15

Az AMC új politikai thriller sorozata
  • a.carkey
    Nos igen. A nézettség nagy úr. Sajnálom, mint a New Amsterdamot anno. Kár érte.
  • Bulykin
    kasza

kúrvára sajnálom, baszott jó sorozat volt :(
  • Bulykin
    Will kezd kicsit bekattanni :D
    nekem egyre jobban tetszik ez kúrváranemtudoksemmit érzés XD
  • Bulykin
    hát abban sem igazán volt semmi róluk...

#11 nem igaz, most fejeztem be a 4.részt
  • a.carkey
    Egy biztos. Amikor ezt a sorozatot este nézem, folyamatosan bealszom. Este tíz után már bele se kezdek egy részbe sem. :)
  • Big Bad Ryder
    Le vagy maradva egy résszel :P Ma reggel jött ki neten az 1x04.
  • Bulykin
    miért pont a rész végére kell hagyni a legérdekesebb momentumokat?
    kíváncsi vagyok kik azok akik követik...
  • Bulykin
    nah pilot mégha kicsit késve is, de letudva :)
    nekem bejövős, kicsit lassúcska, de nagyon érdekes és tetszetős

lehet hogy ez az AMC védjegye? A kicsit lassúcska, de de nagyon jó, ütős sorozatok csatornája? Breaking Bad, The Prisoner és most már a Rubicon után lehet érdemes lenne több AMC-s sorit is nézni...
  • Big Bad Ryder
    Megnéztem a dupla pájlotot, nekem bejövős. Tetszik a borongós, teles hangulata. A történet majd remélem kialakul, egyelőre átlagos. A jövő hetit is megnézem egész biztosan.
  • Big Bad Ryder
    Már töltöm a pilotot, pont ez kellett nekem így nyárra
  • geo91
    hangzatos, tuti megnézem majd a pilot-ot, aztán majd meglátjuk.
  • FSpofon
    bejött az első rész, minden szereplő tűrhető
    legyen jó a story a 2. órában is és maradok a végéig.
  • Bulykin
    sorozatjunkie pilot kritika
    az első rész már elérhető volt a neten, de hivatalosan csak ma lesz a premier!!

feliratok is várhatóak, twitter-en nyomon is lehetlesz majd követni a fordítás állását...

Én kúrvára várom, imádom az ilyen összeesküvős elméletes filmeket, nagyon kíváncsi vagyok már :)
  • Bulykin

• Bulykin
    Az AMC anno még cím nélküli sorozata a Rubicon ma kerül bemutatásra!Én nagyon várom már ezt a politikai thrillert, melyből 12 rész érkezik James Badge Dale főszereplésével. A sztori egy titkos társaságról szól, mely irányítja a háttérből a világ politikai színpadának bábjait. Hősünk, egy remek politikai elemző pedig felfedezi, hogy főnökei nem azok, akiknek mutatják magukat. További szereplők: Miranda Richardson, Jessica Collins Christopher Evan Welch és Lauren Hodges.