Ilyen se sokszor volt a magyar televíziózásban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Harom, mert en is!
Újabb nézhetetlen sorozat, totálisan érdektelen történettel, szereplõkkel, és korral. Nálunk fogja nézi HBO-n két ember.

-tRs-Landor

Ha a karaktere nem is volt hosszú életû, azért néhány részt rendezett belõle 😊
LaszloLedzenyi
Végre egy jó kis Mafia sorozat, Buscemi a Maffiózókba nem volt hosszúéletû lehetett volna tovább is vinni a karakterét. én úgygondolom hogy ez a sorozat nem fogja megütni a Sopranos sikérét, de azért az összes részt megnézem<#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Szerintem meg a fegyencjáratban. 😊

"Timeo Danaos et dona ferentes."

ha legjobb jelenet, akkor nem ez? vagy a csapnivaló akármelyik jelenete?😊
Khabbas
A legnagyobb Buscemi jelenet ever!
Imádom a fickót! 😄

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Szerintem belefér. Imádom. (Nem egy maffiafilmben szerepelt már, de valójában bármit el tud játszani. Az utóbbi idõben inkább vígjátékokban játszott, ezért furcsa kicsit.)
Valahogy nem illik Buscemi ide. Pedig szeretem. Azért várandós.