Zseniális videó a Transformers 3-ban zajló pusztításról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek! Ha itt forgatnák akkor nem volna valami nehéz ilyen felvételeket csinálni de azért a készítõje elõtt is le a kalappal mert jó kis zenét választott a videó alá. Kíváncsi leszek ki lesz az a három nascar szerû autó.
Szerintem tök jó. Nem minden nap láthat az ember ilyen összefüggõ felvételt forgatásról, fõleg nem ilyen blockbusternél.
Az 'Így készült'-ekben mindig agyon van vagdosva, hogy ne lásd egészben.
Szerintem jó. Nem feltétlenül zseniális, de értékes felvétel.
Szerintem sincs semmi extra a felvételen. Dehát vannak olyan kis faszkalapok, mint Bhalage, akiknek szart is le lehet nyomni a torkukon, hogy növeljék a klikkek számát az sg cikkek közt. És még el is hiszik, milyen igaz, amit olvasnak.

Ha nekem is lenne egy kurva jó kamerám és itt forgatnák a környékünkön a transformers 3-at szerintem én is tudnék csinálni egy ilyen felvételt.
IMYke2.0.0.0
Nyugi van - vedd be a napi Xanax adagodat és nézegesd a zseniális felvételt... tovább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vannak emberek akiknek soha semmi nem jo.
te is ilyen kis faszkalap lehetsz..

szerintem is zsenialisan jo a felvetel, jo a zene, azért mert nicns rajta semmi ZOMG akcio attol a FELVETEL zsenialis
erted te szar?

anti hero

IMYke2.0.0.0
Semmi zseniálisat nem látok ezen a felvételen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

valószínûleg így lesz.
aztán majd késõbb az is kiderül hogy az a vagy b pontra kell vinni a csomagot és ki élesíteni.
a többi már a counter-ek dolga :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hátizsák... megint valami tárgyat kell A pontból B pontba vinnie a srácnak a film alatt?
Az úgyis jönni fog..megírták pár hete itt
CybeRick
ügyes... szép felvételek.
Azért remélem a látvány mellett ezúttal történet is lesz. És remélhetõleg lesz némi köze az eredetihez. Különben jöhet majd egy reboot

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"