10
-
Pesta76 #10 Egyetértek! Ha itt forgatnák akkor nem volna valami nehéz ilyen felvételeket csinálni de azért a készítője előtt is le a kalappal mert jó kis zenét választott a videó alá. Kíváncsi leszek ki lesz az a három nascar szerű autó. -
bippo #9 Szerintem tök jó. Nem minden nap láthat az ember ilyen összefüggő felvételt forgatásról, főleg nem ilyen blockbusternél.
Az 'Így készült'-ekben mindig agyon van vagdosva, hogy ne lásd egészben.
Szerintem jó. Nem feltétlenül zseniális, de értékes felvétel. -
URH #8 Szerintem sincs semmi extra a felvételen. Dehát vannak olyan kis faszkalapok, mint Bhalage, akiknek szart is le lehet nyomni a torkukon, hogy növeljék a klikkek számát az sg cikkek közt. És még el is hiszik, milyen igaz, amit olvasnak.
Ha nekem is lenne egy kurva jó kamerám és itt forgatnák a környékünkön a transformers 3-at szerintem én is tudnék csinálni egy ilyen felvételt. -
#7 Nyugi van - vedd be a napi Xanax adagodat és nézegesd a zseniális felvételt... tovább.
-
Bhalage #6 vannak emberek akiknek soha semmi nem jo.
te is ilyen kis faszkalap lehetsz..
szerintem is zsenialisan jo a felvetel, jo a zene, azért mert nicns rajta semmi ZOMG akcio attol a FELVETEL zsenialis
erted te szar? -
#5 Semmi zseniálisat nem látok ezen a felvételen.
-
kissssss #4 valószínűleg így lesz.
aztán majd később az is kiderül hogy az a vagy b pontra kell vinni a csomagot és ki élesíteni.
a többi már a counter-ek dolga :-D -
vg #3 Hátizsák... megint valami tárgyat kell A pontból B pontba vinnie a srácnak a film alatt? -
xido #2 Az úgyis jönni fog..megírták pár hete itt -
#1 ügyes... szép felvételek.
Azért remélem a látvány mellett ezúttal történet is lesz. És remélhetőleg lesz némi köze az eredetihez. Különben jöhet majd egy reboot