy ez most 14000-re jött ki a gyenge forint miatt van.
Ha megnézed a "helyesírásos" kommentet láthatod, hogy ott nem kell semmire érverlni...
Narumon: attól, hogy a többi drága szórakozási formához hasonlítod és a külföldöt veszed alapon( hibásan , mivel a külföld= eu, amerika, afrika, ázsia, ausztrália, nem csak a néhány gazdag ország)
Ray78: 10 évet sorólni egy játékra, érdekes elképzelés, én inkább autóra házra spórolok 10 évig.
OFF: a helyesírásba akkor kötnek bele az emberek amikor már nincs érva másik mondandója ellen.
Legalább a hírhez is tudnál mondani valamit?
Magyarázkodás ON: ha leszedek valamit és tetszik azt meg is veszem! 😉 Nem egy eredeti játék figyel a polcomon, pedig mindre magam kerestem emg a pénzt, de legközelebb majd tõled kérek "apa" ha már a kisfiad lettem.
Persze, lehet mondani, hogy hû de drága. Egy tininek (így nekem is) tényleg magas ez az ár. De ha belegondolok, hogy meddig fogok játszani vele (hiszen ennyi idõ után sem unom), bõven megéri. Julius, amit pedig te írtál: hidd el, ha annyi lenne egy játék, akkor is a fél világ lewarezolná.
Mindig jobb ingyen, illegálisan leszedni valamit, majd arra fogni, hogy váá, de nagyon drága, nincs pénzem rá, bezzeg ha olcsóbb lenne! Ha igazán szeretnél egy játékot, akkor szerintem (amint megtudod, hogy fejlesztik, és pl. még fél év mire kiadják) ennyi idõ alatt összeszedni azt a tizenezer forintot nem olyan szörnyû. Nem kell megvenni minden agyonhype-olt játékot, csak azt, ami tényleg megéri. Illetve vannak olyan játékok, amiket tényleg olcsón adnak (pl. The Witcher, kiadás pillanatában is 8 ezer forintot kellett kicsengetni érte, illetve vannak olyan kissebb játékok, amik nagyon jók, csak nincsenek benne a középpontban, pl. The Path).
Bocsánat ezért a hosszú kis monológért, csak gondoltam hátha ezek után más lesz a képetek arról, hogy megéri-e az árát a játék.
(és akkor a felújított, nagyon is profi battlenet 2.0-ról még nem is beszéltem 😄 )
Alaphangon 5 guriga lesz egy ilyen "dlc". Így már annyira nem rózsás a játék ára,sõt kifejezetten lehúzás kategória (de ezt azóta lehet tudni mióta közölték hogy 3 részre szakítják).
Segítek kicsit.........
"muszály" az magyarul helyesen : muszáj
Akkor még én is befektetnék fél évente 2-3ra, ami érdekel.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
2. Minõségi játékkal elérhetõ a warez visszaszorítása- állítja a mese,de itt nem csak ennyi van,hanem a multiplayer alapú játékban a multit le kellett védeni Battlenettel,így feltörhetetlen--> aki multit akar megveszi.
3. Még mindig nincs hír a 2millás eladásról,az adatokból látszik hogy rohamos volt az érdeklõdés csökkenése,de még nincs meg a 2milla? Már rég a mellüket vernék az adattal...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,