51
  • Flammius
    Civilek lelövését sem lehet minden körülmények között elítélni. Például azt sem lehet, ami azon a videón látható volt.
  • DontKillMe
    Valszeg nem egy felvételről beszélünk. Mert intelligens ember elítéli a civilek lelövését, lelövetését.
  • DontKillMe
    Az amcsik csak azért nem dőltek még be, mert a Kínaiak még nem akarták úgy. Mivel kilóra megvették már az USA gazdaságát. Minden megdől egyszer. Fejlődés csak akkor van, ha előtte....
  • Flammius
    esettel*
  • Flammius
    Nem, én ezekre a fanatikus "igazságkeresőkre" gondoltam. Amúgy azzal a helikopteres eset semmi gond nem volt, teljesen helyénvaló módon jártak el.
  • DontKillMe
    "Remélem mielőbb megtalálják ezeket a bűnözőket."
    -Ugye azokra gondolsz, akik halomra lőttek helikopterből 12 ártatlan civilt.
    -És akik ezt a világ legtermészetesebb dolgának tekintik.
    Igazad van. ezek bűnözők. A háborús bűnösöket jobb helyeken kivégzik. Lásd: délszláv háború. Nyugodtan meg lehetne tenni az Amerikai katonákkal is. Is, mert van más nemzet is, akiknek a katonái szintúgy hasonlóan önhatalmúak.
  • karesz6
    Ezeket nagyon gyorsan le kéne állítani. Csak gondoljatok a gazdasági világválságra és képzeljétek el mi történne akkor - és ennek ott a potenciális lehetősége - ha egyszer találának egy olyan dokumentumot amibe az egész amcsi kormány belebukik és viszi magával a gazdaságot is. Amerika bedőlésének biztosan világháború lenne a vége. Ilyennel nem szabad játszani ha tényleg cinkes dolgot találnak akkor sem legalábbis semmi képp sem a nagyközönség előtt.
  • Balumann
    Én remélem, hogy nem.
  • Rotyoka
    És te ezt el is hiszed? Még egy indok hogy tovább maradjanak ott
  • andersh
    nem fogják mert amint te is láthatod, a Tor a terroristák kezére került!
  • Flammius
    Remélem mielőbb megtalálják ezeket a bűnözőket.