24
  • Laza
    #24
    A történet nem volt rossz, de mi a szart kellett ezen 2 órát húzni? Halál unalom az egész, a vér is megállt az ereimben a lassúságától.
    Ezt maximum 1,5 órában e lehetett volna mesélni, és még úgy sem lett volna pörgős.
  • god25
    #23
    Szerintem egy remek film volt. Akkor kezdett körvonalazódni a dolog, amikor lefeküdt Ruth-tal. Hiányoltam a m.elnök háborús múltjának jobb bemutatását. A végeredmény pedig várható volt.
  • mopsar
    #22
    Én is azon voltam hogy egy kicsit hosszú lett de utólag belegondolva nem volt véletlen a dolog. Csodálkoztam is hogy mennyire bele tudtam élni magamat az egész hangulatba és arra tippelek hogy ez a hosszúra nyújtott környezet bemutatás miatt volt. Mindvégig megvolt az a szürke, borús hangulat. Nekem nagyon tetszett. A történet is nagyon magával ragadó volt (bár azért szerintem a végkifejlet az egy csöppet kiszámítható volt). És főleg az utolsó pár másodperc. Nah az nagyot ütött.
  • penbutter
    #21
    Szerintem a sztori is elég jó, néha bele is kavarodtam, hogy "akkor most mi is?" Kicsit hosszúnak tartom, vannak olyan képsorok amiket kivennék, mivel feleslegesnek tartom, de nem szólok bele a rendező dolgába, csak tudja mit csinált, a kritikákból meg csak tanul. Vagy nem. :D Azért látszik, hogy az előzetes letartóztatása alatt írta - gondolok itt a melyik országban mit büntetnek és mit nem dologra...
  • TeDDyRuSh
    #20
    Ez nem thiller. Ez egy politikai krimi. Aki nem látta, az így nézze meg és akár tetszhet is neki. A forgatókönyv szerintem sem lett valami ász, de sokat dobnak a cuccon karakterek. aki szereti a komolyabb lélegzetvételű storykat, az töltse!!
  • grobs
    #19
    Vagy RSS reader csipog ha új cikk van.
  • Hoz_Hun
    #18
    Az SG mikor vesz végre egy "négert" Viktornak? Nagyon ráférne és talán az SG Film szekció részén is dobna valamelyest.
    A film egyébként borzasztó gyenge. Bánok minden rááldozott percet. Brosnant pedig kedvelem, de Ewan McGregor nem szeretem, de ebben a filmben jó volt, nem vele volt a baj. A film szimplán szar.
  • BigPunisher
    #17
    ?
  • dchard
    #16
    Tegnap láttuk moziban. Számunkra egyetlen konklúzió körvonalazódott ki a film végére: hogy 15.000 ember is tévedhet (lásd: imdb eredmény).

    A film üres, vontatott, hosszú, a vége pedig annyira banális, hogy ennyivel lassan már egy Barátok közt epizódot sem lehet befejezni...

    Ez a film is jól példázza, hogy miért töltenek le egyre többen filmet. 1100 Ft egy ilyen semmiért? Azt a 10 Forint áramot nem éri meg, amennyiből letöltöm... És egyre több az ilyen "jónak kinéző" alkotás, amivel gyakorlatilag átverik a nézőket...

    Dchard
  • NiGhTM4R3
    #15
    Utólag láttam csak, hogy ez a gyerekmolesztáló alkotása. Ha hamarabb látom, talán meg sem néztem volna - jobban jártam volna - bár szeretem McGregor-t mint színészt. Izgalom számomra sehol nem volt a filmben, inkább unalmas és 'üres'-nek éreztem, McGregor karaktere sem volt olyan, hogy valami pluszt adjon az élményhez.
    Igencsak kiszámítható és ez a befejezés.. hát szinte szorítottam a rendező bácsinak, hogy ne így fejezze be ezt a förmedvényt, de mégis az lett a vége.

    3 nekifutásra tudtam csak megnézni. 10/3 pontot ér nálam.
  • Balintos
    #14
    A cikk címe ZSENIÁLIS.
  • kalapos01
    #13
    A helyesírási hiba és az elütés nem ugyanaz. És az egy-kettő nem tele van. És ez minden cikkre igaz. Megnéztem véletlenszerűen ötöt és négyben volt. Tény, hogy gáz a dolog, de az mindent elmond a jelentőságéről, hogy ezeket szinte senki nem veszi észre. Van, hogy egy tlejesen egyértelműt 1-2 nap után írnak be kommentbe. Addig senki nem vette észre?
  • Athor
    #12
    Ami azt illeti, Viktor cikkei valóban tele vannak helyesírási hibákkal. Én is a feliratok.hu kezdőoldalán szoktam csak látni a címeket, és ami érdekesnek ígérkezik, arra kattintok. És valóban nem egyszer bizonyult félrevezetőnek a cím... Valamint Kemurinak csak részben van igaza. Valóban nem kell nagy patáliát csapni egy ilyen kis hiba miatt, viszont a cikk írójának KUTYAKÖTELESSÉGE lenne ellenőriznie, hogy mit ad ki a kezei közül... márcsak azért is, hogy ne rontsa még jobban le a saját, és az SG renoméját.
    Már ha ez lehetséges...
  • Loverman
    #11
    talán ha itt néznéd ahol van 2 mondatos előszó is minden cikkhez akkor elolvashatnád azt, és eldönthetnéd érdekel-e. de gondolom ez túl egyszerű megoldás lenne. amúgy, mi a bizonyíték hogy tényleg "lenne" volt a második szó, csak át lett javítva? Van screenshot? mert ha nincs screenshot, meg sem történt ;)
  • Loverman
    #10
    Mekkora kamu :) szinte minden FS hírben észreveszem 1-2 kommentedet
  • Wolfman017
    #9
    Mert itt olyan eszméletlen sokan kommentelik a cikkeket :)
    Amúgy meg ha tudni szeretnéd: feliratok.hu kezdőlapon látom csak ha van új cikk reggelente és elolvasom ha érdekes a címe(ami 99%-ban félrevezető átbaszás mintha nem szoktam volna meg)
  • fika ferenc
    #8
    Megfigyeltem, hogy wolfman017 mindig az első hozzászólók között van.
    Tehát két lehetséges megoldás van: vagy egész nap az sg.hu előtt ül, és alig várja, hogy a Viktor írjon egy cikket, hogy azonnal beszólhasson, vagy igazából Ő maga a Viktor, aki saját magának szól be, hogy így heccelje a népet és robbantson ki parázs vitát. lol
    - Tehát Viktor Te vagy a farkasember? lol
  • Wolfman017
    #7
    Kár, hogy Frostshockon csak szökőévenként 1x kommentelek és akkor is van, hogy kimoderálnak. Meg FS! és SG-film között azért van egy hangyányi színvonalbeli különbség is. :) Kedves cikkíró minden cikkével vagy ellentmond magának egy korábbi cikkével kapcsolatban, vagy hülyeségeket ír, vagy hemzseg a helyesírási hibáktól, vagy pedig teljesen félrevezeti az olvasókat. Csodálod, hogy van aki beolvas neki?
  • Loverman
    #6
    szokd meg, ő ilyen. Frostshock-on viszont nyalja a seggét mindenkinek
  • Kemuri
    #5
    Király vagy öreg, hogy így észrevetted... nem semmi...*elismerően csettint* De szerintem ilyenkor elég ám simán csak felhívni a cikkíró figyelét arra, hogy vétett egy apró hibát, hogy kijavíthassa. Nem kell itt ekkora fesztivált csinálni, mint egy hülye kis 12 éves.
  • Dynamic
    #4
    Vajon miért húzná alá a "lenne" szót a helyesírás ellenőrző, amikor az egy értelmes magyar szó?
    (Ettől még értem, hogy a "lenni" szóval lenne értelmes a mondat, csak ez így kicsit fail...)
  • Wolfman017
    #3
    "Négernek lenne"
    Már a második szóban hiba. Te komolyan nem olvasod el miket posztolsz? Vagy nincs helyesírás ellenőrző, ami aláhúzza a szavakat írás közben? Ennyire ne legyél már igénytelen magadhoz.
  • bippo
    #2
    Nekem tetszett, mindenki jól csinálta a dolgát, ám valahogy mégis hiányérzetem maradt a film után.

    Kim Cattrall-nak külön elismerésem, nagyon jó volt, szinte rá sem ismertem a Szex és New York után.

    (Amúgy a burzsuj ház fém-beton-üveg kialakítása nagyon emlékeztetett a Sleuth-ben szereplő lakásra.)
  • avman
    #1
    kellene csinálni egy határ szar lukat. oszt arra klattyantanék. sőt, mivel polanskiról van szó, nagy határ szart. amúgy az operatőr, színészek és úgy mindenki hozza a formáját, csak ez a forgatókönyv, meg sztori. hú, ez nem kellett volna. kiszámítható, átlátszó, ostoba párhuzamokra okod adható, politikai állásfoglalásnak nevetséges, thrillernek gyenge. filmnek egyébként közepes lenne, de polanskinak egy rohadt nagy elégtelen jár ezért.