Reboot lesz a Deus Ex: Human Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor vágd le az egyiket(lehetõleg a rövidebbet) bõven elég egy répa is.<#banplz>#banplz>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
faszom kettéáll már ettõl a "reboot" szótól
anti hero
Az efféle újrakiadásoknak még örülnék is. Egyben hagyják a sztorit csak a grafikát hozák fel, meg a fizikát.
Errõl már én is hallottam .. pár éve... reménykedem benne hogy 1-2 éven belül elkészülnek.. vagy felkarolja õket egy nagy csapat..
RyOK3N, ha jobb grafikát szeretnél a DE-re, akkor ajánlom ezt a linket: http://www.offtopicproductions.com/hdtp/
Nem tudom mikorra lesznek kész vele, de ígéretes kezdeményezés.
Nem tudom mikorra lesznek kész vele, de ígéretes kezdeményezés.
www.killersurprise.hu
Az elsõ részt kéne ezzel a graf motorral megcsinálni ahogy van. 2 hete játszottam vele elõször, 4 pálya után így ebben a korban is zseniális egy játék. A mai tucatszarok a nyomába nem érnek, grafikát leszámítva persze <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az egy igazán friss hír.. jóformán az elsõ komolyabb infóadagban megtudtuk hogy reboot lesz ez a rész..
Ha New Yorkban játszódik akkor meglesz még a WTC? vagy mi romboljuk le? Vagy esetleg ez annyira reboot hogy fullra felejtsük el a legsikeresebb 1. részt?
Ha New Yorkban játszódik akkor meglesz még a WTC? vagy mi romboljuk le? Vagy esetleg ez annyira reboot hogy fullra felejtsük el a legsikeresebb 1. részt?
"Adam Jensen bõrébe lesz a történet fõszereplõje"
Milyen szép mondat... 😄
Milyen szép mondat... 😄