A Szupercsapat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzétek már meg hogy néz ki Robert Knepper,de nem így az biztos:-D
Inkább egy fiatalkori Robert Mitchum:-)
Go Jeff Go!!!!
Amúgy a tankos részrõl nekem a Charlie angyalaiból a helikopteres rész ugrott be... :D
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Rákerestem erre a T-BAG -re, fingom se volt ki ez, gondolom ez a Szökés-es faszi (nem nézem a sorozatot) , tényleg hasonlít rá.
Én igazából alapból arra gondoltam hogy a Left4Dead 2 készítõi nyúlták a karaktereket, még a pózolást is. <#kacsint>#kacsint>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
t-baget ps-ezték oda.
a kérdés murdock helyér kit ps-eztek oda :S jajjjjjjj
Na balról jobbra haladva:
1 Szépfiú (egyértelmû, öltöny, még a pózolás is uaz :D)
2 (csaj helyett lenne Hannibal, na ez a kakukktojás)
3 Rosszfiú (egyértelmû, bõrszín, testméret)
4 Murdock (egyértelmû, még a sapka is stimmel)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
mert azt vágom h bal elsõ az T-BAG :D de érted ki lenne ez Murdock helyett?
A csaj meg ugye síma csere Hannibal-al ( az nemstimm....)
Egyébként a Right roundos poén tényleg ütött az elején <#nyes>#nyes>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk 1 - 2 mese van benne de szerintem nagyon ott van !
Sharlto Copleyt meg egyre több filmben szeretném látni, districtben már bizonyatott, nekem itt is bejött. Filmrõl annyit, hogy tényleg kurva sok faszság van benne, viszont nem bántam meg, hogy megnéztem.
Végén a konténeres rész nagyon fos, egy sokéves havoc motor szebben dolgozna.
gondolod minden topic uj ? <#zavart1>#zavart1> <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
topic
1.hsz-ból részlet.:
"No kérem. Igen érdekes hírre bukkantam. Megakarják filmesíteni a Szupercsapat sorozatot, ami egykor futott RTL-n és TV2-n"
ha ez neked a sorozatról szól akkor gratulálok!
de,hogy megnyugodj van a sorozatnak is topicja -
tiszta idióta felfogás ez ,hogy mert régi a topic akkor nyitok egy ujat.
3 év mulva jön a The A-Team 2. akkor nyitunk egy új topicot neki?<#idiota>#idiota>
ill amit említettem példa.
jött az új knight rider sorozat mégse lett új topic nyitva neki...<#rolleyes>#rolleyes>
púúúúú
REAL MADRID
picit belapult..

amúgy szerintem egész jó film volt :) nekem tetszett :)
...
púúúúú
A TEAM helyett ->
THE A-TEAM
egyébként meg a topic címe ez A "szupercsapat (The A-Team)"
ha kijön egy film akkor a filmrõl kell dumálni ha folytatódik a sorozat akkor a sorozatról :)
knight rider topic is volt,mégse nyitottak egy újat neki csak mert kijött a knight rider film :)
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Mr. T rulz
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
sorozatrol szol ? beleolvastal egyaltalan ? :DDDDDDDDDddddddddddd
a film egeszen elment.

a tankos rész a legjobb :DD