Az Underworld rendezője készítheti el az új Emlékmást

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok jó feldolgozás van. olyan feldolgozások is vannak, amikrõl nem is tudod, hogy feldolgozások, mégis bejönnek neked.

"Amúgy pedig én is azt tartom, hogy tessenek már új dolgokat kitalálni!..."

rengeteg új dolog van. az, hogy évente születik 3-5% feldolgozás, belefér.
Na jó, láttam olyant, ahol az eredeti is és a feldolgozás is tetszett, sõt a feldolgozást láttam elõbb: Sabrina (Eredeti: Audrey Hepburn és Humphrey Bogart 1954, feldolgozás: Julia Ormond és Harrison Ford, 1995) Ugyanaz a történet, de más színészekkel mégis más.
Amúgy pedig én is azt tartom, hogy tessenek már új dolgokat kitalálni!...
Az elfújta a szélt tudomásom szerint nem feldolgozták, hanem folytatták. Amúgy hollywood agyhalott és kiégett.
Szanalmas ez a sok feldolgozas mar.......
"mi a fenéért van szükség klasszikusok újra filmesítésére "
Nincs szükség,de jó sok pénzt hoz nekik 😊

Ha nem is Brosnan, de Timothy Dalton osztotta emlékeim szerint. Bond volt mindkettõ, úgyhogy majdnem...:-D
@dynamic: akkor te pedig arra felelj kérlek, hogy pontosan mi a fenéért van szükség klasszikusok újra filmesítésére (vagy akár nem klasszikusokra, reboot formájában egy két évvel késõbb)? Mi az új változatok (pláne, ha csupán 20 év távlatából vesznek elõ filmeket) üzenete?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
Nem azt írtam, hogy létezik ilyen 1:1 feldolgozás .
De, mit szólna egy nagymamánk korú, akkoriban lelkes nézõ ahhoz, hogy mondjuk a kedvence Clarke-ja helyében egy Pierce Brosnan-típusú "ficsúr" osztaná a beszólásokat Scarlettnek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csakezmaradt
Áááá...<#nevetes1>

N1ggA
Underworls, Emlémás?

Spread De Love!

mikor dolgozták fel?

(mondjuk abban lehet valami, hogy ha feldolgozzák/feldolgozták, akkor a régi filmtõl elveszik az oscar-díjait és az elismeréseit.)
IMYke2.0.0.0
Én osztom a véleményét.

Kérdezz meg sokkal idõsebbeket az "Elfújta a szél" modern kori feldolgozásáról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sokkal jobban örülnék, ha kurt wimmer (equilibrium) rendezné len wiseman helyett..
Dynamic
Miért fáj ez neked? Azt nézed amelyiket akarod. Nyugi, nem fogják betiltani a régit.
Még mindig meg tudom nézni a Swarczi féle fimet, nekem nagyon bejön. Persze, ha nem kockáról kockára akarják újraforgatni, hanem a könyv alapján próbálnak egy kicsit mást készíteni Wiseman, azt is megnézem majd.
Ja, hát egy klasszikust fel kell dolgozni újra, ugye? Csak mert 20 évvel késõbb jobbak lehetnek a trükkök. Rohadjon meg a sok buzi remaker/rebooter.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

jaaaj ez a répazabálós film 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)