104
  • Sir Ny
    Árvíztűrő tükörfúrógép. ;)
  • Tetsuo
    A helyesiras neked sem az erosseged. ;)
  • Merces
    ..........ez haláli, melyik hülyegyerek is irta? van egy kis trollkajám........
  • polarka
    "Niemand ist mehr Sklave, als der sich für frei hält, ohne es zu sein."
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free."
    "Nincs azoknál reménytelenebb rabszolga, akik tévesen hiszik, hogy szabadok."
    Johann Wolfgang von Goethe
  • Julius Caesar
    Szerinted?
  • Sir Ny
    Ő volt az, aki úgy kezdte a mondandóját, hogy
    "Hát senki nem látja rajtam kívül? (ez csak költői kérdés volt, term. senki nem látja rajtam kívül, mert én vagyok a Zisten, ti meg mind hülyenyomorékdebilekvagytok)"
    ???
  • Julius Caesar
    Már hogy ne olvastál volna, nézd meg flámiusz HSz-eit, és rájössz, hogy Real Ebola kutyafasza hozzá képest
  • Sir Ny
    Ennél nagyobb hülyeséget még az életben nem olvastam.
    Ezt azért gondold át egyszer, kétszer, sokszor.
  • Dol Cse Vita
    Magyarország - Izrael

az állás félidőben :

6 millió:hulla

• Real Ebola
    Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad.
  • Flammius
    Az vagy valamilyen lebutított általános iskolai könyv lehet, ahol csak néhány szlogen van felsorolva, és ezeket a szlogeneket érted félre. Vagy nincs is semmilyen könyv, csak láttál "Film+"-on egy amerikai c vonalas filmet, ahol valami parasztfiúcska mentette meg a világot Leonardo korában, és ezt kezeled történelmi tényként:D

Meggyőzni pedig nem akar téged senki, miért is akarna? Ugyanolyan értelmes vállalkozás lenne, mint egy pintyet zongorázni tanítani.
  • Julius Caesar
    YHBT
  • Julius Caesar
    Deal with it.
  • Skynet85
    Azért érted, egymás után cáfolod meg saját magad, ill. bizonyos forrásokat. Bocs, de a töri könyvemnek és 1-2 más forrásból származó információnak jobban hiszek mint neked. A helyesírás sose volt az erősségem tény, de ott ráadásul siettem is, tod a prolik már csak ilyenek. Én itt abba is hagyom a veled való társalgást. (nem győztél meg semmiről)
  • Tetsuo
    LOL mert te aztan sokat ertesz hozza! :DD
    Mint alabb irtam, itt nem a hivatalos letartoztatastol kell tartania pl. Izlandon, hanem az elhurcolasatol v a megolestol. ;) Nezz mar utana egy kicsit, ill ertelmezd mit is irtam..
  • polarka
    Mexikó. Nem pedig Kanada.
  • polarka
    TOR sem véd meg?
  • Flammius
    "Szegénység akkoriban is volt, mint mindíg, de sehol nem említik, hogy az összes szegényt aki meg mert szólalni agyon verték volna, sőt inkább az elme és a tudományok kibontakozása a jellemző minden téren... És ehhez valóban hozzá jarultak az álltalad is említett gazdag kereskedő családok."

Ezt a hajmeresztő helyesírással írt részt csak most vettem észre, azt hittem a bugyuta aláírásodhoz tartozik már.

Kaszt-szerűen rétegződött a társadalom, a paraszti rétegeknek nyilván nem volt semmiféle beleszólása a dolgok menetébe. Az erőforrásokat biztosították, esetleg nagy bajban elvártak tőlük némi katonai szolgálatot.
    A tudományok (és főként a művészetek) felvirágzása egy szűk elitet érintett csak, melynek nyilván a gazdag kereskedőcsaládok tagjai, közép- és főnemesek, egyházi méltóságok lehettek csak tagjai.
  • Flammius
    Feudalizmus nem ér véget a reneszánsszal. Hatalmi harcok nem csak az egyes államalakulatok között, hanem azokon belül is voltak. Proletárok nem tudom hogyan merültek fel. Ez megint egy olyan vad gondolatod lehet, mint a Kenya-reneszánsz analógiád...
  • Flammius
    És akkor még fel sem hoztam olyan finomságokat, hogy az offtopik téma napokkal azelőtt kezdődött, mint hogy én ide beírtam volna, vagy, hogy a fő fórumrombolót Julius Caesar-nak hívják. A #82-es hsz is kifejezetten javít az összképen.
  • Flammius
    Hát ezzel csak az a gond, hogy jutna nektek is az elakadásjelzőből bőven. Offtopikhoz ugye 1+x ember kell, ha én vagyok az 1, akkor az x lassan 5-6 körül jár... Ha a prolizásra akarsz osztogatni, akkor Skynet barátod nagyon rosszul járna, mert sokkal durvább dolgokat írt, alig fél napja. De ilyen alapon te is kaphatnál párat kommunistázásért...
  • who am I 7
    Eléggé off topikozik, és hajthatatlanul prolizik mindenkit, én vagy ki tiltattam volna már egy hétre, vagy kapna pár elakadás jelzőt.
  • who am I 7

[IMG][/IMG]
  • Skynet85
    Elnézést mindenkitől tom etetem a házi sárkányt de:

Nem vagyok otthon a korokban és azok történelmi és ideológia hátterében, ezért kicsit utánna olvastam.

Ha jól értem kicsi Flamó, a reneszánsz az államot úgy képzeli el mint a testet melynek a lába a parasztság, karjai a rendfentartó szerveket szimbolizálják etc. Prolikat csak nem is említ, hisz a renszánsz kezdetével ér véget a föld tulajadon alapú feudalizmus, ahol bezony voltak ,,prolik" szép számmal. A hatalami harcokról meg annyit, hogy városállamok csatáztak a hatalomért ez azért többeket is érinthetett...

Szegénység akkoriban is volt, mint mindíg, de sehol nem említik, hogy az összes szegényt aki meg mert szólalni agyon verték volna, sőt inkább az elme és a tudományok kibontakozása a jellemző minden téren... És ehhez valóban hozzá jarultak az álltalad is említett gazdag kereskedő családok.

• Asperot
    Ha nem lennék lusta sorolnék pár precedenst, bár nem hinném hogy sokat mondana, és nem is ez a lényeg. Azért annyit tanácsolnék neked, hogy ennyi hozzáértéssel nehogy ilyen mókába keveredj, mert azt sem tudnád mikor kell futni.
  • Flammius
    Nincsenek előző, vagy következő életek. Amúgy a jelen Kenyája és a reneszánsz Itália tényleg sok hasonlóságot mutat... De mit is várhatnék a büdös proliktól.
  • vasziszdasz
    Trockijba is beleállt a jégcsákány, hiába szökött Sztálinb elől Kanadába. Kérdés ezek meddig élnek. Persze véletlen baleset lesz.
  • Tetsuo
    Az elso resze a hsz-ednek, nem igaz. Pl. Magyarorszagon sem lenne hivatalos mod elfogni az illetot, csupan akkor, ha Magyar hadi ill. allamtitkokat sertett meg es emiatt korozest adnak ki ellene.
    A hsz-ed 2. resze szerintem nem nekem szolt..
  • Tetsuo
    Te szanalmas beteg vagy. :)
  • who am I 7
    Nem biztos.Minden ember más, lehet, h balage-nak a tomi kristály, és a fán ragadt kiscicák megmentése jelentik a napi prioritást élvező infót, és ami szükséges az életéhez.
  • who am I 7
    "születési/vagyoni... előjogokon alapuló társadalmaké"

Remélem következő életedben, egy ilyen helyre születsz csőcselének és majd böfögheted a nagy "okosságaidat", te észlény.Ekkora baromságot...ahhhh inkább születtél volna kenyába, hiénakajának.
  • sanyicks
    De még mindig kevésbé mint az újságok 99%-a. Mert a fröcsögés mellé tények, és lényeges dolgok társulnak, míg a többi újságban csak ferdítés, fontos infok elhallgatása, kamu sztorik vannak.
  • Julius Caesar
    Utánzós majom :D

Mellesleg ahogy elnézem a hszeiteket (Tiszt. a kiv.-nek) nem nagyon jutott el az agytaokig.

szőr nyö

És akkor most ennek örömére kitolok egy Caprica részt meg egy csomag PEZ-t.

keziccsókolom.
  • Sir Ny
    Deal with it.
  • Sir Ny
    "Senki nem veszi észre hogy direkt csinálja, és még röhög is rajtunk? A neve is erre utal (flammius), ő ezt direkt teszi. Valószínű amiket leírt csupán flamebait..."

Látjátok feleim, az egyetlen, és igazi Július Cézárt, aki észreveszi azt, amit senki más nem, aki tökéletesebb mindannyiunknál, az Isten, aki gondolatot is tud olvasni, aki szerény.
    Tiszteljétek, mert megvilágosít benneteket! Ti pórnép, kik nem tudtok gondolatot olvasni, nem veszitek észre, hogy flammius direkt csinája. Mert tik hülyék vagytok, és nem tudtok gondolatban olvasni, mint Július Cézár, aki bezzeg észrevette, hogy flammius direkt csinálja, de rajta kívül senki más nem.
  • Julius Caesar
    "Obvious troll is obvious. You have been trolled."

Senki nem veszi észre hogy direkt csinálja, és még röhög is rajtunk? A neve is erre utal (flammius), ő ezt direkt teszi. Valószínű amiket leírt csupán flamebait...

Emberek, halljátok már az Úr igéjét! Ő csak flémelni akar, mert gondolom ez a legnagyobb öröme a világban
  • Julius Caesar
    Deal with it.
  • Rotyoka
    Ma megvilágosodtam és rájöttem arra, hogy az SG-n

"Mindenkinek igaza van és mindenkinek nagy fasza van."
  • Flammius
    Szó sincs erről. Szövegértelmezés még mindig nehezen megy sokaknak...
  • Flammius
    "(Személyes szimpátiám amúgy a születési/vagyoni... előjogokon alapuló társadalmaké, melyek nagy nyílt teret engednek a kiváló embereknek, de szűk pórázon tartják a pór népet, és ahol folyton hatalmi harc folyik, de ez csak keveseket érint. Reneszánsz Itáliája, Medici, Borgia család, ezek az emberiség eddigi csúcsteljesítményei.)" #49