8
nokia 3720
-
#8 azt hogy elmentünk 1 szó -
epresnegro #7 istenem most mit kel kötekedni ... képzeld el mentünk az üdülőnkbe és siettem ... Szánalmas mindenkiben a hibát keresed. -
#6 cigó vagy?
-
epresnegro #5 hát őő a városba vagy 200 méterre vanaz antenna nem halgatokrajta se rádiót se játszok csak telefonálsá semmi más, se bluetooth. budapestre volt gsm be vetem és onan bpre küldték fel szervízbe ... és ot nem tudom mit cisnáltak vele. aza végfokhiba az mi??? -
n3whous3 #4 #3 -
#3 Lehet, hogy szoftver frissítés megoldja a gondod. -
#2 ha olyan környéken laksz, ahol épphogy van térerő, vagy folyamatosan antennát váltogat a telefon, akkor nagyon gyorsan le tud merülni - a 450 órát meg a legideálisabb esetre mondják, amikor közvetlenül az antenna mellett van és hozzá sem nyúlnak... arra ne is számíts.
a 3 nap mindenesetre kevés ennyi beszélgetés mellett (ha nem hallgatsz rajta állandóan zenét, nincs mindig bekapcsolva a bluetooth, nem játszol sokat, stb... akkor bőven jó), de ha szervizben volt, akkor csak nem végfok hibás (attól szokott még nagyon gyorsan merülni) -
epresnegro #1 sziasztok Azért nyitotam ezta topikot mert érdekel ne ha ti nokia 3720-as otok meddig bírja mert nekem 3 napig bírja és 1 órát beszélek rajta töbször voltm ár garancián új aksi is van benne de ugyan így lemerül:S...
Pedig 7 óra beszélgetési időt v 450 készenléti időt ír a termék jellemzőbe ... és a 3nap nem meríti ki a 450 órát és sztem azaz 1 óra beszéd időse szóval ha tudtok valamit akor írjátok meg pls ty