Rubicon (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nos igen. A nézettség nagy úr. Sajnálom, mint a New Amsterdamot anno. Kár érte.

A medve nem játék.

Bulykin
kasza

kúrvára sajnálom, baszott jó sorozat volt 😞

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
Will kezd kicsit bekattanni 😄
nekem egyre jobban tetszik ez kúrváranemtudoksemmit érzés XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
hát abban sem igazán volt semmi róluk...

#11 nem igaz, most fejeztem be a 4.részt <#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a.carkey
Egy biztos. Amikor ezt a sorozatot este nézem, folyamatosan bealszom. Este tíz után már bele se kezdek egy részbe sem. 😊

A medve nem játék.

Le vagy maradva egy résszel 😛 Ma reggel jött ki neten az 1x04.

Bulykin
miért pont a rész végére kell hagyni a legérdekesebb momentumokat? <#idiota>
kíváncsi vagyok kik azok akik követik...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nah pilot mégha kicsit késve is, de letudva 😊
nekem bejövõs, kicsit lassúcska, de nagyon érdekes és tetszetõs<#eljen>

lehet hogy ez az AMC védjegye? A kicsit lassúcska, de de nagyon jó, ütõs sorozatok csatornája? Breaking Bad, The Prisoner és most már a Rubicon után lehet érdemes lenne több AMC-s sorit is nézni...

Megnéztem a dupla pájlotot, nekem bejövõs. Tetszik a borongós, teles hangulata. A történet majd remélem kialakul, egyelõre átlagos. A jövõ hetit is megnézem egész biztosan.

Már töltöm a pilotot, pont ez kellett nekem így nyárra <#eljen>

hangzatos, tuti megnézem majd a pilot-ot, aztán majd meglátjuk.
FSpofon
bejött az elsõ rész, minden szereplõ tûrhetõ
legyen jó a story a 2. órában is és maradok a végéig.

Arab money

Bulykin
sorozatjunkie pilot kritika
az elsõ rész már elérhetõ volt a neten, de hivatalosan csak ma lesz a premier!!

feliratok is várhatóak, twitter-en nyomon is lehetlesz majd követni a fordítás állását...

Én kúrvára várom, imádom az ilyen összeesküvõs elméletes filmeket, nagyon kíváncsi vagyok már 😊

Bulykin

Bulykin
Az AMC anno még cím nélküli sorozata a Rubicon ma kerül bemutatásra!Én nagyon várom már ezt a politikai thrillert, melybõl 12 rész érkezik James Badge Dale fõszereplésével. A sztori egy titkos társaságról szól, mely irányítja a háttérbõl a világ politikai színpadának bábjait. Hõsünk, egy remek politikai elemzõ pedig felfedezi, hogy fõnökei nem azok, akiknek mutatják magukat. További szereplõk: Miranda Richardson, Jessica Collins Christopher Evan Welch és Lauren Hodges.