Kegyetlen magyar mozis augusztus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nincs Expendables bekap..... cinema cityk :@:@:@:@
...ja, és csak arról mondok véleményt, amit láttam.
Nem értem a cikk írója honnan veszi értesüléseit, de a "Mr. Nobody még csak véletlenül sem Amerikai. Egyrészt nem lehet az, mert kitûnõ film. Másrészt, mert
Kanadai-belga-francia-német filmdráma. Van aki azt hiszi csak a zamerika csinál filmet....
Kanadai-belga-francia-német filmdráma. Van aki azt hiszi csak a zamerika csinál filmet....
Megnézted mindegyiket és egyik sem tetszett? Trágya ízlésed lehet, hallod-e. Vagy te is olyan vagy, akinek a reklám a szent, csak reklámokból ítélsz?
Kedveseim.
A Mr. Nobody egy remekmû. Persze a fantáziátlanok, és a csoffadt agyúak semmit
sem fognak belõle érteni. Fenomenális, és megéri a "mozibelépõ" árát.
Aki szeretné kicsit feldobni ellaposodott mindennapjait, annak ajánlom a Hibrid címû filmet. Felettébb kellemes történet....
A Mr. Nobody egy remekmû. Persze a fantáziátlanok, és a csoffadt agyúak semmit
sem fognak belõle érteni. Fenomenális, és megéri a "mozibelépõ" árát.
Aki szeretné kicsit feldobni ellaposodott mindennapjait, annak ajánlom a Hibrid címû filmet. Felettébb kellemes történet....
Le kéne szoknod a cikkírásról.
Amúgy meg ezek közül egy sincs, ami megérné a mozibelépõ árát.
Amúgy meg ezek közül egy sincs, ami megérné a mozibelépõ árát.
nem a hozzaszolasokba, a cikkekbe!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Te nem röhögni jársz ide?
(Az sg.hu egyfajta velvet.hu, ha meló közben kikapcsolódásra vágsz, csak bele kell olvasni a hozzászólásokba.)
(Az sg.hu egyfajta velvet.hu, ha meló közben kikapcsolódásra vágsz, csak bele kell olvasni a hozzászólásokba.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Mi moslékot találsz az augusztus havi filmbemutatók felsorolásában?
.........mi vagyunk a hülyék, hogy kommentelünk, nekik tök mindegy milyen moslékot löknek elébünk , végül is mi harapunk rá............
Ahogy a többiek is kérik, sõt egyenesen követelik: változatosságot!
szeptember: ûgyerbetyár
október: megasirály
november: atomgyilok
december: gigabeszarás
stb.
Komolyan, ahogy csúszik a színvonal lefelé, úgy jön a beszabehu, a lájkolás, a talizás a mozcsiban -- menten kikúrom a gépet a kukába, az garantált. 😊
szeptember: ûgyerbetyár
október: megasirály
november: atomgyilok
december: gigabeszarás
stb.
Komolyan, ahogy csúszik a színvonal lefelé, úgy jön a beszabehu, a lájkolás, a talizás a mozcsiban -- menten kikúrom a gépet a kukába, az garantált. 😊
Én nem vagyok mozirajongó, de már nekem is feltûnt, hogy minden hónap iszonyat kegyetlen az SG-n 😊)
Majd szóljatok, ha nem csak hollywoodi látványmozik lesznek mûsoron.
Majd szóljatok, ha nem csak hollywoodi látványmozik lesznek mûsoron.
LZ forever
van olyan honap, ami Viktor szerint nem kegyetlen mozis szempontbol ?
idaig nem sok volt.
idaig nem sok volt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Basszus nektek minden hónap "kegyetlen"? Találjatok már ki valami mást!
Mr. Nobody kegyetlen jó film!
Csak a Machete, meg az Eredet a valamirevaló filmek az értékmentes amerikai filmpiacon.