James Cameron egyszerre forgatná az Avatar 2-t és 3-at
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fail ez a james cameron, hajdanäban ez jo filmeket csinält , mi az isten törtenik ezekkel a rendezökkel? miert csinälnak mostanban szart?
Lucas amúgy elmondta, hogy számára a SW univerzum a 6 film, punk tum. Az EU-ho kiadta a jogokat, rábólint a sztorira, de nem érdekli. Sõt, szerintem két star wars van: az egyik a 6 filmbõl áll, a másik a 6 film + EU. Teljesen máshogy kell nézni õket.
Mellesleg a star wars egy zseniálisan kidolgozott, hihetetlen részletességû univerzum. Ki merem jelenteni, talán az egyetlen ilyen terjedelmû fantázia világ, nincs is nála nagyobb. Éppen ezért, mert gyakorlatilag a tér benne (a galaxis) és az idõ (25-30 ezer év) végtelen, akárhány számú sztori elõállítható benne, csupán figyelni kell a már meglévõkre és hozzájuk igazítani.
SW univerzumot nemá hogy avatarhoz hasonlítsuk. Csak keress rá, hány star wars regény van meg enciklopédia (amúgy magam is SW rajongó vagyok, és élek-halok a regényekért is, és a lexikonokért is).
Mellesleg a star wars egy zseniálisan kidolgozott, hihetetlen részletességû univerzum. Ki merem jelenteni, talán az egyetlen ilyen terjedelmû fantázia világ, nincs is nála nagyobb. Éppen ezért, mert gyakorlatilag a tér benne (a galaxis) és az idõ (25-30 ezer év) végtelen, akárhány számú sztori elõállítható benne, csupán figyelni kell a már meglévõkre és hozzájuk igazítani.
SW univerzumot nemá hogy avatarhoz hasonlítsuk. Csak keress rá, hány star wars regény van meg enciklopédia (amúgy magam is SW rajongó vagyok, és élek-halok a regényekért is, és a lexikonokért is).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Hmm no es hanyszor nezed a simat,az extended helyett? Remelem dvd-n es BD-n is megvan a kedvenc filmed,persze sima es bovitettben mind2 hordozon..😄
A filmeket eloszor a rendezok "vagjak"..ha tul hosszu vagy vmi miatt sir a kiado,akkor vagjak tovabb...de elhiheted..regesreg rajottek,hogy oriasi biznisz kiadni 2x: normalban es extendedben (pontosabban 4x..collector`s edition is letezik..es persze collector`s edition extended..)
Vedd csak (es begess is kerlek😄)
A filmeket eloszor a rendezok "vagjak"..ha tul hosszu vagy vmi miatt sir a kiado,akkor vagjak tovabb...de elhiheted..regesreg rajottek,hogy oriasi biznisz kiadni 2x: normalban es extendedben (pontosabban 4x..collector`s edition is letezik..es persze collector`s edition extended..)
Vedd csak (es begess is kerlek😄)
Kíváncsi vagyok mit lehet belerakni a 2. 3. részbe, vagy csak a bõvített verzióba, amikor elég lájtos volt a sztori így is. Persze bármilyen dolgot a végletekig lehet felhígítani, lásd SW, és még mindig csak termeli a pénzt.
Monnyuk valami varázslós vonalat belehetne csempészni, az bejött a SW-nél, a Gyûrû Kúránál, meg a Perry Kopternél is.
<#hehe>#hehe>
Monnyuk valami varázslós vonalat belehetne csempészni, az bejött a SW-nél, a Gyûrû Kúránál, meg a Perry Kopternél is.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Bizonyára teszkós szatyorban éltem. Ahogy mondod. Szerinted azért vágatják újra a stúdiók a merész rendezõkkel a filmeket, mert már elõre azzal számolnak, hogy úgy is siker lesz, ki lehet majd adni a hosszabbat is? Ez kis egy elmélet.
Egyébként én nem látok abban semmi kivetni valót, ha a kedvenc filmedet megveszed minden verzióban. Én magam is vettem már eredetiben és extended kiadásban is filmet, egyszerûen mert szeretem, és nem sajnálom rá a lét.
Egyébként én nem látok abban semmi kivetni valót, ha a kedvenc filmedet megveszed minden verzióban. Én magam is vettem már eredetiben és extended kiadásban is filmet, egyszerûen mert szeretem, és nem sajnálom rá a lét.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
De aki utána olvasott az úgy is tudta, hogy most még csak a sima verzió jelenik meg. Aki megvette megvette aki nem az nem. Mindenki maga dönti el mit vesz persze zsé is kõ😄
Ahem..idaig nyilvan 1 tescos szatyorban eltel....nem akkor adjak ki az extended versionoket, ha mar eleget termelt a film (nincs olyan definicio, hogy eleg bevetel..)hanem amikor "huzzunk ole meg 1 bort es kaszaljunk a hulyeken" jelszo van kiadva (mas kerdes hogy a sok birkan siman lehet kaszalni es helyeslem a birkanyirast "nekem megvan az Avatar dvd-n,BD-n sima es extended verzioban...sot meg fogom venni a 3d,a 3d extended-et is..." ohh igen..😄)
Csak 6x fizetne tkeppen ugyanazert..de hajra,hajra...😄
Csak 6x fizetne tkeppen ugyanazert..de hajra,hajra...😄
hé miszter hóember
kárszeget a mujódba
kárszeget a mujódba
Nekem nem derül ki mindebbõl, hogy miért kapzsiság újabb részeket forgatni. Az nyilvánvaló, hogy a rendezõi változatra azért kerül sor, mert 6 órás filmet nem lehet moziban vetíteni, de még egy erõsen megvágott 3 óra is határeset. Így tehát, mivel sikeresnek bizonyul az alap Avatar, a rendezõ megkapta az engedélyt a kiadótól, hogy a kibõvített filmet is kiadják, mi több vetítsék, lévén termelt már annyit, hogy beleférjen a kockázat.
Alapból fikázni könnyû elismerem.
Alapból fikázni könnyû elismerem.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A cikkbõl kiderül hogy a teljes irányítás Cameron kezében van, ö dönt! Hogy kinek a zsebébõl finanszírozza,az már másodlagos(100% hogy a sajátjából is). Memória frissítéskén megemlíteném hogy Lucas bácsi is megszámlálhatatlanul sok bõrt húzott le a Star Wars-ból a 30 év alatt.
" de most már nyilvánvaló Cameron kapzsisága "
szerinted az avatart a rendezõ pénzébõl forgatják? vagy, ha sok pénzed lenne, akkor két, azonos végeredménnyel kecsegtetõ lehetõség közül az olcsóbbat vagy a drágábbat választanád?
szerinted az avatart a rendezõ pénzébõl forgatják? vagy, ha sok pénzed lenne, akkor két, azonos végeredménnyel kecsegtetõ lehetõség közül az olcsóbbat vagy a drágábbat választanád?
Az avatar valóban áttörõ jelentõségû film volt, de most már nyilvánvaló Cameron kapzsisága (de mint rendezõt nem akarom lebecsülni)kevés volt a milliárdos profit.Az avatar bevételei után a pénz már sokad rendû dolog kellene hogy legyen egy ilyen folytatásnál.
James Cameronsky
És érdekes módon az extra mentes Dvd-é is rekord lett😄
Õ nem mondta, hogy vedd meg az extramentes DVD-t. Ez a DVD azoknak készült akik nem tudnak várni õszig...
szövegértelmezési problémáid vannak? "...Biblia?!Azért van arc rendesen.."
segítek kicsit, biblia az elkövetkezõ Avatar könyveknek, egy fogódzó, egy alap stb. stb.
segítek kicsit, biblia az elkövetkezõ Avatar könyveknek, egy fogódzó, egy alap stb. stb.
Kicsit tartok, hogy egyszerre 2 részt megcsináljanak, de ettõl sikeres lehet a film. Viszont ami igazán érdekes inkább nekem az a könyv amit nagyon várok.
Vigyázz ezekkel a kijelentésekkel. Nagyon sok több részben kiadott filmet forgattak egyben. És szinte mind sikeres lett. Gyûrûk Ura három film egyben. Matrix 2-3, Harry Potter 6-7, Buzi Farkasvámpírok és a Bulldog Arcú lány 4-5...És a lista messze nem teljes.
Miért kéne 1 jegy árából megnézni a két Avatart? A fenti filmek többsége meg sem közelíti minõségben, még is lehúztak külön-külön egy jegy árával...
Miért kéne 1 jegy árából megnézni a két Avatart? A fenti filmek többsége meg sem közelíti minõségben, még is lehúztak külön-külön egy jegy árával...
Biblia?! Azért van arc rendesen. 8 percért meg menjen moziba aki akar, +1 snittért meg vegyél még egy DVD-t. Ennek aztán az isten pénze se elég.
Eddig a két rész együtt forgatása talán csak a vissza a jövõbe 2-3-ál sült el jól.
Eddig a két rész együtt forgatása talán csak a vissza a jövõbe 2-3-ál sült el jól.
Költségkímélõ szempontból szeretném én is egyetlen jegy árából megnézni mindkét részt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hézagkötõ snitt a dvd-re?..Szóval még a rendezõi változatnak is lesz rendezõi változata?😊