Végéhez közeledik a BP szivárgással folytatott küzdelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lesz az napi 85millió hordónak is...
micsoda kamuszöveg hogy lebomlott a nagyrésze... kb úgy csinálnak mint a ruszkik Chernobil után, hogy ugyan nincs itt semmi baj és ami van azis megszûnik magától... közben meg hazavágták a Mexikói-Öböl tengerpartját 50évre. gratt.
"az azonban jelenleg még megjósolhatatlan, hogy a katasztrófának milyen hosszú távú környezeti hatásai lesznek"
Nos én utána néztem és hát sok partszakaszon katasztrófa helyzet van már most és felfoghatatlan környezeti károk, kb mint amikor a szovjet unió elakarta tusolni Csernobilt ugyan ott tartunk. Kíváncsi vagyok mikor fogják azt mondani hogy "....döglik a bolygónk bár csak tudtuk volna..."<#vigyor3>#vigyor3>
Nos én utána néztem és hát sok partszakaszon katasztrófa helyzet van már most és felfoghatatlan környezeti károk, kb mint amikor a szovjet unió elakarta tusolni Csernobilt ugyan ott tartunk. Kíváncsi vagyok mikor fogják azt mondani hogy "....döglik a bolygónk bár csak tudtuk volna..."<#vigyor3>#vigyor3>
Kivonják a vízbûl a zolajat.
Igen képzeld. Ha nem túl vastag az olajréreg, akkor lebontják egyes organizmusok. Ugyanis a kõolaj az szerves anyag. Jóreggelt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És ugyan ki készítette azokat a jelentéseket? Kik voltak a megbízók? Ezerszáz, hogy "függetlenek" 😊)):
Ez a kb 5millió hordó olaj a világ teljes EGY (!!!) napi felhasználása.
Aha, "lebontotta" a természet... Hát a jó kurva anyjukat... Nagy barom, aki ezt elhiszi... Fulladna bele az olajába ez a hataloméhes, nagyképû, hazudozó nemzet... Mind1, még néhány évtized, és úgyis elfogy az olaj... Csak addigra már késõ lesz a Földnek...
"Végéhez közeledik a BP szivárgással folytatott küzdelme"
Ja, mert elfogyott az olaj...
<#hehe>#hehe>
Ja, mert elfogyott az olaj...
<#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát ha ennyivel megúsznék egy ilyen balhét, én is elégedett lennék.
Amúgy képzeljétek el mekkora hal a BP, ha ennyi pénzkiadás után is mûködõképes vállalat...
Amúgy képzeljétek el mekkora hal a BP, ha ennyi pénzkiadás után is mûködõképes vállalat...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
inkább eszjÚví
Attól, hogy olaj ellenes hangulat van, attól olaj kell. Mellesleg ez a poszt csak azt mutatja, hogy egyes "környezetvédõk" mennyire ostobák...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kikene baszni veluk, tonkre kene tenni a lezarast, hogy meg nagyobb legyen a botrany, es az olaj ellenes hangulat.
Mennyivel jobb lett volna ezt mint elkipufogni tízhengeres háromtonnás környezetkímélõ eszjóvíkkel. Gonoszrossz olajcég, kiöntötte, és elmaradt a fun.
kicsit sok lesz az a "megközelítõleg 4,9 milliárd hordónyi" nyersolaj...
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"