53
  • shade88
    Nem-e? Abba is bele lehet halni, ha simán elvetél valaki, mert mondjuk nem áll el a vérzés.
  • bippo
    Elég sok ember felbosszantott vele, az biztos.
    (mondjuk ezzel azért tényleg ne vicceljünk.)

Remélem sikerül majd meggyőznöd magad, és tényleg nekiugrasz. Ne motoszkáljon a fejedben ez a 2.szezonos hír, hanem élvezd. Jó kis sorozat, idén szerintem a legjobb.
  • Quantumleap
    Majd meglátom. Alapjában véve én Jézusra is haragszom, amiért nem maradt a föld alatt.:D
  • bippo
    Én még mindig azt mondom, hogy a halottfeltámadást felejtsd el,( ne panaszkodj :) ), hanem kezdd el nézni.
    (főleg, hogy ez is még csak pletyka, még nem is történt meg)
  • Quantumleap
    Ki a fene mondta, hogy nem szeretem az ilyen sorozatokat??? Mint írtam, el akartam kezdeni nézni, de a halottfeltámadást nem szeretem.
  • m minnifield
    nézzed nyugodtan, nem csak csöcs van benne, van pöcs is.
  • Tower Guard
    Aztamocskos...
    Te miről beszélsz?
    Bírom az ilyet, amikor látatlanban leír valaki egy sorozatot.
    Nézzen meg belőle 5-6 részt és akkor írjon véleményt, vagy nézze végig, az 1. évad úgyis csak 13 rész.
    Dettó mint a quantumleep, ha egyáltalán nem szereti az ilyen sorozatokat akkor hagyja a picsába ne sírjon.
    Ha meg szereti ezt a stílust, és érdekli akkor meg kezdje el azonnal is ne vaciláljon ilyen hülyeségeken...
  • bippo
    Igen, az effektek hajaznak a 300-ra, de ezt a készítők sem titkolták. Szándékosan ilyen. Szerencsére a sorozatban ennél jóval több van. Nem a csöcstől nézhető ez sem, az csak bónusz. Spartacus meg nem úgy viselkedett, mint aki nagyon buzi lenne. Bár lehet, hogy ezt a részét Te ezt jobban tudod :)
  • asdasdasd
    Nem attól szar a sorozat, mert feltámad benne valaki, hanem mert az.
    Ami újdonság volt a 300-ban, az itt már eröltetett, unalmas. Pár csöcs meg nem tesz nézhetővé egy filmet.
    Spartacus meg mint tudjuk búúúzi.
  • bippo
    Én meg csak arra akartam utalni, hogy akkor nézd úgy, mint egy egyszezonos sorozatot. Nézd meg, és az első szezon végén hagyd abba. Úgy nem fogsz csalódni. Úgy is kerek.
    (amúgy a 2.szezonról sok konkrétum még nincs, így nem borítékolnám a süllyedést, ámbár az 1.szezon elég magasra tette a lécet.)

Hát igen, a PB vége már nagyon szar volt. De a kavarás királya még mindig a Lost:)
  • Quantumleap
    Ki mondta, hogy utólag szarok lesznek? Csak egyszerűen, ha tudom, hogy később hova süllyednek, jobb el sem kezdeni, mert megkímélem magam a csalódástól.
    A PB-4.évadnál meg szerintem a készítők azt gondolták, ha Sara feltámadását bevették a nézők, akkor mást is biztos be fognak. És a határ a csillagos ég volt a zagyva fordulatokból.
  • bippo
    És ettől a korábbi részek is szarok lesznek. Utólag. Nagyszerű.

PB-ben meg nem a halottfeltámasztás miatt volt süllyedés, ott mással is gondok voltak.
  • Quantumleap
    Ahol halottat támasztanak fel, ott jó eséllyel süllyedés következik. A PB-4.évad eleje után is sorozatban jöttek a további eszement dolgok.
  • bippo
    A betétsorozat viszont már év elején (jan.) jönni fog, ugye?
  • winnie
    de épp ez az: írtad, hogy nézni akarod, megvan benned rá a késztetés, teszem azt, érdekel, erre jön valaki, mond valamit és te egy pavlovi reflexnek engedelmeskedve, az illető hatására azt mondod, hogy "fck az érdeklődésem, meg sem nézem." ez így távirányítósnak tűnik:)
  • winnie
    "Mikor kezdődik már?!"

2011. ősze körül fog folytatódni, elvileg.
  • bippo
    1.nem halottfeltámasztásról van szó, mert nem volt egyértelmű, hogy meghalt. Persze sugallták, de különösebb csavar nélkül visszahozható.
    2. mindenki érti, hogy miről beszélsz, csak fura. Nem hiszem, hogy olyan sok embernek van hasonló 'finnyássága', ezért nehéz elfogadni. Simán értelmetlennek tűnik, ennek a sorozatnak az esetében legalábbis.
    3. csak magadat fosztod meg egy jó élménytől, mert ennyire ragaszkodsz hozzá. Innentől a Te bajod.
  • Dynamic
    Nem is láttad a filmet, de már előre aggódsz, hogy "feltámad a halott(!)".
    Spoiler, nem spoiler, de megsúgom, hogy a szituáció miatt simán belerakható a második évadba "Xena", szal felesleges felháborodni, mert nem arról van szó, hogy egy levágott fejű szereplőt valami ostoba vudu mágiával akarnak visszavarázsolni. De a legvicesebb, hogy tulajdonképpen azt nehezményezed, hogy menet közben változtattak az elképzelésen, és nincs előre kőbe vésve az x évad minden egyes másodperce. Na, akkor ilyen erővel egyik sorozatot se nézd.
  • marsupilami
    Feltámad, nem támad, kit izgat.
    Mikor kezdődik már?!
  • Quantumleap
    Mert szemet szúrt, hogy halottfeltámadásról van szó a cikkben. De inkább te vagy a hülye, hogy nem vagy képes elsőre megérteni. No comment.
  • bippo
    Ha már egyszer úgyis sikerült megszúrnia :))
  • Prof William
    Esetleg a kis szőke pxxcsa Ilitiát még kifillézheti azzalm ég úgyis adósok a készítők. :)
  • sandor8206
    én azt értem, csak azt nem értem minek olvasol el egy olyan cikket a sorozat megnézése nélkül ami már a 2. évadról szól, sőt lelövi ki halt meg az első évadban stb. stb. sztem ne is nézd meg ezt a sorozatot sőt egyiket sem, mert hülye vagy, ez a no komment
  • Quantumleap
    Na, én már azon fantáziálgattam, hogy elkezdem nézni ezt a sorozatot, mert páran istenítették.

No comment. Nem értem, mit nem értesz.
  • sandor8206
    nem rosszalásból kérdem csal érdekel, miért olvasod el ezt a cikket, miét érdekel? sorozatot nem láttad, nem érdekel stb. vagy lucy lawless fan vagy ? :-)
  • hoge
    Mindenképp nézd meg, az biztos hogy az év legjobb sorozata, pedig nem egyet nézek, és elég válogatós vagyok...Az biztos hogy ahogy felkerült a netre töltöttük egyből és néztük a haverokkal!;)
  • m minnifield
    ettől még az első évad kurvajó. nem jön vissza benne senki a túlvilágról.aztán ha megnézet az elsőt, majd nyavajoghatsz hogy nem érdekel a második, de az elsőt ettől még megnézheted.majd figyeld meg, ahogy vége lesz a az utolsó résznek, azon fogsz nyavajogni, hogy xena kimúlt.aztán meg mégse! jihá!!!
    :D :D :D
  • Quantumleap
    Igen. És a futók közül se olyat, amiben ilyen már megtörtént.
  • Quantumleap
    De az kiderül a fent írtakból, hogy az írók halálnak gondolták a dolgot, és csak most kezdtek el gondolkodni, hogy talán mégse.
  • bippo
    Olvasd el a cikket is, amihez írsz :)
    Amúgy 2 külön lesz, egy előzmény-minisorozat, meg majd folytatódik a sima sorozat is a 2.szezonnal.

Quantumleap: akkor nézd meg csak az első szezont. Abban nincs semmi ilyen, ami az elvedbe ütközne, és akkor jól fogsz szórakozni. Ha így utólag is zavar a tudat, akkor dobd sutba ezt az elved, és úgy nézd meg az első szezont :)
    Tényleg megéri.
  • Lalee1
    Szerintem úgy értette, hogy a már lefutott sorozatok közül olyat nem kezd el nézni amiben tudja, hogy lesz ilyen.
  • Lalee1
    Azért azt hozzá kell tenni, hogy itt nem olyan durva esetről van szó. Én például ahogy befejeztem az utolsó részt elkezdtem végiggondolni, hogy ki jelenthet veszélyt az addigi társaságból Spartacusékra, magyarul ki maradt életben. Végülis ugye Lucretia mellett ő volt egyedül akire úgy gondoltam, benne van, hogy meg sem halt. Nem egy alant írt PB-es megoldásról van szó. Ha nem tudnád a háttérinfókat akár azt is gondolhatnád így tervezték. Ne emiatt mondj le a sorozatról.
  • Zsolt1980
    És honnan tudnád előre, hogy fel fog valamelyik karakter támadni?Hiszen azt sem tudhatod, hogy ki fog meghalni...
    Igaz...XXI. század...net...stb. ...
    Kérdésben a válasz...:D:D:D:D:D

Azért ez így eléggé erőtlen volt...:D:D:D

;-)
  • Quantumleap
    Nem értem, miért irányítanának mások. Egyszerűen vannak bizonyos elveim.
  • Quantumleap
    Azért, mert utálom a halottfeltámadásokat sorozatokban. Ha egyszer valakit halállal kiírunk, ahhoz tartsuk magunkat, ne pedig utólag bánkódjunk, hogy "Jajj, úgy a szívünkhöz nőtt! Hozzuk inkább vissza!". A 24 beli feltámadás is eléggé lecsökkentette a sorozat színvonalát a szememben, a PB-4évad viszont végképp kiverte a biztosítékot. Akkor megfogadtam, hogy olyan sorozatot el se kezdek nézni, amiben halottfeltámadás van, ha pedig már nézem, és nem képesek egyértelműen kinyírni valakit, és kezdődnek a találgatások, akkor automatikusan cancelt adok, és a sorozat lefutása után végignézem abban az esetben, ha az illető mégsem támadt fel.
  • winnie
    már meggyógyult és a második évad folytatni fogja spartacus történetét. az előzménysorozat különálló. kezeld nulladik évadként.
  • winnie
    szomorú, hogy ennyire hagyod magad mások által irányítani:)
  • Dynamic
    Miért nem érdemes? Mert a hírből kiderül, hogy Lucy Lawless a második évadban szerepelni fog? Ennyire letaglózott? Ez aztán tényleg ésszerű érv, hogy ne nézd a sorozatot...
  • Garou
    A második évad nem az előzményeket fogja megmutatni? A főhőst játszó színész beteg, ezért forgatják az előzményeket most, ha jól tudom. Akkor meg semmi gond nincs Xéna szereplésével, hiszen akkor még élt...
  • MeoH #14
    Az elso sorozat utos, kar kihagyni. Lucretiat pedig nem muttatak halotan, tul elhete, mindenfele csiribiri nelkul.