19
Doktor House a monitoron
-
#19 N amegnéztem leszedtem 1 epizód Success !
Szerintem nem rossz játék ! El lehet vele szórakozni !
Az igaz hogy a grafika nem a legjobb, cell shaded grafika de 1000x-szer jobb mint a Grey's Anatomy grafikája mert az egyszerűen pocsék volt !
Aki meg attól tart hogy csak 5 epizód van benne, és hogy rövid lesz az nagyon téved ! Elkezdtem az első epizóddal játszani és nagyon hosszú egy epizód akinek nincsen 1-1,5 óra szabadideje az neki se álljon ! xD
Alap angol tudás mindenképp kell hozzá mert akkor halvány lila göze sincs róla mit kell csinálni mert akkor csak kattintgat össze vissza !
Amugy meg rengeteg logikai feladvány van benne (Röntgen, CT,vérvétel,Vér analizálás,endoszkopos vizsgálatok stb..)
Van ahol ki van irva a Help de van ahol nincs és magadtól kell rájönni a dolgokra persze a Helpet is igénybe lehet venni de az Penalty Ponttal jár !
-
Vlala #18 Moddolni. :) -
#17 omg... -
#16 Ha ő róla van szó, akkor szerintem nem dobna sokat a játékon... -
#15 is -
Nuki #14 akkor már inkább a két fiatalabb kolléganőt. -
#13 Én is így gondolom -
#12 nem, tehát: szar :( -
DIESEL DOG #11 Barátok Közt játék mikor lesz? -
bgabor #10 Előre félek mit fognak művelni vele. Egy zseniális sorozatból mégis miféle játékot fognak vajon kihozni? Mit kell majd csinálni, betegeket gyógyítani? Merthogy a sorozatnak tök lényegtelen része az orvosos marhaság, csak lényegtelen körítés. -
Vlala #9 A Dr. House tipikusan az a sorozat, amiből nem lehet játékot csinálni :) -
#8 Cuddy-t meg lehet benne tukni? -
#7 Akkor inkább így: http://hvg.hu/panorama/20100127_house_orvos_sorozat_jatek :) -
#6 ilyenek a suger-free-games(pont)com-on is vannak :D sőt talán még alázzák is ez... -
#5 CSI játékok oda-vissza verik -
#4 Toltam a betával és 20x sem tudtam kiszedni a torkából azokat a gócokat, felbasztam magam és letöröltem. Szal eléggé türelem játék :D -
#3 Öt esetet lehet megoldani benne jól értem ? Hát az nagyon karcsú.. ráadásul a grafika is elég gyilkos :\ -
#2 A grafikája a kilencvenes éveket idézi. -
#1 Hivatalos trailer
infó
Már csak öt nap van a megjelenésig