A BioWare besegít a Darkspore fejlesztésébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már azzal is elégedett lettem volna, ha az ûrstratégiai részt rendesen megcsinálták volna. Mindig felbaxta az agyam, h ha van 1 védekezõ drónom, ami szétszed bármilyen kalózt, akkor miért kell ahhoz a bolygóra menjek, h tényleg szét is szedje. Meghogy vmi termelõ drónokat nem lehetett ráállítani a nyersanyagok gyûjtésére. Meg az ilyen vírustámadás érte MÁR MEGINT a mittomén milyen állatokat és csak én tudom megmenteni õket.

A helyesírásról nem is beszélve.

ha õ vette volna akkor egy új vallási irányzat már megváltóként tisztelné. hmm bár most hogy belegondolok lehet hogy ez túl magas poén neked

jaspercry
miért neked nem anyu vette meg?

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

jaspercry
boccs a mondattani érdekességektöl szóismétléstõl,elba**tam

jaspercry
A spore nagyon jó ötlet alapján írodott,de sikerült elrontaniuk,és egy 10éves gyereknek való RPG-t készíteni belölle.
Ha a folytatásban ezek a hibák nem lesznek orvosolva akkor ez is egy kalap fake lesz ,mint ez elsõ,bár én játszottam vele,sok dolog lekötött benne,viszon sok dolog felcse**te az agyamat.
az egyik fontos hibája a lényfejlesztés nem hatott ki annyira a lény képeségeire,így az egylábó töpe kisköcsög,ugyanolyan volt mint az emberszerü.
A másik fontossága lényfázis megkezdésekor ,miért húzták az idöt idióta ,párkeresésekkel,énekelgetésekkel,dehát ebböllehetne még mesélni,amit ha kijavítanak egy nagyszerü játék is lehet belölle.
(ha a multy-s részét megcsinálják,saját kreált lénnyel nyomulhatok a neten más saját lényével szemben +bolygofoglalósdi,igazi red alertes érzésel párosítva akkor tuti befizetek rá)
de addig vegyes érzésekkel fogadom az uj hírt(persze ha ténleg felnötteknek készül)
(az egyik szakmám rajzfilmanimátor,így jó sok lényt kreáltam és,a játék keretein belül modelleztem)kb 200......

szép ahogy idehazudsz egy konfigot :D vagy tényleg a tiéd, anyuéktól kaptad 15. szülinapra?

A Spore jó volt, most jöhet a ROSSZ változata :D
A darkspore jövõre jelenik meg... hmm akkor már inkább Diablo 3, ez úgyis diablo-klón

lwb
Nem is az SG lenne, ha nem közölne le minden kacsát meg hoaxot.

mgenya911
wow! Spore felnõtteknek! alig várom. xD