Superstars V8 Next Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nem aktuális, kipróbáltam és uninstall. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Multi van a demo-ban?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-az ellenfeleknek kb kétszer akkora féktávja van mint a játékosnak
-a sebességük és gyorsulásuk kb 10%-kal kisebb mint a játékosé
-úgy viselkednek mintha ott sem lenne a játékos
-nemhogy törésmodell nincs, de úgy láttam normális ütközés sincs
-szélárnyék nuku
-ideális ívet sem vettem észre, bárhol beveszi a kanyart bármennyivel
nemtom h ez a játék mi akar lenni, de sztem le vannak maradva egy jó 10 évvel a mai elvárásokhoz képest
-a sebességük és gyorsulásuk kb 10%-kal kisebb mint a játékosé
-úgy viselkednek mintha ott sem lenne a játékos
-nemhogy törésmodell nincs, de úgy láttam normális ütközés sincs
-szélárnyék nuku
-ideális ívet sem vettem észre, bárhol beveszi a kanyart bármennyivel
nemtom h ez a játék mi akar lenni, de sztem le vannak maradva egy jó 10 évvel a mai elvárásokhoz képest
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Készítettem egy pár saját képet!

Nem tud valaki megoldást arra a problémára, hogyha a logitech rumblepad 2 gamepadomon a jobb analóg karra állítom a gázt(elõre) és a féket(hátra), akkor gáz adásnál miért fékez folyamatosan? Tulajdonképpen nem lehet elindulni. Amúgy elég szar játék, nagyon bika fék van benne, és minden segítséget kikapcsolva sem csúszik meg az irányítás is gyenge.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
árkád játéknak nem rossz, semmivel sem kevesebb egy nfs-nél így elsõ ránézésre, persze sok összehasonlítási alapom nincs, mert nem szoktam ilyesmivel játszani
pedig nagyon szar!
Szerintem jó játék, ajánlom mindenkinek próbálja ki.
Játszok vele pár hónapja, eleinte csak bill-el, mostanában kormánnyal is, nekem bejött ez a játék.
Játszok vele pár hónapja, eleinte csak bill-el, mostanában kormánnyal is, nekem bejött ez a játék.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Hát ez a Superstars sorozat a kezdetekben sem tudott megfogni. Eltörpültek a kor autós nagyjai mellet, és szerintem idén sem lesz másként. Az elvakult szimulátor õrülteknek persze megérhet egy próbálkozást, de szerintem ez sem fog áttörést hozni a széria történetében. De cáfoljanak rám!"
Ezt a kommentet a linkbõl mazsoláztam ki. Ebbõl is látszik, hogy az embereknek fogalmuk sincs mit jelent a szó: "szimulátor".
Ezt a kommentet a linkbõl mazsoláztam ki. Ebbõl is látszik, hogy az embereknek fogalmuk sincs mit jelent a szó: "szimulátor".