13
-
jaggell #13 Szerintem érdekes húzás tőlük. Egyre több mindenbe próbál belemászni a gugli és egyre több dologban ér el sikereket (no meg persze nagyon sok dologban nem, de ezt általában nem hangoztatják illetve van annyi pénzük hogy leszarják) Engem alapvetően nem zavarnak a robot repülőgépek amíg nem próbálnak az arcomba mászni. -
chuky123 #12 Aha csak az 4km magassan repül és semmit nem látnak lefelé. Ezek meg teleobjektivekkel fényfépeznek. -
mopsar #11 Nem mind1 akkor hogy ki irányít? Így most az amcsi kormány akkor meg a google... Szerintem tök8. Azt nem hinném hogy el akarnák pusztítani az emberiséget:D:D -
nextman #10 Nekem is ez jutott eszembe, Google=Skynet. Ideje lenne feldarabolni őket, mielőtt még átveszik az irányítást. -
Kingfisher #9 Szerintem vadásszanak vele adatvédelmi biztosokra, és akkor talán szép fővárosunk is belekerülhet a Street Viewba. -
#8 Naponta 20-30 repülőgép repül el a házunk felett. Az 200 utassal számolva 4000-6000 ember, aki benéz a kertünkbe. Mi a fszér lenne probléma a légi fényképezés? -
#7 Én már régóta gyanítom ez valami ámerikai kormány fedőszerv. Ennyi infót még ők sem tudnának gyűjteni a fél világról (a másik felén még nem terjed az androidos telefon meg az internet ;) ) -
#6 "Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy felvételeket készítsenek a Google Earth szolgáltatás számára" - jelentette ki a szakember."
Aham!
Beírná ide valaki a Google tulajdonosainak neveit? -
matyi120 #5 Szerintem előbb utóbb katonai támaszpontok felett is elrepülnek, és lelövik őket. :D -
#4 Helyes, azt szeretem. -
DeviloftheHell #3 kacsavadászat már rendelem is 1500 dolcsiért a g36 som :D:DD -
#2 Lesz mire vadászni :D -
tntmax #1 Szépen -nemlassan- épül a skynet.