Ilyen lesz az animált Supernatural

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0nFire
Ez deszar ez...!<#gunyos1>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Seth
"Teljesen jó az élõszereplõs sorozat"

Igen, ez így van. De miért ne lehetne kicsit másképp is elõadni, nem kötelezõ megnézni.Trailer alapján a minõségre nem lehet panasz. Nem fog csorbát szenvedni emiatt a sorozat -_-

PSN ID.: Beegabor

Ez az anime most minek kellet. Teljesen jó az élõszereplõs sorozat. Ezek a figurák még csak nem is hasonlítanak a fõszereplõkre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

En sem...szerencsere ez nem is az...
Hát én nem mangára számítottam...
Én kíváncsian várom, az animációsat is és a 6. évadot is. Számomra ez a sorozat a nagy kedvencek közé sorolható... (szerintem sem tini...)

Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.

Máté94
Na 3 tudatlan 😄D
Undorító Manga...
BaliBoy
Ez shit. :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ez ciki 😊)

Elsõsorban nekik szól szerintem, attól, hogy van egy két magasabb besorolású jelenet, õk a célközönség. Ettõl még tetszhet másnak is persze.
Csak azért olvastam el a cikket, mert kíváncsi voltam Viktorka megint tinizik-e egyet. Viktor, kérlek nézz szakember után mert ez már tényleg szánalom.

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

😊
Tinisorozat.
LOL!
😊
Ne tinizd már le minden cikkben a Supernaturalt. Te kis gyökér.

Khabbas
Ez király lesz! 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870