24
-
horvatpepi #24 Sajnos nem ezzel van a probléma, nálam kábelen jön az egész. -
riddin #23 Lehet, hogy a rossz idő az oka, több embertől hallottam már, hogy a műholdas vétel olykor akadozik. -
horvatpepi #22 Nem tudja valaki miért kockásodik mostanában a kép a Digisporton? -
riddin #21 Már én is nagyon várom a Bayern meccset. De már nem is kell sokat várni rá. Ahogy néztem eddig a Bundesliga meccseket, nem lesz rossz ez az idény. Nagyon örülök annak, hogy végre nem csak a spanyol és az angol bajnokságban lehet, nagyon parádés meccseket látni. -
peterattis #20 No akkor holnapután is izgulhatsz azt hiszem, mert a Bayern a magabiztosan kezdő Kaiserslautern ellen megy csatába. Megnéztem az Eurosport oldalán és ÉLŐben közvetíti a meccset. -
horvatpepi #19 Szerintem egyáltalán nem volt jó meccs a Man. City - Liverpool, egyértelmű 3 gólos győzelem született, mintha a Liverpool nem is lett volna a pályán. Viszont ott van a Bayern hétvégi meccse... Ott legalább még a 90. percben is volt miért izgulni. De szerencsére a Bayern nyert egy hatalmas góllal! -
riddin #18 A Bundesligának én is örülök, így nem kell előfizetést váltanom, bár nagy szomorúság az, hogy a PL meccsek viszont így kiesnek az esti programból. Most is csak az egyik oldalon láttam, hogy a Liverpool mennyire kikapott, azt viszont szívesen megnéztem volna, mert nem lehetett egy gyenge meccs. -
peterattis #17 Én csak annak örülök, hogy a Bundesliga meccseket végre normálisan tudom nézni. Már olyan régen láttam ezt a bajnokságot.
@Csakezmaradt - Hidd el, ha lenne a T-nek vagy az UPC-nek saját sportcsatornája azt nem rakná be a DIGI a kínálatába. -
AZTA #16 Ja eddig évekig elvolt a upc azzal hogy a szart drágán adta, most meg hogy jött a digi csak néznek hogy ők fele annyiért 10-20szor gyorsabb netet adnak pl(mikor bejött a 2500ft-os 20megás digi net, akkor a upcnél 5 vagy 6k volt a 2 megás).
Az meg okos húzás volt hogy a tökunalmas német helyett vettek vmi nézhető bajnokságot mindjárt 2-t is. -
#15 A DIGI Sport pedig bármelyik TV társaságnak elérhető!
Csak a UPC/T-nek ez nem jó, mert a DIGI-t reklámozza! Érdekes módon a Sport TV-k, amik a UPC (Chello Central Europe) tulajdonában vannak, megtalálhatók mindenhol.
Úgyhogy a szolgáltatókkal van a baj, nem a DIGI-vel.
A HelloHD/Antenna Digital, TVNetwork felvette a kínálatába. (Bár a TVNetwork mostanában lett felvásárolva.) -
#14 Azok miatt a rohadékok miatt lett olcsó minden! Ha nem lépnek be a piacra, nem csökkentek volna az árak, nem lenne verseny!
Nálunk van DIGI, semmi baj vele!
3000 Ft egy teljes évig: 52 csatorna, bármelyik net (20/10: 2700Ft, 30/20: 3500Ft, 80/25: 4500Ft) és a havidíjmentes telefon, aminek még a percdíjai is alacsonyak! A net pedig MINDIG annyi, amennyinek lennie kell! UPC-nél egyszer SEM érte el a maximumot!
Megkérdeztem a DIGI-s emberkét, miért ilyen olcsók, mire a válasz: "Nem mi vagyunk olcsók, a többiek drágák." -
willcox #13 Barca drukker vagyok, a spanyol bajnokság nem került a digihez, így nincs gond :) -
Etinger #12 Pont az ilyen bevásárolom az összes bajnokságot dolog miatt van az embernek olyan érzése, mintha megint csak egy csatorna lenne, főleg úgy, hogy az nem is elérhető mindenhol, mindenki számára, hiszen én T-s vagy ismerősök UPC-sként nincs lehetőségük ezt a csomagba választani.
Még mindezeket is megemésztené az ember, és elkezdhetné neten nézni, de a kommentátorok és mellé a műsorok a stúdióban nem ütik meg a várt színvonalat. -
chrisking #11 Hát ha olyan színvonalas lesz a közvetítés és a kommentárok, mint a TV2-n vagy a SportKlubon, akkor sikerült a foci közvetítéseket is galyra vágni. Egyedül a SportTv-n volt normális közvetítés és elemzés is, de az ilyen gyökerekkel nem tud versenyezni. (sajnos) :( -
Ender Wiggin #10 Ja, és közben meg van 600 millió eurós adósságuk... -
winnie #9 bajban vannak, de kaptak az évben +125 millió eurós tőkeinjekciót, plusz azzal, hogy felmondták az MTV-csatornákat, ugyancsak spórolnak évi 100M-t dollárban. -
winnie #8 a digi nem is vette meg az angol focit. egy másik cég vette meg, amitől a digi megvette. mondjuk döbbenet, hogy egy nyugati cég egy balkánival így meg mer egyezni. nem erre számítottak. -
Ender Wiggin #7 A Digi az anyaországban is bajban van (elvileg a román nemzeti csatorna része). Minden bevételt a terjeszkedésre fordítottak, nem pedig a tartozások kifizetésére. De legalább 30 lei havonta az 50 megabites net, és van vagy 12 sportadó. Az meg különösen kuncogni való, mikor látom, hogy a bocskorosoknak a sport1 ad olyan komoly programokat, mint Kaposvár-Újpest, vagy a Honvéd meccsei. És halál komolyan lekommentálják a román kollégák... -
NovaTerra #6 Azt olvastam egy másik oldalon, hogy korábban megegyezet a digi és az eurosport, hogy a digi nem pályázik az premier league-re. Ezt felrúgták. Ráadásul még ki sem fizették a 7 milliárdot. Szóval bár megnyerték, lehet sokat akar a szarka esete áll fenn. -
Torek #5 A bl miatt már tavaly digire váltottam, így pláne jó. Lesz digisport plus nem kell aggódni! A sport1tv-s altató kommentárnál itt csak jobb lehet. Miért fikázzátok a digit? Azért mert olcsó és jó? -
#4 Nálam digi van, teljesen elégedett vagyok velük, olcsó, gyors..sok sport lesz rajta...nekem nagyon is megfelel. :) -
#3 állítólag lesz digisport2.
egyébként én is remélem, hogy tönkremennek ezek a rohadékok.
nem akarok előfizetni digire, mert a kábelszolgáltatómmal tökéletesen meg vagyok elégedve, viszont nála soha nem lesz fogható a digisport az biztos.
viszont ha neten szeretném nézni náluk az adást, akkor egy meccsért képesek elkérni 5-600 forintot. hol van ebben az igazság? miért nem fizethetek elő a neten egész hónapos hozzáfárésre annyiért mint amennyi a havidíj lenne ha beköttetem a lakásba a digit?
mind1, maradnak a nem túl jó minőségű netes streamek -
winnie #2 ja. hogy mernek belépni egy piacra? megélni. nehogymár verseny legyen. vissza a régi rendszert, legyen egy csatorna, nem?
i mean wtf. -
gamer33 #1 És még is hogy fog a digisport ennyi meccset leadni?? Szemét, gyökér digitv remélem tönkremennek.