13
-
bobi64 #13 50 évesen a fiatal csajokra buknak a pasik. -
bobi64 #12 Van ebben a filmben vámpír? nincs? akkor nem érdekel... -
winnie #11 szó se róla, engem is, de ő sosem nyomta magát, gondolom neki nem voltak akkora ambíciói a hírnévre. megvan a jó élete, nem erőlteti. -
stremix #10 Majd szeptemberben lesz 41 éves. Annyira azért ne öregítsük! -
who am I 7 #9 50 évesen, ha ilyen nőm lenne..háhá, de zsír lenne.Most viszont hidegkirázna megfognám a kezét vagy meg kéne qrnom egy ilyen "vén" nőt :D ez ilyen, d@gd meg az anyádat film? -
G_ArchAngel #8 CZJ engem most is jobban voz, mint a sok mai, muanyag 3.14csa, akikbol par percre sztar valik egy-egy kepregeny adaptacioban... -
winnie #7 nem a kritikusok felejtik el, hanem a közönség. nem mintha CZJ korábban nézővonzó név lett volna, de ma pláne nem az. garfunkelt pedig te sem írhatod komolyan: "ú, art garfunkel van a filmben, ezt meg kell néznem!". nem hinném. -
kishugo #6 Sztárnélküliség említése után meglepett a stáblistán Art Garfunkel, és a főszereplő Catherine Zeta-Jones nevének feltűnése. Vagy az illető a Simon and Garfunkel sztárjával nem azonos? Zeta- Jones előtt pár éve a lélegzet elállt - a kritikusok ilyen hamar elfeledik a "neveket"? -
winnie #5 passz. lehet, hogy koprodukció. amerikában egy csomószor nem tudnak dönteni, hogy mit mikor mutassanak be (most jelentették be, hogy a 2005-ben forgatott matt damon filmet, a margaretet végre bemutatják - mondjuk azt máshol sem adták), és ha tologatják, akkor lehet, hogy nekik is jól jön a nemzetközi eladás pénze. affene tudja. majd egy hozzáértő megmondja:) -
xido #4 ez világos,de azt hittem azért az adott filmet készítő nemzeté mindig az első dvd kiadás "joga" -
winnie #3 attól, hogy amerikában még nem mutatták be/adták ki a filmet, létezhet dvdrip. annyi ország van. -
#2 De így folytatja: "... Persze az Újrakezdők semmiképp sem kaphat mozis premiert odakint"
Valószínűleg odakint csak DVD-n jött ki, és azért lesz nálunk az USA-hoz képest premier, mert ott nem is volt a mozikban. De annyit nem ér nekem, hogy neten utánakeressek mi volt odakint. -
xido #1 "Nem túl gyakori az olyan amerikai film, melyet ottani premierje előtt láthatunk idehaza mozikban. "
Én ezt a mondatot nem értem..hónapokkal ezelőtt már dvdrip formájában láttam a filmet,akkor most időutaztam???