51
-
Flammius #11 Civilek lelövését sem lehet minden körülmények között elítélni. Például azt sem lehet, ami azon a videón látható volt. -
DontKillMe #10 Valszeg nem egy felvételről beszélünk. Mert intelligens ember elítéli a civilek lelövését, lelövetését. -
DontKillMe #9 Az amcsik csak azért nem dőltek még be, mert a Kínaiak még nem akarták úgy. Mivel kilóra megvették már az USA gazdaságát. Minden megdől egyszer. Fejlődés csak akkor van, ha előtte.... -
Flammius #8 esettel* -
Flammius #7 Nem, én ezekre a fanatikus "igazságkeresőkre" gondoltam. Amúgy azzal a helikopteres eset semmi gond nem volt, teljesen helyénvaló módon jártak el. -
DontKillMe #6 "Remélem mielőbb megtalálják ezeket a bűnözőket."
-Ugye azokra gondolsz, akik halomra lőttek helikopterből 12 ártatlan civilt.
-És akik ezt a világ legtermészetesebb dolgának tekintik.
Igazad van. ezek bűnözők. A háborús bűnösöket jobb helyeken kivégzik. Lásd: délszláv háború. Nyugodtan meg lehetne tenni az Amerikai katonákkal is. Is, mert van más nemzet is, akiknek a katonái szintúgy hasonlóan önhatalmúak. -
karesz6 #5 Ezeket nagyon gyorsan le kéne állítani. Csak gondoljatok a gazdasági világválságra és képzeljétek el mi történne akkor - és ennek ott a potenciális lehetősége - ha egyszer találának egy olyan dokumentumot amibe az egész amcsi kormány belebukik és viszi magával a gazdaságot is. Amerika bedőlésének biztosan világháború lenne a vége. Ilyennel nem szabad játszani ha tényleg cinkes dolgot találnak akkor sem legalábbis semmi képp sem a nagyközönség előtt. -
#4 Én remélem, hogy nem. -
Rotyoka #3 És te ezt el is hiszed? Még egy indok hogy tovább maradjanak ott -
andersh #2 nem fogják mert amint te is láthatod, a Tor a terroristák kezére került! -
Flammius #1 Remélem mielőbb megtalálják ezeket a bűnözőket.