X360-at kaptak a fiatalok a szexért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a vágy megvolt 😊
...bezzeg most a sok 35-40 éves bula nyomul már ezerrel...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fiatalkorú: 14-18. életév közötti BÛNELKÖVETÕ. Speciális büntetõ anyagi és eljárásjogi szabályok vonatkozásnak rá.
Kiskorú: 18. életévét be nem töltött személy. A kiskorú veszélyeztetése bûntettének lehet SÉRTETTje.
Magyarán 18 év alattival ne kúrjál, mert mész a hûvösre. Vagy ha mégis, akkor ezt tedd 14 éves korod elõtt, mert akkor nem leszel büntethetõ.
Más kérdés hogy életszerû-e a szabályozás vagy sem, mivel ha egy tapasztalttal kefélnek, az valószínûleg megtanítja õket a biztonságos szexre, ha meg egy koruk belivel, akkor esélyes az abortusz meg a nemi beteg gondozó. És amelyik tini kefélni akar, az kefél is, amíg a földön van rajta kívül legalább 1 (ellentétes nemû) ember.
Miért nem így vesztettem el a szüzességem, bazki. 😞
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Hová süllyedünk?
Blikk?
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Az a törvény elõtt nem úgy mûködik. Ha az egyik fél nagykorú, a másik pedig nem, azt a begyepesedett elõítéletek miatt automatikusan erõszaknak tekintik (pedig ez sehol nincs elõírva).
Mindenesetre ami nagyonkorrekt "darab", az Beckinsale kisasszony 37 évesen.<#beka2>#beka2>
Büntetnek? Inkább büntetNÉNEK. Ilyen korban/ korkülönbségekkel 14 év alattiakat nem kérdés melyik fajt jellemzi,az sem hogy õket biza szarnak büntetni,szaporodjanak csak..😊
Õ pl. 54 éves és hát izé... +há'.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az "áldozatok" fiúk. 67x.
Gyerekek... vagy áll, vagy nem áll, mert nem akarom, mert erõszak, mert undorító, mert nem megy. Benne voltak. Nincs mit bizonyítani. Amúgy jól tették.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Fiatalkorú. Bocs, én hibám.
Fiatalkorúak a "szegény áldozatok".
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kérlek sorold fel azon országokat, ahol egy felnõtt (nagykorú) törvényesen létesíthet szexuális kapcsolatot egy kiskorúval.
Szegény árva 15 évesek... jujjj és 67x... hogy bírták?
- Niiiiiiice 😄
vagy
- Hol voltak ezek a nõk amikor én 15éves voltam? 😄
Amugy nem biztos, hogy egy 27 evvel idosebb notol kene a threesome gyonyoreit tanulni, ugy, hogy ezert lehet penzt/ajandekot is elfogadni.
Nem vagyok prud... nagyon nem... 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Börtön? Kitüntetném! Köcsög amcsik!
Melyik 15 éves egészséges nemi vággyal rendelkezõ fiúnak ne lenne megtestesült mennyország egy gyakorlott asszonykától tanulni?
"a nõ 67 alkalommal közösült a fiatalokkal, olykor egyszerre a kettõvel."
Urak! Tudtok úgy közösülni, hogy nem akarjátok? Köhömmm...
Szánalmas és nevetséges törvényhozók!<#levele>#levele>