Robotrepülőgépeket vásárol a Google?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem érdekes húzás tõlük. Egyre több mindenbe próbál belemászni a gugli és egyre több dologban ér el sikereket (no meg persze nagyon sok dologban nem, de ezt általában nem hangoztatják illetve van annyi pénzük hogy leszarják) Engem alapvetõen nem zavarnak a robot repülõgépek amíg nem próbálnak az arcomba mászni.
Aha csak az 4km magassan repül és semmit nem látnak lefelé. Ezek meg teleobjektivekkel fényfépeznek.
Nem mind1 akkor hogy ki irányít? Így most az amcsi kormány akkor meg a google... Szerintem tök8. Azt nem hinném hogy el akarnák pusztítani az emberiséget😄😄

Nekem is ez jutott eszembe, Google=Skynet. Ideje lenne feldarabolni õket, mielõtt még átveszik az irányítást.
Szerintem vadásszanak vele adatvédelmi biztosokra, és akkor talán szép fõvárosunk is belekerülhet a Street Viewba.

mad mind
Naponta 20-30 repülõgép repül el a házunk felett. Az 200 utassal számolva 4000-6000 ember, aki benéz a kertünkbe. Mi a fszér lenne probléma a légi fényképezés?

Teppik Amon
Én már régóta gyanítom ez valami ámerikai kormány fedõszerv. Ennyi infót még õk sem tudnának gyûjteni a fél világról (a másik felén még nem terjed az androidos telefon meg az internet 😉 )

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Kara kán
"Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy felvételeket készítsenek a Google Earth szolgáltatás számára" - jelentette ki a szakember."

Aham!
Beírná ide valaki a Google tulajdonosainak neveit?

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Szerintem elõbb utóbb katonai támaszpontok felett is elrepülnek, és lelövik õket. 😄

A UNIX alapjában véve egyszerű operációs rendszer, de zseninek kell lenned, hogy megértsd az egyszerűséget.

Narxis
Helyes, azt szeretem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kacsavadászat már rendelem is 1500 dolcsiért a g36 som 😄😄D

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Petka
Lesz mire vadászni 😄

Szépen -nemlassan- épül a skynet.