15
Az AMC új politikai thriller sorozata
-
#15 Nos igen. A nézettség nagy úr. Sajnálom, mint a New Amsterdamot anno. Kár érte. -
#14 kasza
kúrvára sajnálom, baszott jó sorozat volt :( -
#13 Will kezd kicsit bekattanni :D
nekem egyre jobban tetszik ez kúrváranemtudoksemmit érzés XD -
#12 hát abban sem igazán volt semmi róluk...
#11 nem igaz, most fejeztem be a 4.részt -
#11 Egy biztos. Amikor ezt a sorozatot este nézem, folyamatosan bealszom. Este tíz után már bele se kezdek egy részbe sem. :) -
Big Bad Ryder #10 Le vagy maradva egy résszel :P Ma reggel jött ki neten az 1x04. -
#9 miért pont a rész végére kell hagyni a legérdekesebb momentumokat?
kíváncsi vagyok kik azok akik követik... -
#8 nah pilot mégha kicsit késve is, de letudva :)
nekem bejövős, kicsit lassúcska, de nagyon érdekes és tetszetős
lehet hogy ez az AMC védjegye? A kicsit lassúcska, de de nagyon jó, ütős sorozatok csatornája? Breaking Bad, The Prisoner és most már a Rubicon után lehet érdemes lenne több AMC-s sorit is nézni... -
Big Bad Ryder #7 Megnéztem a dupla pájlotot, nekem bejövős. Tetszik a borongós, teles hangulata. A történet majd remélem kialakul, egyelőre átlagos. A jövő hetit is megnézem egész biztosan. -
Big Bad Ryder #6 Már töltöm a pilotot, pont ez kellett nekem így nyárra -
geo91 #5 hangzatos, tuti megnézem majd a pilot-ot, aztán majd meglátjuk. -
#4 bejött az első rész, minden szereplő tűrhető
legyen jó a story a 2. órában is és maradok a végéig. -
#3 sorozatjunkie pilot kritika
az első rész már elérhető volt a neten, de hivatalosan csak ma lesz a premier!!
feliratok is várhatóak, twitter-en nyomon is lehetlesz majd követni a fordítás állását...
Én kúrvára várom, imádom az ilyen összeesküvős elméletes filmeket, nagyon kíváncsi vagyok már :) -
-
#1 Az AMC anno még cím nélküli sorozata a Rubicon ma kerül bemutatásra!Én nagyon várom már ezt a politikai thrillert, melyből 12 rész érkezik James Badge Dale főszereplésével. A sztori egy titkos társaságról szól, mely irányítja a háttérből a világ politikai színpadának bábjait. Hősünk, egy remek politikai elemző pedig felfedezi, hogy főnökei nem azok, akiknek mutatják magukat. További szereplők: Miranda Richardson, Jessica Collins Christopher Evan Welch és Lauren Hodges.