11
  • polarka
    "A dokumentumokban olyan afgánok neve is fellelhető, akik információkat szolgáltattak az ázsiai országba vezényelt amerikai erőknek."
    Azért figyelitek, h bekerült ez a mondat is a hírekbe. Eddig csak arról volt szó, h a Wikileaks-nél állítják, h minden nevet kitöröltek. A politikusok meg sírtak, h neveket tartalmazhat. Most meg hirtelen tény lett, h vannak benne nevek. Most akkor hol is a bizonyíték erre? Ez már manipulálás.
  • Rotyoka
    Ez így van. Ha be is szüntetik az oldalt, fogja magát valamelyik szerkesztő felpakolja akármelyik torrent oldalra és hipp hopp 1 napon belül már 100 millió ember gépén lesz megtalálható minden, annyival meg nehézkes mit kezdeniük
  • nextman
    Tökmindegy, hogy beszüntetik őket, ha mondjuk egy elegáns húzással a végén mindent felpakolnak a netre. Amúgy amcsiba talán van még a közvéleménynek ereje, ha gonoszkodnak velük, azt is nyilvánosságra hozhatják, tehát nem biztos az se, hogy könnyen el tudják őket taposni,
  • Rotyoka
    Melyik része a 60 emeletből?

Eskü, én csak azért leszek szuperkatona hogy lemehessek a 51 es körzetbe :D
  • DeviloftheHell
    föld fölött már ami nem modositott kép nade a föld alatt mivan :D az érdekelne
  • sanyicks
    Milyen híreket akarsz? f117-es, és b2 prototípus valszeg ott készült, meg hasonló kütyük. Egyébként ha jól tudom már nagyrészt üresen áll, hiszen az internet terjedésével és a gugliört képeivel csak az nem tudta hogy hol van és mi van ott a felszínen, aki nem akarta.
  • Rotyoka
    Ahol a fegyverekről beszélnek, az a Kóla, Puska, Sültkrumpli. Ott mondják hogy rakat országban az évente fegyverrel lelőttek száma nem haladja meg a 60 at míg usában 11 ezer :D
  • MacropusRufus
    elösszőr a hírhez: a wikileak nagyon hamar a sülyesztőbe fog kerűlni, a háttérben dolgzók meg vagy szintén le lesznke húzva valahol, vagy úgy meg lesznek félelmítve, hogy 'önként' abba fogják hagyni. Vannak dolgok amit nem lehet megtenni még akkor sem, ha én (és még több ezren) úgy vélik, hogy jogos, ui. lehet, hogy a kaszivárogtatás eredménye sokkal súlyosabb lesz mint az az tény amit lelepleztek.

Ami meg a többit illeti: ajánlom mindenki figyelmébe a CIA Titkos háborújának 3 részét. Akkor pl. nem kerűlne szóba olyan, hogy Laden-t a CIA képezte ki mert nem. Laden szadui családból származik és nem tálib. A CIA a tálibokat képezte ki az Afgán háború alatt a Szovijetek ellen. Bin Laden meg szaudi milliomos, akinke a családja nagyon jó kapcoslatokat ápolt az usa-val.
    Továbbá sztem a 4 perces rész a 9/11-ben volt és nem a Puska,kókla stb-ben. Ebben speciel egy mészárlásról volt szó, és Moor azt fejtegette, hogy az amcsik miért hülyébbek pl. a kanadaiaknál, holott kanadában sokkal több fegyver (elsősorban nagykaliberü ismétlő fegyverek)van magánkézben mint az usa-ban.
    Sajnos én inkább azt hiszem el, pl. a WTC esetében is, hogy tényleg ennyire marhák, CIA és az FBI gy.k. egymás ellen dolgoznak, stb...

Mondom abba a CIA háboriuba minden benne van. ÉS szépen kirajzolódik, hogy a koreai háború utáni háborúk kirobbanás mögött gy.k. a CIA áll, a CIA fizeti a dél amerikai diktátorokat stb...

Az a film sokkal jobb mint a Moor film, ui. a Moor az rühelli a republikánusokat, ergo: a 'dokumentum' másora részrehajló.
    Akkor kezdtem rohögni amikor hatalmas tüntetést szervezett New Yorkba az iraki háború végéért, és a 10milliós metropoliszban 260ezer ember tüntetett...

• Skynet
    A WTC-t is saját maguknak rottyintották le,totálisan egyértelmű bizonyítékok vannak rá,mégis annyira suták hogy nem tesznek semmit,tűrik szépen tovább hogy a kormány mindenféle kitalált kamu okkal háborúzgasson...
    Csak maguknak köszönhetik.
  • Rotyoka
    Nézzétek csak meg a Kóla, Puska, Sültkrumpli című dokumentum filmet, ami megnyerte az év legjobb dokumentum filmje címet (Nem is csoda hisz Moor film). Ott van egy 4 perces rész arról, hogy USA 1950-től (asszem) 2001 ig mennyi embert ölt meg évre pontosan :D Arról nem is beszélve hogy a CIA képezte ki Bin Laden-t, mint titkos ügynököt az oroszok ellen a hideg háborúban. (Asszem dokumentumot is mutatnak róla)
  • DeviloftheHell
    szivárogtassák csak ki szépen a többi titkos kormány szart is az amcsiktól 51es körzetröl hireket!!!!