20
-
bobi64 #20 Ez az egész sg.hu cikkezés lassan blikk,story keverék lesz. -
stremix #19 Ja, az előző a 7-esnek ment -
stremix #18 Csak szólok, hogy az Wolfenstein. -
bippo #17 Ez a cím ... Ez már tényleg no komment. Tök azt hittem, hogy a DVD kiadást elszúrták.
Eddig a becsapós címeknek legalább közük volt hozzá, bele lehetett magyarázni. Most már ezt a határt is átléptük úgy látom. -
hajnaltores #16 Viktorka!!! Ez már a legalja amit művelsz!! Gratulálok ehhez a csodás pályafutáshoz...igazán!!!:):):):):):):)
Szánalmas vagy! :):):) -
#15 Ja még annyi hogyha pl a filmbuzi vagy a sorozatjunkie ilyet csinálna folyton hogy " Perzsia hercege elvállalta a folytatást" címmel jelenik meg cikk, de közbe Jake Dzsilönhól aka. The Prince a Holnapután 2-re írt alá akkor szerintetek mennyien olvasnák az oldalt? Szerintem sokkal kevesebben mert becsapva éreznék maguk. Na ezen gondolkozz el kedves Vityó:) -
#14 Engem az zavar inkább, hogy ilyen cikkekkel szúrja ki az olvasók szemét.:/ Ha ennyire picsával áll a dolgokhoz akkor inkább ne is csinálja. Ha én írnám a cikkeket azért a minimum az lenne, hogy legalább arra törekedjek, hogy az olvasóimat érdekelje az az adott cikk. Nem kell, hogy elájuljanak hogy "hű ez valami baszott jó olvasmány lett mindjárt elélvezek,de előtte még gyorsan átolvasom vagy 3szor mert olyan jó:D" hanem legalább ne minden cikk amit publikálok azt keltse az olvasókban hogy ez "szar" "hülye" és "fos" Mert akkor már inkább bele se vágok. -
spodzy #13 szerintem ez a film inkább a Clash of the Titans-ra próbál hajazni szerintem. -
NiGhTM4R3 #12 Tényleg felháborító, mennyire elferdíti a valós tartalmat ezekkel a címekkel. De természetesen te és én vagyunk az idióták, mert másra gondolunk a cikk címe alapján.
De hát ugye jó marketinggel a szart is el lehet adni, pl. ha előre tudom, hogy ismét egy Asylum-os faszságot mutatsz be, biztosan be sem néztem volna ide. -
wman #11 A szomorú az, hogy ezek a filmek már megjelentek a magyar kereskedelmi televíziók kínálatában is. Mehet az agyzsibbasztás. -
lammaer #10 Ez a film annyiban különbözik a "nagy" filmek 90%-ától, hogy nincs agyonmarketingezve és kiplakátolva a fél városban :) -
Reg5 #9 Azért kíváncsi lennék, hogy erről a trailerről kinek jut eszébe a Prince of Persia... -
#8 Elcsesztem a tageket.
Szal "Sindbad" és "Wolfeinstein" voltak kiemelve -
#7 Ráadásul a cím is csak Sinbad (az eredeti név ugyebár Sin[b]d[b]bad). Hülye, kretének.
Kíváncsi vagyok, mikor jön a Wolfe[b]i[b]nstein film. -
#6 Valószínűleg sokan. Hasonló cím, hasonló sztori, az egyszeri felületes vásárló a seggét veri majd a földhöz a kapásból 990-ért árusított Titanic 2-től is (ami szintén Asylum, idei, és nagy költségvetésűhöz is van köze)... Már 4-5 éve jelen vannak az Asylum filmek a piacon, szerintem nagyon is megéri őket gyártani.
Mondjuk a Prince of Persiához ennek semmilyen szinten nincs köze, se a látvány, se a szereplők, de a trailer alapján szerintem a sztorinak se sok...:)
Amúgy vannak egész szórakoztató Asylum csodák, a cikkben is említett Transmorphers és The Terminators pl. azok, a maguk módján :). -
#5 szánalmas. ki néz/vesz meg ilyeneket? -
Etinger #4 Az 1996-os Diablo jobb szörnyekkel dolgozott már, mint ez... :) -
#3 Szekeres most már húzzál a picsába a hülye címeiddel a kutyaúristenit -
Trishtan #2 Hmm, ennél a filmnél már csak a hír címe szánalmasabb...