Figyelemfelkeltő hirdetések

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

js és ha jól tudom, akkor ez azért lehet mert USA-ban lehet más cég termékét szapulni 😊

nan76
na még pár:

most ennyi..remélem nem kapok ban-t a sok reklámé'<#ravasz1><#idiota>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Rettenthető

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

+fav
nan76
gondolom két kellékauzót használtak..vagy fizettek a tulajoknak egy kis málnát,hogy pár napig ottalljanak..amúgy fogalmam sincs <#nemtudom>
annyi biztos,hogy Kill-Bill reklám...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szerintem miért írtam oda hogy nem vágom? Talán azért, mert magam sem hittem el. A második mondatot azért írtam oda, hogy értsétek, mit nem értek.

<#wow3>

Atkamon
Biztos igen, valószínû, hogy valakinek a kocsiját összefestékezik, úgy, hogy nem is tud róla...<#wow3>

Elsõt nemvágom, az mi akar lenni? Mármint összecseszték az utcát és valakinek a kocsiját a hirdetés miatt?

nan76
amúgy+fav

nan76

kemszi2
na ez itt nem jelentett volna problémát.az pénzautomatákat is az autó után kötik és úgy viszik el
persze

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ez valódi? 😄

Panzermeyer
Van egy film, a címét nem tudom, de arról szól, hogy egy reklámszakember bedilizik, és akkor a többi elmebeteggel együtt kezdenek el reklámszlogeneket gyártani. Számomra a legviccesebb az volt, amikor egy repülõgép társaságnak ezt agyalják ki: a mi utasaink közül kevesebben halnak meg (vagy valami ilyesmi)

mov ah,4ch int 21h end

tommygear
képet má
sovatalevi
😄

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A keresõben nem találom.

tigeroo
ezigen

amúgy ilyen topik volt már nem?

vmi propaganda-izé
hmm..

berczely
<#nyes>+fav!

A dohányzás mellékhatásait szemléltetõ plakátok:

← ElőzőOldal 3 / 3